Искам да попитам момичетата дали ги боли когато правят секс и дали е само от не достатъчното овлажняване или е от нещо друго?
Първите пъти да
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не си се отпуснала достатъчно /може би не те предразполага/, не си навлажнена достатъчно...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ем той гледа колкото се може да стане по бързо защото понякога му пада .... и заради товаПървоначално написано от kalpazanka
Затова е. Защото се притеснява да не му 'падне' претупва нещата >> ти не си достатъчно овлажнена >> боли те.Първоначално написано от pisentseto
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
+1
R.I.P.M.J. [hh]
Първоначално написано от DaniG
мерси много и аз така мислех ,ама се самнявах дали е от това.Ем да ви попитам още нещо на вашите приятели пада ли им ?
Не. Поне досега не се е случвало. Може би той твоя е от тия момчета, на които им спада, когато сложат презерватив?Първоначално написано от pisentseto
Вярно, има ги и такива, само като чуят за презерватив им спада.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ми на гаджето - не ! обаче имам един фр дет ми е разказвал че не може да опраи гаджето шот не може да го дигна.. твърди че сиг го е страх щот е девствена ии.. дам.. ама явно при вас не е това проблемът.. предразполагай го и ти .. за да не пада хахах .. смисъл не ме слушай.. нямала съм такъв проблем все още... ше изчакаме да видим кфо ше кажат другите![]()
R.I.P.M.J. [hh]
ем той му става,обаче след 5 мин пада и затова всичко става бързо ,докато не му падне.Някой път даже докато се е''' му падаПървоначално написано от DaniG
Случи се веднъж да му падне- докато сменяхме позата, капна кръв върху чаршафа /дойде ми/ и с ерекцията му бе дотам.
/прилошава му от кръв/
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
е да ,ама на мен не ми идвало ,че от това да му пада,а изобщо както си го правим и му падаПървоначално написано от kalpazanka
Еми то е така като всичките се запритеснявате...
Първоначално написано от pisentseto
![]()
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Или сиг. е гей![]()
аммм... тфа е гадно ;р
R.I.P.M.J. [hh]
е че вие по 5мин ли правите този секс докато не му е спаднал..... потресен съмПървоначално написано от pisentseto
![]()
![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Абсолютно никога не се е случвало... не знам и как бих се почувствала ако стане.. смисъл ще се панирам,че не правя нещата както трябва...Първоначално написано от pisentseto
Да ти кажа честно и мен понякога ме боли,ако всичко става на бързо . . но по принцип не е често срещан проблем
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
как така ще гледа всичко да стане набързо и да претупа нещата бе..ми той за твоето удоволствие не мисли ли? яяяя
malkotoo
Фен
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 1:17 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
как така ще гледа всичко да стане набързо и да претупа нещата бе ..ми той за твоето удоволствие не мисли ли? яяяя
Ами честно казано изобщо не съм задоволена,ама незнам какво да правя?????????
Първоначално написано от pisentseto
абе поговори с него .. ако пак е същото заеби го .. не може така баси ...тцтцтцт ше си намериш некой който да мисли и за тебе![]()
![]()
R.I.P.M.J. [hh]