.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 148
    Мега фен Аватара на ameli
    100 човека ти казаха, че си добре, не си търси комплименти, щото съм сигурна, че много си получава (че имаш дълги крака и т.н.)

та мисълта ми е, че като искаш да слабейш, слабей си ... не че имаш нужда, но тва си е твое решение
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ако имах воля, щях да се гръмна.

Цитирай Първоначално написано от ameli
    100 човека ти казаха, че си добре, не си търси комплименти, щото съм сигурна, че много си получава (че имаш дълги крака и т.н.)

та мисълта ми е, че като искаш да слабейш, слабей си ... не че имаш нужда, но тва си е твое решение
    Аз си мисля, че само на снимката изглеждат дълги, но не знам.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    аз като малко по- критична и скъпа на комплименти, но достатъчно обективна, ще кажа,че момичето/жената на снимката хич не ми харесва, трътлеста е и ако се изправи, май малко къси ще й дойдат краката, а за теб бих казала,че имаш сравнително хубави крака, които в никакъв случай не са дебели, не са и кльощави, но не е и нужно, а ако искаш промени, смъкни в талията малко и корема- не е лошо да ги стегнеш, а ако си решила да отслабваш цялостно- можеш до 2-3-мах 4 кг, но последното вече ще отива към грозно слабо, надявам се да не съм те обидила с нещо, просто искаше мнение, което в случая е мое,друг може да е на друго

Офф: http://www.impulse.bg/photos/by/9590542/view/17940337
    ИСКАМ ТАКИВА КРАКА!
    Абе, въобще не ѝ трябва да отслабва, даже бих казала, че краката ѝ са ПРЕКАЛЕНО слаби. :X:X

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Много ама много жалка тема.

Мацката на футболната врата е идеална - в по-горните коментари написаха защо - добре оформена е. Важно е едно тяло да изглежда здраво, точно това го прави да изглежда хубаво. Килограмите, поне за мен не се от особено значение. Важни са пропорциите, походката, самочувствито.

Колкото до теб - тялото ти изглежда отпуснато. Няма форма. Краката ти са къси и неоформени (едни красиви крака имат по-пищни бедра, по-добре оформен прасец и т.н.). Лицето няма да го коментирам... По-фатално е излъчването ти - нещо средно между гъба за баня и плужек.

Очудвам се на търпимостта на приятелят ти. И на психотерапевта ти.

А относно това, с което се занимаваш... Това да пишеш във вестник с тираж 5 000 не е особена заслуга. Само рекламата на Мтел я биваше г/д. Иначе страницата щеше да е абсолютно напразна.

Да...комплексарка съм.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    ИСКАМ ТАКИВА КРАКА!
    Абе, въобще не ѝ трябва да отслабва, даже бих казала, че краката ѝ са ПРЕКАЛЕНО слаби. :X:X
    http://www.impulse.bg/photos/by/9590542/view/14158114
    на тая снимка още повече ми харесват, ама нали знаеш малко трудно да имаш ЧАК такива, тя е 178см
    иначе наистина мн радват, има нещо руско/украинско в нея или от тия републиките на СССР, затва са й такива

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    хаах едни й казват имаш дълги крака
    другите пък имаш къси..
    тцтцтц
    ооо ми компромисно решение, не са нито дълги, нито къси и готово, шегата настрана - аз не мисля,че са й хипер дълги, но не са къси определено, на снимката не може мн да си проличи, защото полата й е до ...... и е на 5-6-7см ток

Град
    Okinawa
    На мен в лице ми е грозна, но краката са и добре. Не знам какво се оплаква и за какво въобще е пуснала темата.[/b]
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    някъде там...
    Имаш хубаво тяло, слаба си !! Не си проси комплименти, както казаха вече по-горе...

Град
    чикаго
    не мисля че момичето е дебело корема и въобще не виси това е коермния мускул,краката и дупето са и стегнати готина е )) а ти си слаба ,не се оплаквай(ако съм разбрала темата)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Много ама много жалка тема.

Мацката на футболната врата е идеална - в по-горните коментари написаха защо - добре оформена е. Важно е едно тяло да изглежда здраво, точно това го прави да изглежда хубаво. Килограмите, поне за мен не се от особено значение. Важни са пропорциите, походката, самочувствито.

Колкото до теб - тялото ти изглежда отпуснато. Няма форма. Краката ти са къси и неоформени (едни красиви крака имат по-пищни бедра, по-добре оформен прасец и т.н.). Лицето няма да го коментирам... По-фатално е излъчването ти - нещо средно между гъба за баня и плужек.

Очудвам се на търпимостта на приятелят ти. И на психотерапевта ти.

А относно това, с което се занимаваш... Това да пишеш във вестник с тираж 5 000 не е особена заслуга. Само рекламата на Мтел я биваше г/д. Иначе страницата щеше да е абсолютно напразна.

Да...комплексарка съм.
    тва пък беше адски грубо. кво удоволствие ви доставя на всички да приказвате лоши неща, кво очаквате да постигнете? някво морално удовлетворение носят ли ви тия обиди? като 1 добра дума не може да ви се откъсне от сърцето, трайте и не обиждайте, егати. погледнете първо себе си, после хвърляйте всичката си помия по другите. смешници...
    мацка, изобщо не си дебела и имаш хубави крака. само коремчето трябва да си стегнеш малко с някакъв спорт и коремни преси. иначе ми харесва и момичето пред футболната врата. и двете сте хубави, просто структурите на телата ви са различни.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Okinawa
    Абето хубаво шегата настрана, ама
    едните я убеждават, че била перфектна..краката й дълги..телосложението й
    другите пък..била много слаба/дебела..с къси крака..в лице зле.. ;д
    ахахаха ;д;д;д;д;
    мене на тази снимка ми харесва в сравнение с другите й..
    Това го каза 5 пъти вече. Айде стига вече.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Абето хубаво шегата настрана, ама
    едните я убеждават, че била перфектна..краката й дълги..телосложението й
    другите пък..била много слаба/дебела..с къси крака..в лице зле.. ;д
    ахахаха ;д;д;д;д;
    мене на тази снимка ми харесва в сравнение с другите й..
    Да, защото красотата е нещо супер субективно.
    За едни е красива, за други-не.
    Не знам защо мрънкате толкова...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

hottie
    Guest
    ^Taка е спор няма..
    най-важното е тя да се харесва//
    ама явно не се...

