Сред абонатите ми в скайп има 2 момчета и 1 момиче,с които си пиша от година и нещо Преди около 2 месеца с едното момче се видяхме и повярвай ми наистина беше различно Още докато го видях му се метнах на врата и почнах да си го гушкам Толкова готино ми стана като го видях на живо,че просто ти е бедна фантазията След това ми се насълзиха очите и за малко щях да се разрева,защото той ми беше наистина много близък приятел,но никога не съм очаквала да тръгне от София до Силистра заради едното запознанство (да не говорим,че аз разбрах за предстоящата ни среща около час преди това )
С другото момче и с момичето пък се запознахме през ноември 2008г. в Търново При тях нещата бяха почти същите Хиляди прегръдки,целувки ... Да не говорим,че момичето се разплака Цял ден после се разхождахме гушнати тримата и даже няк'ви от компанията им си помислиха,че сме гаджета
Тааа мисълта ми беше,че не е важно дали познаваш човека от скайп или се познавате на живо Важна е връзката,която сте изградили помежду си