- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ех въпросче? Предимно към момчетата
еми да доста си е уместен щото на мене точно от това ми излизатПървоначално написано от l0lz
![]()
Пробвай с нафта и градинарски ножици.
Mи, ти се къпи в месеца един път, пък после как няма да ти излизат..Първоначално написано от rapitof
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Шегаджия ....Първоначално написано от zqpako
Явно не се бръснеш правилно.. На мен само веднъж са ми се получавали... По добре си ги махни с лентички няколко пъти да се оттървеш от тях
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
аз пък не се бръсна ...![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Не натискай при бръснене - само я плъзгай по кожата си.
И не бръсни нито надолу, нито нагоре на контра - а настрани.
Не минавай с бръсначката обръснатата част повече от 2-3 пъти макс.
Или другата вероятна причина - смени си одеколона/афтършейва/балсамчето, ако си слагаш такова, щото от някои излизат, от други не, понеже е мн чувтсвтителна кожата там.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз само първия път като се избръснах имах пъпчици и беше гадно,но след седмица някъде минаха и нямам проблеми и до днесДобре искам да питам абе като се бръсна долу и се получавам некви пъпчици после много дразнещо пробвах с различни самобръсначки: остри тъпи полу остри много остри даже си зех специално тая жилет макс 3 турбо ли кво си е слагах сапунче душ гел ама пак след 1 ден пак имам пъпчици Sad даите ми съвет плс SmileНе знам,човек,с твоя проблем не мога да ти помогна,освен да ти кажа да се консултираш със специалист
![]()
Westside rollin' all day, every day
бръсни по посока на косъма и слагай афтършеив след това