- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са вашите цели в живота?
Колкото и клиширано да е и да е доста повтаряно целите ми са да заврша успешно дванайсти клас след това да следвам в Великотърновския унивстет,да започна работа по специалноста си и да създам семейство с момчето което обичам и може би дай боже да се риализирам не само в България,но и някъде в чужбина.
Като пуснах БГ филма източни пиеси и се сетих за твоя коментар.Затова май по принуда трябва да ти пожелая успех в начинаниетоПървоначално написано от ShiZo
![]()
много мерси, силно се надявам да го постигнаПървоначално написано от EcTeTa
![]()
нямам никви цели и не желая да си правя планове,защото всичко се проваля и оставаш с пръст в уста.
на този етап просто искам да се забавлявам. и всъщност мисля,че още доста време ще е така.
Като на1ало да завърша с хубава диплома, след това да ме приемат в академията на МВР и да завърша естествено.. после ще работя това, което наитина ме влече и ми е интересно.. а семейство и деца.. не мисля, че искам.. голяма отговорност са, а аз си падам малко егоист..едва ли някои ще иска деца от мен..
Влязох в прекрасен университет във Великобритания и със специалността, която искам от 10 години насам - право. Моля се на Бог да завърша отлично и след това да продължа да работя това, което обичам. Да създам голямо и сплотено семейство. Това е мечтата ми. За това се боря.
[b][i]Espa
След завършването на Симеоново се обвързваш дългократно с МВР, така че може и да не е каквото поискаш.Първоначално написано от pitfall
Temet Nosce
벨야카
Да работиш в МВР е също невероятна отговорност.семейство и деца.. не мисля, че искам.. голяма отговорност са, а аз си падам малко егоист..едва ли някои ще иска деца от мен..
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Къде съм написал, че не е?Първоначално написано от YouDontKnowMe
Temet Nosce
벨야카
Да не спирам да ставам по-добър във всяко отношение. Иначе останалите неща са ясни - семейство, кола, работа, къща/апартамент, щастие, любов и здраве :Р
Пари, кариера, чест, респект, достойнство.
Следващата ми цел е Тайланд.
Пък после ще му мисля.
Grumpy old madman
А също така и приспива...Първоначално написано от leprechaum
с изключение на 2-3 мнения макс. И все пак до едно време завиждах на хората, които се задоволяват с толкова малко, така че млъквам.
Don't worry, be happy!