- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къща или апартамент?
Ами ние имаме и 4 етажна къща и апартаменти. Чесно да си кажа в апартамент ми е по добре ..![]()
![]()
За предпочитане е къщатаНямаш много съседи и си надуваш музика без някой да ти прави забележка
![]()
Разбира се, че къща! Не виждам с какво живота в апартамента може да е по-добър от този в къща.
Audio ergo sum
Тия неща с музиката и дразнещите комшии са ми доста отдалечени като проблеми.
Живея в къща, но е с 2 входа и пак имам съседи, но никой никога не е правил проблем за нищо. И не ми се е случвало да ме будят разни звуци, освен ако някой пиян е решил да се развика след дискотека.
Имам си и 2те, не ми се налага да избирам.![]()
![]()
Живея в апартамент в центъра,но искам в къща,кой каквото няма иска...Апартамент,гадното е,че е много бавен асансьора,не смея винаги да усилвам музика.Абе в къща си е най-добре,първо ще можеш да имаш домашен любимец,може басейн в двора...![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
живея в апартамент.
имам и къща
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Живея в къща в центъра на моят град.Супер си е и никога не съм искала да съм в апартамент![]()
Живея в къща и дори и за миг не искам да си представям какво е да си затворен м/у тия стениНаправо се чудя на всички които живеят в апартаменти.... аз дори като отивам на гости на някой ми е супер кофти,чувствам се затворена като в клетка
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Живея в Апартамент и не бих могъл да си представя живота в къща
Живея в къща..не съм живял в апартамент, но винаги съм се чудел как се живее!![]()
апартамент
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми