- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да продължа или не ?
Здравейте аз съм момиче на 16 и от 2 месеца имам връзка с мъж на 26 години.Заедно ни е мн добре смеем се говорим си дори правим планове за бъдещето.Моите чувства стават все по-силни и си мислех че и с него е така.Всичко беше мн хубаво докато...бившата му не се върна(тя сега живее в друга страна).Тогава го попитах дали ще се съберат,а той ми каза че всичко е свършило че сега са само приятели и че ще гледаме към бъдещето.Но от няколко дни усещам че не я е забравил незнам дали си въобразявам или наистина е така.И реших да го попитам какво чувства към мене,а той ми отговори че ме харесва и че му е приятно с мене.Както казах по-горе аз си мислех че чувствата му са по-силни и това направо ме втрещи.Освен това през повечето ни срещи ние правим секс и толкова а после аз си тръгвам.Но колкото и пъти да го питах той казваше че не е само секс.
Та въпроса ми е според вас дали има шанс той да се влюби в мен.Иии да продължа ли с тази връзка или да сложа край на всичко??![]()
Благодаря на тези които прочетоха това и на тези които ще ми отговорят![]()
АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!