.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 139

Hybrid View

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    Абе що пък да е грозен луфта?!Прекалено голям-да,но 2-3-4 пръста не е грозно,според мене.Пък и не съм видяла някоя дебелана с луфт.Аз имам и никога не съм го смятала за грозно.По-грозно е на някой да му се допират бедрата и да се търкат едно в друго...
    Щом за теб 4 пръста луфт са малко не искам да знам,колко трябва да е за да е много
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Абе що пък да е грозен луфта?!Прекалено голям-да,но 2-3-4 пръста не е грозно,според мене.Пък и не съм видяла някоя дебелана с луфт.Аз имам и никога не съм го смятала за грозно.По-грозно е на някой да му се допират бедрата и да се търкат едно в друго...
    Щом за теб 4 пръста луфт са малко не искам да знам,колко трябва да е за да е много

Зависи как го гледаш.Е добре айде не 4,но 3....Не е грозно е.Както и по-нагоре казах по-зле е да е с дебели крака и като убуе някои анцунг например и той да шуми,повеже краката и се трият едно в друго.Не е ли така?!Отречи....
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

Зависи как го гледаш.Е добре айде не 4,но 3....Не е грозно е.Както и по-нагоре казах по-зле е да е с дебели крака и като убуе някои анцунг например и той да шуми,повеже краката и се трият едно в друго.Не е ли така?!Отречи....
    отиваш в крайност, има разлика между това да нямаш луфт или най много няколко милиметра и това да си някое тежкоподвижно същество с баджаци, дето обиколката им е колкото на талията ми, за мен лично луфт, по- голям от 1-2 пръста е грозно

Колкото й да са й криви краката, ме съмнява да има място за още един между своите си 2, така че не разбирам какво се засяга...

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Абе, нали да имаш луфт, значи, че там, където е най-дебелото на баджака, да не се допират краката ти? Защото моите там се допират, но надолу не се.

ОМФГ Вие сега сте момичета по на 14-15-16 години и са ви допрени краката, а като станете на 20 незнам за какво говоримм! Аз имам луфт и иглеждам много добре и не виждам какво му е грозното,ноо винаги ще има някои, които не е на моято мнение!
    DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    аз имам 1-2 пръста луфт и си се харесвам....но пък вижте колко са хубави краката на джесика от pcd http://www.aceshowbiz.com/images/news/00017700.jpg (втората от ляво) За мен те са перфектни. Хубаво обормени, без луфт, нито прекалено дебели, нито прекалено слаби

Град
    Sofia
    ^lol, аз не мисля,че са и мн хубави, но това е лично мнение, при нея не са сланини де толкова, ами са по- скоро и мускули, защото те доста танцуват и трнират, НО аз говорех когато момичето е слабо, но няма луфт, тогава за мен са перфектно прави крака, всичко друго...
    а относно въпроса на Бианка, да - там където са най-дебели

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от lubovnicata_na_gangstera
    ОМФГ Вие сега сте момичета по на 14-15-16 години и са ви допрени краката, а като станете на 20 незнам за какво говоримм! Аз имам луфт и иглеждам много добре и не виждам какво му е грозното,ноо винаги ще има някои, които не е на моято мнение!
    за да не те заяждам още преди да си се уточнила, ще те попитам какво имаш предвид, че като станем на 20 ще сме слонове, защото сега още от сега нямаме луфт ?!

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    ^lol, аз не мисля,че са и мн хубави, но това е лично мнение, при нея не са сланини де толкова, ами са по- скоро и мускули, защото те доста танцуват и трнират, НО аз говорех когато момичето е слабо, но няма луфт, тогава за мен са перфектно прави крака, всичко друго...
    а относно въпроса на Бианка, да - там където са най-дебели
    (whew)
    Наистина на тая от PCD не ми харесват краката ѝ...
    Ако отслабна в краката, дали ще имам луфт? :S Защото горе-долу си ги харесвам, но искам съвсееем малко по-тънки да са и да са по-дълги.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от lubovnicata_na_gangstera
    за да не те заяждам още преди да си се уточнила, ще те попитам какво имаш предвид, че като станем на 20 ще сме слонове, защото сега още от сега нямаме луфт ?!

