- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мастурбиране
може ли да попитам ако мастурбираш секи ден .... това помага ли ако свършваш много бързо при секс
Зависи как мастурбираш. Ако се тренираш мастурбирайки, да ще ти помогне. Ако си ги биеш бързите за по 3 минути, няма как да стане.![]()
+1 :PПървоначално написано от AceXe
There is no right or wrong, only fun or boring
Бе не съм ободен, че това много помага, ноо.... xD Всеки с гледната си точна. Лично аз не намирам особена разлика, пък и то е до настроение и колко си възбуденСлучвало ми се е както за 5минути, така и за 45минути да свърша. Както казах относително е
![]()
Ако маструбираш ВСЕКИ ден в кой ден правиш секс ?!Първоначално написано от dunati
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кво му пречи да прави секс и да мастурбираПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
Бе, че не си ОБОДЕН ... съм сигурна (поне се надявамПървоначално написано от FromAutumToAshes
)
а иначе по темата + ^^
Марио
уат дЪ фак ... Ем като нямаш сили как искаш на секундата да свършиш ...
Станислава
продължаваш с глупавите коментари ...Първоначално написано от NeZaPoznat
По темата няма значение дали всеки ден мастурбираш. Ако искаш да издържиш повече при секса удари една точно преди акта и си пушка
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
[quote="Macallan"]+Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!
+Първоначално написано от slun4evka
.....
естествено че не
Първоначално написано от Macallan
Аз ако си ударя една, няма да свърши работа... поне 2-3 тряа да акна![]()
![]()