zdraveite Iskam da mi pomognete i da mi kajete za6to vinagi stava taka?! Predi 3 meseca s moqta prietelka hodihme na ekskurziq do bansko s u4ili6te, v koeto ne u4im i dvete. Togava bqhme na 15, a vs ostanali na 13...Moje bi e ot godinite, no vsi4ko zapo4na ot tam 4e vs mom4eta v grupata po4naha da ni svalqt, a momi4eta ni gledaha na krivo i spored tqh sme bili tupi kifli...Eto tuk dolovih golqma zavist Davam o6te edin primer. Sega puk predi edna sedmica hodihme na leten lager, koito s moqta fr ne izpuskame! V hotela bqha otsednali dve grupi s koito se poznavahme ot minalite godini...E vsi4ki ni misleha za mn pe4eni,vsqka ve4er izlizahme zaedno,dori se sblijihme s dvete nai-gotini mom4eta v grupata Poslednata ve4er otidohme na disco i pak zapo4na vsi4ko...Edna,koqto se misli za glavokomandva6ta re6i, 4e ni nenavijda,psuva ni cqla ve4er,e i vse pak postigna tova koeto iska6e...Vsi4ki zapo4naha da se durpat ot nas dvete vupreki,4e nqmaha ni6to protiv,no glavnata pri4ina be6e onazi kokona...Az neiskah ni6to,samo da buda s vsi4ki fr i da se durjim normalno.Nujno li e vinagi da se namirat takiva zlobni hora? A s moqta fr sme tolkova pozitivni i otvoreni,4e te ako vsu6tnost ni poznavaha nqma6e da ni ostavqt!