Мисля,че по-скоро имаше предвид,че ако още от сега са ви достатъчно дебели краката,че да се допират един в друг то в бъдеще може и по-зле да стане.Не е задължително някое момиче да има луфт,за да е хубаво,но е задължително да е достатъчно слабо,за да не се спъва в собстените си крака,но това вече са крайности.Never mind вие си се грижете за собственото тяло и не съжалявайте хората с по-широк таз и слаби крака!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Хахахахахахахахахахахахах хаахаххахахахахаахах.
    Любовнице, не че нещо, ама това, че нямаме луфт, не значи, че са ни дебели краката. Просто ханшовете ни са нормални.

казват, че хубавите крака, когато се съберат, трябва да имат 3 луфта: на бедрата, малко под колената и от прасците до кокалчетата.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Под "на бедрата" се има предвид малко над коляното обаче.

Град
    Sofia
    бе то хубаво да имат 3 , ама повечето май не разбират какво се има предвид под луфт, ясно че ако си по-слаба няма да ти се допират бедрата плътно, говориме за луфта в най- горната част на бедрата, то това опира, както някой по-горе спомена и до тазова структура,който каквото и да ми говори луфт ТАМ е гадно за мен, не говоря за този по средата на бедрата

Град
    У нас Си (=
    Вие като си съберете краката как стоят?
    Смисъл, аз като ги допра да са едно до друго ходилата ми имам луфт над колената(под бедрата, там се допират) и под колената до едно място, обаче не мога да ги допра нито на колената, нито прасците?

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    http://www.zimbio.com/Lindsay+Lohan/...+Lindsay+Lohan Аз предпочитам Линдзи. Вие?

бе то хубаво да имат 3 , ама повечето май не разбират какво се има предвид под луфт, ясно че ако си по-слаба няма да ти се допират бедрата плътно, говориме за луфта в най- горната част на бедрата, то това опира, както някой по-горе спомена и до тазова структура,който каквото и да ми говори луфт ТАМ е гадно за мен, не говоря за този по средата на бедрата
    Еее, то този, който е по средата на бедрата, е един от трите основни.

Град
    У нас Си (=
    ^Е извинявай, ама това е бахти сравнението.
    Линзи е слабичка, докато онази е дебела.
    Пък и походката им е различна.
    Кели върви крак пред крак, докато Линзи по-разкрачена...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Еее, то този, който е по средата на бедрата, е един от трите основни.
    мм да, но не знам защо имам чувството, че някои си мислят за този по средата/съдя по изказванията, че на 20 години ще са слонове тия, които го нямат "свещения луфт" и други подобни/

Град
    На стадиона за бягане.

Re: Ако имах воля, щях да съм анорексичка :S

Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    *понеже нямам какво да правя...
    и си мислех, че ако имам воля да гладувам, щях да стана анорексичка

Явно имам някаква изопачена представа за слабо...очевидно е.
    http://www.teenproblem.net/news/s/14153.html
    Примерно мацката на снимката ми се вижда не пълна, ама не и слаба.
    Сякаш има голямо дупе и баджаци.
    И висящ корем...
    И себе си виждам ............ с крака като на слон, а за шкембето дума няма да отварям.

Не пиша темата за коментари за мен или пък да ми кажат, че съм слаба, а да разбера има ли и други, които мислят, че мацката на горната снимка не е баш добре...нещо такозс
    спокойно и аз мисля че е дебела, и за себе си мисля много неща, въпреки че всички са ми виждали снимки и всичко и не може да се каже че съм дебела .. това е от възрастта
    Running is my drug and I am overdosed ..

Тая пред футболната врата има УЖАСНО тяло.
    Иууууул, нормално е да я виждаш дебела, та баджаците ѝ са повече от отвратителни.
    Краката хем къси, хем дебели. А коремът ѝ ми е някакъв гаден, бляк. И с тея дини..

Супер фен Аватара на dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Аз пък имам луфт
    от коляното до стъпалата не се допират
    ии от над коляното до таза се допират само накрая най-нагоре вече

пфф и аз съм така, щото ми е по-широк таза

Може.
    Аз спокойно си пъхам ръката м/у бедрата... как прозвуча само
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Може.
    Аз спокойно си пъхам ръката м/у бедрата... как прозвуча само

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си