- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кондоми
По тази причина и аз си поръчах от тях.Първоначално написано от Sigrina
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
няма по добро от агнешкото черво
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
life style
Братле, ще ти го кажа като човек, който е видял всичко в сексуално отношениеПървоначално написано от mmmenk
На 22 години съм и до сега съм слагал кондом точно три пъти... Първия път се скъса и свърших в момичето, как не забреня не знам
Вторите пъти го махах само след 1 минута...ЗНам кога ще свърша и мога да се сдържам, затова кондом не употребявам...Но винаги гледам с какви момичета спя и какви предпазни мерки са взима ли ТЕ до този момент. Ако ще спиш с някаква кофа, по-добре си удари една и забрави, няма смисъл да се хабиш на изхабеното...Поздрави и бъди (Г)умен
![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Sporteh Orgasm :P
sportex![]()
![]()
![]()
Добре де,разбрахме и от първия ти коментарПървоначално написано от Amateur
![]()
Аз разчитам на >> DUREX
е тфа е..Първоначално написано от kalpazanka
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!