- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кондоми
От кой вид презарвативи сте най-доволни и кои най-често ползвате?
Axa,и през седмица за тест и през 2 за ЕскапелПървоначално написано от Xrisenceto
![]()
Иначе по темата-Vitalis Extra large
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не е вярно ... Аз за 4 години,от както водя полов живот съм използвала презерватив точно 3 пъти и то първите ми 3 пъти,но НИКОГА не съм си правила тест за бременност и никога не съм пила хапчетаПървоначално написано от Extremescream
По темата:Най-добрата ми приятелка използва редовно Спортекс и казва,че е много доволна,но кой вид точно - не знам
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Durex Pleasuremax Tingling
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Браво на теб,ама то веднъж става гафа.Смисъл,ти може и 10 години без кондом да го правиш,ама може и първия път без да се забременее.Първоначално написано от 3oPuTy
Кондомите не са само за красота,имат си предназначение.Щом са създали такива неща,който да ни помагат да не се притесняваме,защо да не ползваме?>
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ако мъжа има сексуален опит няма нужда от презерватив освен,
ако е за първи път и не познава добре партньорката си.
Така ли... Много си специална, щом не забременяваш. Очевидно не са всички жени като теб. А за тия четири години, колко през няколко месеца ли се чукаш ?Първоначално написано от 3oPuTy
Sportex![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
минал съм през всичките видове дурекс и наи ме грабна плежърмаксано понамаляха кинтите , и от месец и половина си вземам някакви от аптеката "Sure" за 30ст. с аромат ягода , които са мн гот :Д
Durex safe![]()
С предишния ми приятел използвахме Durex,но със сегашния ми го правим засега без кондомЕстествено,по сигурно е със презерватив,но той ми разказа как е бил един път с презерватив,скъсал се е и купувал хапче .. Пък иначе сам се усеща кога свършва и няма проблем
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Аз съм доволен от вътрешната гума на велосипед с допълнителна екстра -вентил.
Am wyprosa e ti kwi izpolzwa6 nali wodi6 polow jiwot..? xaxa 6e te widim i teb sled wreme 6ee wika6 za pomo6t 4e is bremennnnnnnnnnna .. =] po temata tiq ot 20 stytinki s anai-qkiteПървоначално написано от 3oPuTy
aam.. Fruit&Color mai taka se kazwaxa
.. Pebuls ., slunchoo ;]
Първо в темата за секса без презерватив съм постнала нещо съветвам всички многознайковци, които никога не са правили секс без презерватив да го прочетат и да спрат да коментират колко е опасно - в крайна сметка всеки сам решава за себе си. Мисля, че има предостатъчно примери за хора, които използват точно този метод от много врме и проблеми не са имали.
По темата: преди използвахме дюрекс. Аз лично най харесвах дюрекс елит (лилавия); иначе почти всички сме пробвали и недоволни сме били само от плежърмакс уорминг (оранжевите плежърмакс, ако не се лъжа) - те бяха малки на приятелят ми.
The principles of lust are easy to understand
Do what you feel - feel until the end.
The principles of lust are burnt in your mind
Do what you want - do it until you find love.
Durex Pleasuremax
Спортекс Оргазъм... лилавата кутия.
Еми мене ми е все тая...все е презерватив...По принцип с приятеля ползваме durex extra safe. Само веднъж сум използвала спортекс някакви оребрени бяха и бяха мноооого груби и ми се сториха доста дебелиА ползвала съм веднъж и такива от 30ст. и да ви кажа честно е усетих разлика от durex като слагах презерватива...
![]()
Първоначално написано от bebeto_mjei
айде пък да не викам за помощ а ???
![]()
баш башПървоначално написано от kalpazanka
ии Sensation са хубави .. каня се да опитам затоплящите .. а на durex плодовите са мн по малки от останалите.. предупреждение
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Durex loveНе за друго, просто защото са 4 и стигат за повече пъти.
Иначе всички на Durex, без extra safe.