- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос.
Има ли някакво хапче против забременяване преди секс?
Имам предвид да не се използва презерватив при секс, ами преди това момичето да пие някакво хапче и после да няма след 9 месеца плачещо чудовище.. xD
Та..по на кратко, не искам презерватив, има ли хапче за преди секс?
Ами може би ТРЯБВА да ползваш презерватив, а не противозачатъчни, те са хапчетата преди секс. Идиотска история, осъзнай се момиче![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
еднократно мисля че не. Има противозачатъчни който се пият постоянно(вс ден), когато иска да се избегне нежелана бременност.
О-о-ооо божееееееееее противозачатъчни им се вика на тези хапчета, но не се пият преди секс а постоянно, както каза преди мен мацката![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Че ако за теб бебето е "чудовище", то ти си поредната кифла, която изобщо не знае какво иска от живота.Първоначално написано от zexel666
![]()
Офф..говорех за това, че съм на 17 и ми е рано, нямам нищо против бебета..искам деца! Но не сега!Първоначално написано от AceXe
Говоря за просто хапчета, които се взимат преди секс..за да не се забременява..но май няма такива..
Сто пъти ти се каза, че има, ти продължаваш да си повтаряш простотии. Противозачатъчни!Първоначално написано от zexel666
Google ще ти каже повече за тях. И въпреки това е по-добре да ползваш презерватив, отколкото да се тъпчеш с такава химия.
Сприиии преди да си предприел/а каквито ида било полови контакти.... btw сигорно си по-голяма от мен,но едва ли като гледам начина ти на изразяване.Няма (или поне аз не съм чувала) за еднократни хапчета.Ползвай презервативи примерно Durex имат едни който са ултра тънки и почти не се осещат (но се изхлузват лесно) Та щом не искаш ''плачещо чудовище'' (интересно твоите родители така ли са мислили когато тиси се родил/а) или ползвай презервативи (които са 98.5-99% сигорни) или иди при генеколог да ти предпише някакви противозачатъчни.
ПП: В крайна сметка могат и спирала да ти поставят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доколкото знам жена за да си сложи спирала трябва да е родила вече..а приятелката не е ;D И както казах вече..нямам нищо против бебетата ..просто ми е рано, и въпроса ми беше за "еднократни хапчета", но както и да е...мисля, че с презерватив ще е по - добре..макар че не искам..
E, хем те сърби, хем те боли.. Решавай кво искаш, а спиралите се поставят на който и да било, не само на тия, които са родили..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Има.. Гълташ презерватива![]()
![]()
![]()
![]()
наистина си се заблудила..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Израза "ПЛАЧЕЩО ЧУДОВИЩЕ" ме отврати напълно.... Как може да се изразяваш така? ... Да не дава Господ, ама и да има такива хапчета, което силно ме съмнява.. 100% съм сигурна, че крият и рискове и в бъдеще може и да се молиш за "ПЛАЧЕЩО ЧУДОВИЩЕ"
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Няма такива екстри сорка..![]()
Да ви имам и хумора..толкова ли не разбрахте, че това е на шега, кво го взимате на сериозно..Първоначално написано от puhinka93
Мерси, че ме информирахте за тези неща. Наистина ви Благодаря. (=
омг обогатете си малко културата преди да си сваляте гащите![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
хахаха плачещо чудовище ли ? това ли значат за теб бебетата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
+1Първоначално написано от GaBiIi__
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
За какво им е? По-лесно и удобно е даже да си купят от ония гащи в магазините за възрастни, дето са с дупка, където трябва. Четенето... то май вече стана само за глупаците!Първоначално написано от Extremescream
Заеби махам се от тая държава!
хаха а пък ако не носят белъо още по добреПървоначално написано от Xitap
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
А има ли хапче за...че съм се запекал?![]()