.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Мръсотии???

Момчетата,а и момичетата казват,че е мн възбуждащо ,когато партньорът им им говори мръсотии.
    Та въпросът ми е:
    -Кои мръсни реплики смятате за секси и бихте се радвали, ако го чуете от момичето/момчето с което сте.Също така и от кои бихте се отвратили.
    Ако може директни отговори, без стесняване

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Ми мен не ме кефят такива раоти просто мисълта някои да ме псува докато го навирам нещо не ми се нрави.

Мега фен Аватара на amatorium
    Az lichno ne se kefq na podobni neshta. Po skoro vuv foreplay-a vurshat rabota. :P
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Az lichno ne se kefq na podobni neshta. Po skoro vuv foreplay-a vurshat rabota. :P
    да бе ясно но какво ти харесва да чуваш тогава? или да казваш съответно?
    be a good boy!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emii az ne sym se ujsmelqvala da mu приказвам такива неща ,обаче ми се иска той да ми говори разни мръсотийки и даже да правим страшно груб секс. . . нз за к'во ,но това мн. го искам ,а той е тоооооооооолкова нежен

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Emii az ne sym se ujsmelqvala da mu приказвам такива неща ,обаче ми се иска той да ми говори разни мръсотийки и даже да правим страшно груб секс. . . нз за к'во ,но това мн. го искам ,а той е тоооооооооолкова нежен

не че нещо ама може би тябва да си поискаш, давам пример само веднъй без да повтарям

ти казваш (тихичко):" Милиии мало по-грубо, молятеееееее!!!" и правиш една супер невинна физиономийка.

пояснение: на всеки му харесва някой да му се моли.. сега си представи някой да те моли за секс....
    nau4i se da ti haresva...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Обожавам да си говорим мръсно и то не само тогава. Изобщо обичам мръснишките намеци и приказки. Какво си казваме? Няма да напиша, защото някой колега после ще ме цензурира.........Но само можете да си представите........

Мега фен Аватара на amatorium
    Poslednata mrusna replika, koqto chuh ot momichei mi grumnaha chiviite beshe s edna devoika vednuj se bqhme subrali i tq si beshe podpiinala i mi izcepi: "Takava svirka shte ti izvurtq, che shte ti izsuhne h*q".
    Izobshto kato se zamislq dosega nqkakvi provokacii ot momicheta, ot koito idvat dosta neochakvano deistvat kato iskra.
    Eating isn't cheating - Arnold

Re: Мръсотии???

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Момчетата,а и момичетата казват,че е мн възбуждащо ,когато партньорът им им говори мръсотии.
    Та въпросът ми е:
    -Кои мръсни реплики смятате за секси и бихте се радвали, ако го чуете от момичето/момчето с което сте.Също така и от кои бихте се отвратили.
    Ако може директни отговори, без стесняване

ем аз мн се вазбуждам по време на секс да ми говори какво ще ми прави...аууууу умирам си...оби4ам да ми казва 4е ме иска...4е иска да ме 4ука..ииииии така
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Тва няма как да ме възбуди

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    Бившия ми приятел имаше навика да ми разказва приказки (естествено с доста променено садържание) и това никак не ми се нравеше (на кое момиче му е готино да му разпраят кво са праили джуджетата със Снежанка, на мен не аз лично искам да запазя децкия спомен ). Но обичам да ми говорят про време на секс .. квото и да е .. даже и абсолиутни глупости .. разбирасе ако вместо това ми казва колко як задник имам и как точно иска да ми го вкара е по добре.

Лапай може би до колкота го считате за мръсно!Друго нз!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    най страшната реплика беше "ади мъ то не хапи" ама добре че говоря бързо и не разбра...иначе кви ли не простотии сега не мога да се сетя, те идват и изчезват на момента
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Еми аз лично не си си се представям..някой д ами го навира и да ме псува..нем определено няма да ми хареса!

