- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ако имах воля, щях да съм анорексичка :S
Първоначално написано от 3oPuTy
Първо,ако повръщаше щеше да е булимичка,а не анорексичка,алооо!?Второ немисля,че ти можеш да правиш анализ на когото и да било.Авторката дори не я познавам,но съм забелязала тенденцията в темите винаги да има хора,които се нахвърлят срещу автора само,защото не го разбират.
Към авторката:Някъде бях чела,че си 1,65-47кг.Ако е така и аз съм толкова и аз все си втълпявам от време на време,че съм надебеляла и т.н.,но немисля че това е само мой или само твой страх,а на повечето момичета.Бас държа,че повечето тук също се страхуват от това да не надебелеят или пък че в момента СА такива,но тук се правят на корави и че не им пукало.Знаете ли,ако не ви пукаше нямаше да опитвате да убеждавате,когото и да било в това,защото виждам,че по този начин опитвате да убедите единстено себе си....безуспешно!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Имаш страхотно тяло,бе.
Ето казвам ти го - Кльощава си!![]()
леле защо всички са такива бе.. Една приятелка е ебати парчетов тялото ама не спря да си купува панталони с 5 номера по-малки и да се мисли за дебела... лелее... как ми идва да я ритна по кльощавия задник
Кво се праиш на тресната - ти нямаш мЯсо по тебе,па за слонове говори
![]()
Имам същата пола, друго мнение нямам :ДД
бту мацката от снимката има баси якото тяло..всичко си има бе.. и корема и не е гаден, ти като застанеш в тая поза и твоя ще е така![]()
Авторката перфектна си..На колко години си?
още колко човека ще зададат въпроса,
дали ако в действителност се имаше за дебела, щеше да се облече по този начин, ех.С топлото време падат задръжките, предрасъдъците и т.н. и дори човек да не си харесва някаква част от тялото е по-склонен да я покаже.Както и да е. Дори и да приемем теорията на голяма част от вас /че авторката си проси комплименти/, в край на сметка какво лошо има?Човек понякога има нужда, да чуе /прочете/ някоя мила дума за себи си.
Иначе, Йоана /ако не бъркам името/- на мен много ми харесва тялото ти.В никакъв случай не си дебела, нито си прекалено кльощава, но ако продължаваш да се набиваш във филма, в който оприличаваш тялото си с това на слон, нещата няма да свършат добре.
Както казаха и преди мен-слабостта на определя нито секспила, нито красотата.Повечето прекалено слаби момичета изглеждат нежизнени и недохранени /нека някой не се обижда, ако познае себе си, четейки мнението ми/.![]()
Аз съм 163 и тежа 49 килограма и също не мисля, че съм слаба.
По тялото ми има много повече неща за "оправяне" в сравнение с твоето.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ако имаше някакъв мисловен процес,нямаше да пуснеш тази тема.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Аз съм напълно съгласна с Seducti0n. Смятам, че тялото ти си е супер. Иначе момичето на първата снимка не ме кефи особеноНо ти си си супер
![]()
и азПървоначално написано от billytalent
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
3oPuTy, повръщането е болимия, а не анорексия. Освен това си имам гадже от година и почти 8 месеца, така че проблемът ми с момчетата не го оцели. И очевидно не съм толкова куха, ако знаеш с какво се занимавам...все тая.
Seduction и zvezdi4kaaa, поне да има няколко нормални в този форум.
Това с полата Цветито го каза преди мен-имам къси дънки(по-дълги от полата), черни панталони до колената и тая пола, както и няколко рокли. Понеже нямаше как да съм с рокля, черните панталони бяха мръсни, а на дънките им се счупи коланче едно, остана ми само полата. Няма да вря и кипя в дълги дънки...пуу. А токчета нося, за да съм по-висока, защото гаджето ми е супер високо.
И темата беше, за да разбера има ли и други вманиачени, колкото мен. Дадох снимки за сравнение. Не спазвам диети, спортувам като се сетя, ама понеже нямам воля не мога много и да спортувам активно. Просто споделям...к'во толкова. Ама явно е ОЛЕ ЕЙ ТОЛКОВА...
Наистина нз какво толкова всички са се вманиачили да са супер слаби,да спазват разни диети и да се ограничават постоянно...Тъпо е просто..Всеки ден слушам най-добрите ми приятелки,постоянно оплакващи се от фигурата си...Та те са напълно нормални,аз никога не мога да им кажа,че са леко пълнички,пък камо ли -дебели.И имат ебати коплексите :[ Като теб...
Недей така-имаш перфектното тяло, хубаво момиче си -можеш ли да се излагаш така ?
Иначе за себе си нямам манията да съм кльощава,но също обичам доста слаби момичета.Знам, че звучи супер тъпо, но например предпочитам фигури като тези на Миша Бартън,Кийра Найтли,Сиена Милър...
Но пък момичето от спимката е перфектно-има си всичко с една дума ;] Абсолютно не намирам кусури нито на теб, нито на нея...
Не може всички да са еднакви...факт!
Защо?Първоначално написано от MP
![]()
мацката има жестоко тяло ! Стегнато и сочно, но все пак слабо
Защото само това ти липсва за да решиш проблема.Малко време със себе си,малко размисли ще са достатъчни.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Защото само пълен дебил може да си пожелава анорексия??Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
![]()
Или защото никой не особено красив иска да го сравняват с някой, който е?![]()
Das Feuer liebt mich
+ 1Първоначално написано от EarthShaker
![]()
До авторката, спри докато не е късно.Страшно глупаво е някакви 40 килограмови момиченца да си създават комплекси, че са дебели и т.н.
Вобще има ли някой който ти е казал "дебелана" ? Не, нали?
Мацката от снимката е в СУПЕР форма! Направо перфектна. Стегнато коремче,крака, всичко. Слаба и стегната и да не забравя СЕКСИ. Не си мисли, че момчетата харесват само слабото.
А ти си добре. Само трябва да се стегнеш малко =)
Брех,авторката написа 1 статия в евтин вестник и вече ти знаеш ли с к'во се занимавам?![]()
![]()
..смях
Няма да пиша по темата,защото вече ти казаха...каква си.
яко злеее :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
авторката на колко години е?
Абе момиче знаеш ли какви ги приказваш?!Казва ти го момиче което е било анорексичка.И аз искам да съм слаба ама ти знаеш ли какво е да имаш анорексия.Боже... И това с обяснението за полатаи панталоните и бла бла.. пълни глупости.Като искаш слагай късите поли ама кви са тея глупости тука.Скоро няма да имаш никакви форми.Ако смяташ че точилката ти вкъщи е мн секси продължавай в същия ду!!!!
НЕ по дяволите не си дебела!
;DПървоначално написано от masal
Зле, зле, ама да си чак толкоз зле...
Въобще не говоря за вестника, не знам защо се изживяваш като че ли ме познаваш идеално.
^не позле от теб,с тази тема за пореден път показа колко си "умна"![]()
![]()
![]()
![]()
мацка много си готина въобще не си дебела ,страхотно тяло
и имаш много хубави крака даже
!!
тая има някъв странен гъз ддз![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз мисля като авторката... мацката може да има хубаво тяло но и на мен не ми изглежда слаба... за мен наистина слабо е "грозно слабото" ... и както някой си падат по по-пищните мадами, така на някой им допадат клечавите... + не е нужно да ставаш анорексичка , за да отслабнеш даже и 20 кг...