.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    Враца

Skype истории...

Те така. Пак съм аз.
    Замислих се за интернет срещите. И за срещите с хора от истинския живот. Има ли разлика за вас?
    За мен има. Нямам идея каква е, но е огромна. Просто немога да се предумам да изляза с човек, с който си пиша от 6 месеца! И с който сме близки.
    До сегашния момент явно не съм се предумвала на подобно нещо.

Докато с някого, когото виждам всеки ден или поне изобщо виждам е толкова различно. Не ми е толкова трудно.

Предполагам имам някакъв комплекс, че не съм като на снимките, че няма да ме хареса на живо .. и там всичките му работи с жестовете, движения, физиономии..
    А докато знам, че човека ме знае каквато съм, има някакво облекчение, така да кажа.
    ...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на Hilary_
    За 6 месеца те е опознал доста така, че не мисля, че иска да те види само заради едната външност ..

И второ кой е казал, че е задължителн ода излезете с идеята за нещо повече??

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка

Re: Skype истории...

Цитирай Първоначално написано от taffy

Предполагам имам някакъв комплекс, че не съм като на снимките, че няма да ме хареса на живо ..
    ...
    Намали photoshop-a
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Няма как да си кой знае колко по-различна на снимките. За 6 месеца би трябвало да те е опознал доста добре. Аз също имам предрасъдаци за интернет срещите, но винаги има изключения. Излез с него просто ей така. Не забравяй, че има опция ти да се разочароваш, а не той. Не прибързваи със заключенията.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

амиии хората от нета са доста по различни от колкото в действителност .. ама все пак до някаде е забавно да се видиш с някой с който си говорил но не си се виждал .. и се пак успех / и умната

Цитирай Първоначално написано от Priceless

Предполагам имам някакъв комплекс, че не съм като на снимките, че няма да ме хареса на живо ..
    ...
    Намали photoshop-a

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    слагай чувала на главата може 2 за всеки случай

абе да не ти пука бе то щом ти има доверие значи не се интересува от вида

Мега фен

Цитирай Първоначално написано от Hilary_

...
    Намали photoshop-a
    owned

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....

...
    Намали photoshop-a
    искренна както винаги
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Враца

...
    Намали photoshop-a
    Да ! Точно! По цял ден си блъскам снимките с фотошоп..

За 6 месеца наистина и двамата доста се опознахме.
    Въпроса тук не е дали има идея за нещо повече.
    И моя 'комплекс' имаше едно изключение преди време, и беше хубаво за кратко. Но тогава беше различно.
    А той, че не се интересува от вида, не се. Проблема си е доста вътре в мен.
    Както и да е. В крайна сметка пре*бах нещата, така че няма значение.
    Беше ми просто интересно.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Супер фен Аватара на l0lz

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

...
    Намали photoshop-a
    owned
    pwned..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Оня ден си писах с Едурд и Бела
    Те са добре
    не се притеснявайте

Има нещо нередно с тази тема. По нея: никога, ама никога, не се срещай с човек от скайпа, ако ще и 20 години да сте си писали.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Има нещо нередно с тази тема. По нея: никога, ама никога, не се срещай с човек от скайпа, ако ще и 20 години да сте си писали.
    Уау.. и с каква причина?
    Аз пък си писах с едно момче 3 години и станахме много добри приятели и се видяхме миналата година и нямаше почти никаква разлика между това което беше по скайпа.. Прекарахме прекрасен ден въпреки, че беше страшно студено.. Още сме приятели, при това много много добри и ще ходим на море заедно..

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Аз също не съм съгласна .. защо да не се среща??
    .. аз намерих много светсни хора, които сега са ми страшно добри приятели ...

.. въпроса е да не се среща с всеки втори!!

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от graceless
    Оня ден си писах с Едурд и Бела
    Те са добре
    не се притеснявайте
    а сватбата кога е

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Еми да ,има разлика ..просто не трябва да мислиш за това,да не се притесняваш..все пак 6 месеца са доста време и по един или друг начин си свикнала с този човек.. ) Просто когато му дойде времето да се видите ще бъдеш такава.,каквато винаги си си била и ще видиш как изобщо няма да се замисляш дали това е човек ,който си виждала някога,или с когото никога не си се срещала ..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Сред абонатите ми в скайп има 2 момчета и 1 момиче,с които си пиша от година и нещо Преди около 2 месеца с едното момче се видяхме и повярвай ми наистина беше различно Още докато го видях му се метнах на врата и почнах да си го гушкам Толкова готино ми стана като го видях на живо,че просто ти е бедна фантазията След това ми се насълзиха очите и за малко щях да се разрева,защото той ми беше наистина много близък приятел,но никога не съм очаквала да тръгне от София до Силистра заради едното запознанство (да не говорим,че аз разбрах за предстоящата ни среща около час преди това )
    С другото момче и с момичето пък се запознахме през ноември 2008г. в Търново При тях нещата бяха почти същите Хиляди прегръдки,целувки ... Да не говорим,че момичето се разплака Цял ден после се разхождахме гушнати тримата и даже няк'ви от компанията им си помислиха,че сме гаджета

Тааа мисълта ми беше,че не е важно дали познаваш човека от скайп или се познавате на живо Важна е връзката,която сте изградили помежду си
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Още докато го видях му се метнах на врата и почнах да си го гушкам Толкова готино ми стана като го видях на живо,че просто ти е бедна фантазията
    Ооооооооо .... нямаш си на представа колко ми е богата фантазията Аре да не демонстрирам

Повече от фен
    Трябвало е да се видите.Може да си изпуснала много стойностен човек.
    Пък и не всички хора са толкова лоши,бре.От Интернет съм се запознала с много хора,които са оказали или все още оказват важно въздействие върху живота ми.
    Да,може да ти е странно да видиш един човек на живо,с който само сте си писали.Лично на мен това никога не ми е било проблем.ако ти се държиш по същия начин,както в скайпа,ще получиш желаната ответна реакция.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Още докато го видях му се метнах на врата и почнах да си го гушкам Толкова готино ми стана като го видях на живо,че просто ти е бедна фантазията
    Ооооооооо .... нямаш си на представа колко ми е богата фантазията Аре да не демонстрирам
    Спамер
    И все пак едва ли ти е толкова богата фантазията
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

само като видя skype в тоя форум и ми се реве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си