Град
    Sofiq
    Леле уникална тема \/ обожаВам ги тия мрасотийки,с моя приятел сме от 2 години заедно и В на4алото той беше свит като го молех да ми гоВори нооо сега ни е перфектно обоЖавам да ме убижда на ку... или прос....ка и да си разказваме т.е разни измислени историики как мен ме е...т и наи се вазбуЖдам като ми гоВори как тои се е.е с други жени какво правят как и тн. абе развратих го мом4ето доста но и на него му харесва ТАКА.Колкото по развратна и первезна е една жена в леглото толкова по добре за един мъж.
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

Цитирай Първоначално написано от pisi84
    Леле уникална тема \/ обожаВам ги тия мрасотийки,с моя приятел сме от 2 години заедно и В на4алото той беше свит като го молех да ми гоВори нооо сега ни е перфектно обоЖавам да ме убижда на ку... или прос....ка и да си разказваме т.е разни измислени историики как мен ме е...т и наи се вазбуЖдам като ми гоВори как тои се е.е с други жени какво правят как и тн. абе развратих го мом4ето доста но и на него му харесва ТАКА.Колкото по развратна и первезна е една жена в леглото толкова по добре за един мъж.
    Вие сте готови за тройка...

hottie
    Guest
    i az obojavam mrustotiikite !osobeno toi da mi gi govori.= grub strasten sex s mrusotiiki.Ni6to po hubavo ot tova

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

много е готино да си говориш мръсотии по време на секс, ама още по яко е да правиш мръсотии, разбира се не извратении, ами просто да влезнеш в някаква роля, която тя не е очаквала, просто секс придобива съвсем различен вид, особено ако е изненадващ.

Повече от фен
    mmmm Mnooo me kefi replikata " tazi vecher shte mi se podchinqvash "

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    "Ща чукам бейбйе"
    или "Ето ти ракията"

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    mmmm Mnooo me kefi replikata " tazi vecher shte mi se podchinqvash "

imene mn e qko tova izrechenie

Обожавам мръсотиите. Обикновено се случват когато и двамата сме в настроение.
    Когато ми говори мръсно, ме възбужда много. Говори ми за начина, по който ще правим секс, понякога се боричкаме, и той, като мъж, разбира се винаги взема превес над мен и ме прави на дива калинка. Обичаме да се заключваме с белезници или да се завързваме, след това експериментираме един с друг. Обичаме грубостите в секса, опъваме си косите, понякога не мога да си седна на четирибуквието от шамарите. Понякога се обиждаме и се хапем. Абе, всичко е много хубаво стига да е с мярка и да е съобразено с желанието и настроението на другия.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    най страшната реплика беше "ади мъ то не хапи" ама добре че говоря бързо и не разбра...иначе кви ли не простотии сега не мога да се сетя, те идват и изчезват на момента
    pffff az shte umra da se hilq ako go chuq , a ako sym v deistvie , moje az da go uhapq nego

da mi govori mrysno - daaaaaaaaaaaaa
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Еми аз лично не си си се представям..някой д ами го навира и да ме псува..нем определено няма да ми хареса!
    Никой не казва да те псува. Просто да ти говори мръснишки, колко го възбуждаш, как иска а ти направи това или онова, какво иска ти да му направиш.............Ако ми каже ще ти *** майката няма да ми стане приятно, но ако спомене начина, по който ще ч**а мен.............действа като динамит за половите ми органи-направо го взривява. Всъщност и аз си мислех, че подобни неща в секса са гадни и нуважителни, но няма нищо лошо в това да се отпуснте по време на акта. Иначе в началото на половия ни живот моето момче много-много не се отпускаше от страх да не ме обиди. Сега знае, че на мен това ми харесва и при всяка негова мръсна реплик аз се подмокрям неимоверно.

Град
    Kobe, Japan

Re: Мръсотии???

Цитирай Първоначално написано от Rysa_Kykla
    ем аз мн се вазбуждам по време на секс да ми говори какво ще ми прави...аууууу умирам си...оби4ам да ми казва 4е ме иска...4е иска да ме 4ука..ииииии така
    Абсолютно съгласен съм с теб, както и с krem4et0 Аз лично не смятах че ще ми действа възбуждащо нещо такова обаче съм бъркал. Първия път след като опитах много ми хареса... Предимно мадамата да ми казва как иска да й го вкарам точно или как иска да я ч**ам и т.н. Много възбуждащо си действа прознавам си А отскоро научих че действа адски ама адски възбуждащо да ти говорят на някакви чужди езици в леглото(разбира се при положение че мацката е чужденка ).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си