- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 56 са ми малко...
Така, сега ще ви скандализирам!![]()
Та темата не е ебавкаПроблема е, че преди 3 месеца си казах да посмъкна някое и друго килце.
Но честно казано, сега нещо не си се кефя много![]()
Искам да си върна 2-3 килца че да замязам пак на човешко същество от женски пол![]()
Нооооо ми се ще по възможност тези 2-3 килца да не се лепнат на задника или корема.
Някой да е имал моя проблем?
Das Feuer liebt mich
ами щом е за специално области, по-добре диетолог.
А иначе и аз искам да напълнея от доста време, но не ми се получаваНай много да кача около 1 килограм който ми се лепва на корема и толкоз. А след време го свалям в два надолу
![]()
Не,не съм имала като твоя проблем.
Ми знам ли,хапвай си повечко,но и същевремнно да спортуваш,коремни за коремчето и да тичаш примерно,нещо такова![]()
И аз искам да кача 2-3 килца, няма значение къде защото и аз не се харесвам толкова слаба. Обаче не успявам. Особено в тея жеги - никакъв шанс. Затова гледам да натрупам повечко мускулна маса, ама то и това трудно..
Амм ще ти се лепнат точно там най-вероятно. С тренировки се оформя тяло.
Благодаря ви за отговорите!![]()
Май наистина е най-добре да се посъветвам с диетолог или някой, който тренира.![]()
Das Feuer liebt mich
Рибеното масло и бирената мая помагат, ако нямаш апетит. Ползвала съм ги и действат. Ако не искаш да трупаш по дупето и бедрата- не яж мредни храни от сорта на пици и сандвичи, а по добре 1 свинска пържола- не е толкова вредно и калорично колкото предишните.
МОга да ти кажа режим за качване и спортен режим.Диетата е на д-р Байкова.Ако имаш инт ми пиши на ЛС
Аз искам да кача бая.Колкото се може повече. Дори да стана и 70.
С бая ядене, режим (който си измислих сама), броене на калории и т.н. успях да кача 3 килограма, но нещо в последно време пак не ми върви...Дори свалих един от килограмите.
На мен проблема ми е че качвам и свалям ужасно трудно. И в това, че някак си не се храня редовно. Тъпча се с боклуци...
на циците най- добре да се лепнат, нали?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
70Първоначално написано от Pliok0019
??
Колко си висока?
Аз съм 166 и тежа 43кг. искам да напълнея може би с около 5кг...
Но просто не знамЯм доста, но нищо не се получава...може би просто структурата ми е такава...