.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Колкото и клиширано да е и да е доста повтаряно целите ми са да заврша успешно дванайсти клас след това да следвам в Великотърновския унивстет,да започна работа по специалноста си и да създам семейство с момчето което обичам и може би дай боже да се риализирам не само в България,но и някъде в чужбина.

Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    искам да направя свесно кино в България.. писнало ми е да гледам изцепките на Натфиз.. + духовно израстване, което го оставям за годините ми в самота.. истинска любов не споменах, защото това вече е задраскано в to do листа
    Като пуснах БГ филма източни пиеси и се сетих за твоя коментар.Затова май по принуда трябва да ти пожелая успех в начинанието

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от EcTeTa
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    искам да направя свесно кино в България.. писнало ми е да гледам изцепките на Натфиз.. + духовно израстване, което го оставям за годините ми в самота.. истинска любов не споменах, защото това вече е задраскано в to do листа
    Като пуснах БГ филма източни пиеси и се сетих за твоя коментар.Затова май по принуда трябва да ти пожелая успех в начинанието
    много мерси, силно се надявам да го постигна

Град
    Wonderland
    нямам никви цели и не желая да си правя планове,защото всичко се проваля и оставаш с пръст в уста.
    на този етап просто искам да се забавлявам. и всъщност мисля,че още доста време ще е така.

Голям фен Аватара на revolver
    Да успея да завирша благополучно семестъра

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Като на1ало да завърша с хубава диплома, след това да ме приемат в академията на МВР и да завърша естествено.. после ще работя това, което наитина ме влече и ми е интересно.. а семейство и деца.. не мисля, че искам.. голяма отговорност са, а аз си падам малко егоист.. едва ли някои ще иска деца от мен..

Град
    София, България
    Влязох в прекрасен университет във Великобритания и със специалността, която искам от 10 години насам - право. Моля се на Бог да завърша отлично и след това да продължа да работя това, което обичам. Да създам голямо и сплотено семейство. Това е мечтата ми. За това се боря.

[b][i]Espa

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    Като на1ало да завърша с хубава диплома, след това да ме приемат в академията на МВР и да завърша естествено.. после ще работя това, което наитина ме влече и ми е интересно.. а семейство и деца.. не мисля, че искам.. голяма отговорност са, а аз си падам малко егоист.. едва ли някои ще иска деца от мен..
    След завършването на Симеоново се обвързваш дългократно с МВР, така че може и да не е каквото поискаш.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    семейство и деца.. не мисля, че искам.. голяма отговорност са, а аз си падам малко егоист.. едва ли някои ще иска деца от мен..
    Да работиш в МВР е също невероятна отговорност.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    семейство и деца.. не мисля, че искам.. голяма отговорност са, а аз си падам малко егоист.. едва ли някои ще иска деца от мен..
    Да работиш в МВР е също невероятна отговорност.
    Къде съм написал, че не е?
    Temet Nosce

벨야카

Да не спирам да ставам по-добър във всяко отношение. Иначе останалите неща са ясни - семейство, кола, работа, къща/апартамент, щастие, любов и здраве :Р

Град
    Dresden
    Пари, кариера, чест, респект, достойнство.

Тая тема депресира с отговорите ви
    'Cus history is all dreams.'

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Следващата ми цел е Тайланд.
    Пък после ще му мисля.
    Grumpy old madman

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от leprechaum
    Тая тема депресира с отговорите ви
    А също така и приспива... с изключение на 2-3 мнения макс. И все пак до едно време завиждах на хората, които се задоволяват с толкова малко, така че млъквам.
    Don't worry, be happy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си