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    ИСКАМ ТАКИВА КРАКА!
    на тая снимка още повече ми харесват, ама нали знаеш малко трудно да имаш ЧАК такива, тя е 178см
    иначе наистина мн радват, има нещо руско/украинско в нея или от тия републиките на СССР, затва са й такива
    еми то си й пише на профила, че е украинка...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от seditious
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    ИСКАМ ТАКИВА КРАКА!
    еми то си й пише на профила, че е украинка...
    аа, аз по името, малко съм кьорава, не съм го видяла

аз ли не съм наред или не намирам къде е снимката на ънейбълтолов
    Щастието на човека е в малките събития..!

Луфтът между краката за мен е нещо адски отвратително. Не знам вие как го смятате, но за мен м/у двата крака да имаш място за трети си е направо признак за болест.
    Тя е яка, защото има ебати изразителния фейс, такова тяло има всяко едно момченце (визирам манекенката от последния линк, а не мацката на вратата) преди да навърши 12.
    Свързвам такива дребни, анемични тела с болести, с педофилия, ненужна инфантилност, егоцентризъм и т.н. Ако не е едното, почти сигурно е, че е от другите. А ако си е така по природа- кофти шанс има мацката, не съм склонна да харесам такова тяло по каквато и да е причина.
    Нито една реклама, която показва красиви крака, не показва такива. Най- малкото това.
    Нито един човек, който съм виждала, с такава фигура не е считан за красив, сексапилен и желан. Пак казвам, според мен силата на мацката й е във фейса.

Скромен пример- Диляна Попова.

Тънки крака = кльощав задник. Кльощав = тъпо. Слаб/атлетичен = секси.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от hardball
    Луфтът между краката за мен е нещо адски отвратително. Не знам вие как го смятате, но за мен м/у двата крака да имаш място за трети си е направо признак за болест.
    Тя е яка, защото има ебати изразителния фейс, такова тяло има всяко едно момченце (визирам манекенката от последния линк, а не мацката на вратата) преди да навърши 12.
    Свързвам такива дребни, анемични тела с болести, с педофилия, ненужна инфантилност, егоцентризъм и т.н. Ако не е едното, почти сигурно е, че е от другите. А ако си е така по природа- кофти шанс има мацката, не съм склонна да харесам такова тяло по каквато и да е причина.
    Нито една реклама, която показва красиви крака, не показва такива. Най- малкото това.
    Нито един човек, който съм виждала, с такава фигура не е считан за красив, сексапилен и желан. Пак казвам, според мен силата на мацката й е във фейса.

АБЕ ТОЙ ЛУФТА ТИ Е ОТ САМАТА СТРУКТУРА НА ТЯЛОТО!Аз имам луфт и не съм нито прекалено слаба ,нито дебела.Съвсем нормална съм си,ама си го имам от малка.За мен е адски отвратително краката да са ти допрени един до друг горе в бедрата и да ходиш като пингвин и да изглеждаш дебело и грозно същество!

Цитирай Първоначално написано от smiLe49
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Мацката е секси,поне на мен ми харесва.Слабо не винаги означава красиво...Предпочитам момичета с добре оформени тела а не некви скелетончета.
    Точно. Плюс тва и ти си си супер
    +1

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от under_black_sky
    Цитирай Първоначално написано от hardball

АБЕ ТОЙ ЛУФТА ТИ Е ОТ САМАТА СТРУКТУРА НА ТЯЛОТО!Аз имам луфт и не съм нито прекалено слаба ,нито дебела.Съвсем нормална съм си,ама си го имам от малка.За мен е адски отвратително краката да са ти допрени един до друг горе в бедрата и да ходиш като пингвин и да изглеждаш дебело и грозно същество!
    ми ако имаш луфт без да си кльощава- изводът е един- краката са ти криви просто и не мога да се съглася, че да са допрени е грозно, защото мойте са допрени и не мисля,че съм дебела с мойте 56кг, а краката ми просто са мн прави , тъй че не се изказвай неподготвена

Е, under_black_sky, много ясно, че ще кажеш, че е гадно.
    Therichbitch преди време ми беше казала, че имам луфт, ама определено нямам. (wait)
    Обаче има такива, които имат луфт не заради структурата си, а по други причини... :Д

Град
    Sofia
    ^ оф и ако имаш луфт и не си кльощава си с криви крака ли
    в грешка си..
    така, че и не се прави на разбирачка
    ми така е да, ако не е структура , какво е тогава?!
    Бианка, сега тя сама си каза, че има луфт, така че аз просто коментирах, макар че според мен момичето на снимката няма луфт, ама тя така е застанала, не може мн да се прецени
    П.П. Предлагам да не спорим по тази тема за луфта, вече е коментирана многократно във форума и без тва в конкретния случай е offtopic

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Абе що пък да е грозен луфта?!Прекалено голям-да,но 2-3-4 пръста не е грозно,според мене.Пък и не съм видяла някоя дебелана с луфт.Аз имам и никога не съм го смятала за грозно.По-грозно е на някой да му се допират бедрата и да се търкат едно в друго...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си