- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ако имах воля, щях да съм анорексичка :S
100 човека ти казаха, че си добре, не си търси комплименти, щото съм сигурна, че много си получава (че имаш дълги крака и т.н.)
та мисълта ми е, че като искаш да слабейш, слабей си ... не че имаш нужда, но тва си е твое решение![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз си мисля, че само на снимката изглеждат дълги, но не знам.Първоначално написано от ameli
аз като малко по- критична и скъпа на комплименти, но достатъчно обективна, ще кажа,че момичето/жената на снимката хич не ми харесва, трътлеста е и ако се изправи, май малко къси ще й дойдат краката, а за теб бих казала,че имаш сравнително хубави крака, които в никакъв случай не са дебели, не са и кльощави, но не е и нужно, а ако искаш промени, смъкни в талията малко и корема- не е лошо да ги стегнеш, а ако си решила да отслабваш цялостно- можеш до 2-3-мах 4 кг, но последното вече ще отива към грозно слабо, надявам се да не съм те обидила с нещо, просто искаше мнение, което в случая е мое,друг може да е на друго![]()
Офф: http://www.impulse.bg/photos/by/9590542/view/17940337
ИСКАМ ТАКИВА КРАКА!
Абе, въобще не ѝ трябва да отслабва, даже бих казала, че краката ѝ са ПРЕКАЛЕНО слаби. :X:X
Много ама много жалка тема.
Мацката на футболната врата е идеална - в по-горните коментари написаха защо - добре оформена е. Важно е едно тяло да изглежда здраво, точно това го прави да изглежда хубаво. Килограмите, поне за мен не се от особено значение. Важни са пропорциите, походката, самочувствито.
Колкото до теб - тялото ти изглежда отпуснато. Няма форма. Краката ти са къси и неоформени (едни красиви крака имат по-пищни бедра, по-добре оформен прасец и т.н.). Лицето няма да го коментирам...По-фатално е излъчването ти - нещо средно между гъба за баня и плужек.
Очудвам се на търпимостта на приятелят ти. И на психотерапевта ти.
А относно това, с което се занимаваш...Това да пишеш във вестник с тираж 5 000 не е особена заслуга. Само рекламата на Мтел я биваше г/д. Иначе страницата щеше да е абсолютно напразна.
Да...комплексарка съм.![]()
http://www.impulse.bg/photos/by/9590542/view/14158114Първоначално написано от Bianca
на тая снимка още повече ми харесват, ама нали знаеш малко трудно да имаш ЧАК такива, тя е 178см
иначе наистина мн радват, има нещо руско/украинско в нея или от тия републиките на СССР, затва са й такива![]()
ооо ми компромисно решение, не са нито дълги, нито къси и готово, шегата настрана - аз не мисля,че са й хипер дълги, но не са къси определено, на снимката не може мн да си проличи, защото полата й е до ...... и е на 5-6-7см токПървоначално написано от dedencety
На мен в лице ми е грозна, но краката са и добре. Не знам какво се оплаква и за какво въобще е пуснала темата.[/b]
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Имаш хубаво тяло, слаба си !! Не си проси комплименти, както казаха вече по-горе...
не мисля че момичето е дебелокорема и въобще не виси това е коермния мускул,краката и дупето са и стегнати готина е
)) а ти си слаба ,не се оплаквай(ако съм разбрала темата)
тва пък беше адски грубо. кво удоволствие ви доставя на всички да приказвате лоши неща, кво очаквате да постигнете? някво морално удовлетворение носят ли ви тия обиди? като 1 добра дума не може да ви се откъсне от сърцето, трайте и не обиждайте, егати. погледнете първо себе си, после хвърляйте всичката си помия по другите. смешници...Първоначално написано от Pliok0019
мацка, изобщо не си дебела и имаш хубави крака. само коремчето трябва да си стегнеш малко с някакъв спорт и коремни преси. иначе ми харесва и момичето пред футболната врата. и двете сте хубави, просто структурите на телата ви са различни.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Това го каза 5 пъти вече. Айде стига вече.Първоначално написано от dedencety
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Да, защото красотата е нещо супер субективно.Първоначално написано от dedencety
За едни е красива, за други-не.
Не знам защо мрънкате толкова...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ама явно не се...Първоначално написано от dedencety
![]()
еми то си й пише на профила, че е украинка...Първоначално написано от therichbitch
аа, аз по името, малко съм кьорава, не съм го видялаПървоначално написано от seditious
![]()
![]()
аз ли не съм наред или не намирам къде е снимката на ънейбълтолов![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Луфтът между краката за мен е нещо адски отвратително. Не знам вие как го смятате, но за мен м/у двата крака да имаш място за трети си е направо признак за болест.
Тя е яка, защото има ебати изразителния фейс, такова тяло има всяко едно момченце (визирам манекенката от последния линк, а не мацката на вратата) преди да навърши 12.
Свързвам такива дребни, анемични тела с болести, с педофилия, ненужна инфантилност, егоцентризъм и т.н. Ако не е едното, почти сигурно е, че е от другите. А ако си е така по природа- кофти шанс има мацката, не съм склонна да харесам такова тяло по каквато и да е причина.
Нито една реклама, която показва красиви крака, не показва такива. Най- малкото това.
Нито един човек, който съм виждала, с такава фигура не е считан за красив, сексапилен и желан. Пак казвам, според мен силата на мацката й е във фейса.
Скромен пример- Диляна Попова.
Тънки крака = кльощав задник. Кльощав = тъпо. Слаб/атлетичен = секси.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
АБЕ ТОЙ ЛУФТА ТИ Е ОТ САМАТА СТРУКТУРА НА ТЯЛОТО!Аз имам луфт и не съм нито прекалено слаба ,нито дебела.Съвсем нормална съм си,ама си го имам от малка.За мен е адски отвратително краката да са ти допрени един до друг горе в бедрата и да ходиш като пингвин и да изглеждаш дебело и грозно същество!Първоначално написано от hardball
![]()
+1Първоначално написано от smiLe49
![]()
ми ако имаш луфт без да си кльощава- изводът е един- краката са ти криви просто и не мога да се съглася, че да са допрени е грозно, защото мойте са допрени и не мисля,че съм дебела с мойте 56кг, а краката ми просто са мн правиПървоначално написано от under_black_sky
, тъй че не се изказвай неподготвена
Е, under_black_sky, много ясно, че ще кажеш, че е гадно.
Therichbitch преди време ми беше казала, че имам луфт, ама определено нямам. (wait)
Обаче има такива, които имат луфт не заради структурата си, а по други причини... :Д
ми така е да, ако не е структура , какво е тогава?!Първоначално написано от dedencety
Бианка, сега тя сама си каза, че има луфт, така че аз просто коментирах, макар че според мен момичето на снимката няма луфт, ама тя така е застанала, не може мн да се прецени
П.П. Предлагам да не спорим по тази тема за луфта, вече е коментирана многократно във форума и без тва в конкретния случай е offtopic
Абе що пък да е грозен луфта?!Прекалено голям-да,но 2-3-4 пръста не е грозно,според мене.Пък и не съм видяла някоя дебелана с луфт.Аз имам и никога не съм го смятала за грозно.По-грозно е на някой да му се допират бедрата и да се търкат едно в друго...![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски