- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ако имах воля, щях да съм анорексичка :S
http://www.nypost.com/photos/galleri...ni/photo01.jpg
чак пък идеалното не е..плоска е)
но пък наистина е много по-добре от всичко, показано до сега.)
Определено повредени представи.И то сериозно повредени.Много по-красиво е да има някаква форма,а не където пипнеш - кокал...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
^Е, то не може всичко да имаш, нали?![]()
Еми кой харесва, кой не плоските скелети, ама аз какво да направя, че имам някакви извратени представи за слабо...
Една съученичка възприема всичко за дебело, щом не стърчат кокали![]()
Твоето с какво е по-различно от нейното?
Аз не обичам да се очертават ребрата, обаче наистина обожавам в по-слабите ми периоди да ми стърчат кокалите на ханша.
Пожелавам ти да си оправиш представите.Добре,че не всички мислят по този начин,че нямаше да има нормално изглеждащи момичета.
мислиш, че Линдзи трябва да свали още малкоПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
ама ти си ебахти извратената
![]()
Честно ти казвам не си добре! Трябва да отидеш на психятър... Имаш психологическа анорексия
И аз не знам к'во точно говоря, но е нещо такова. Отиди да се лекуваш докато проблемът ти не стане и физически
Един съвет....Ако мислиш,че трябва да отслабнеш,то захвани се с някакъв спорт.Писането на теми от този род във форума в този случай не помагат.Също така не става въпрос само да воля,а до много други неща.Ако мързела е повече от желанието мн ясно,че нищо няма да стане.А до това за изкривената ти представа за слабост аз искам да те попитам какъв е точно идеала ти за жена,за слабост?Прусни някой пик,с който да покажеш какво за теб е идеално телослоение.Ако си пуснала по-рано сори,не съм чела всичко лист по лист.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
http://www.nypost.com/photos/galleri...ni/photo01.jpg
Тази също ми харесва, обаче не знам ако се изправи...
http://images.ibox.bg/2008/02/15/hai...um/519x324.jpg
психятър...
Е**ти правописа![]()
DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!
Абе к'во се занимавате..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
хахахахах, за пореден път показа колко си смешна и простаПървоначално написано от Pliok0019
съжалявам те.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ох спрете се.Темата отиде в съвсем друга посока.Предлагам модовете да заключат темата.
Добре...темата вече реве да си ходиРазбрахме посланието..