.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    10 години разлика е бая много и е логично той за какво може да ходи с теб- за секс.

Супер фен
    Според мен е с теб,заради секса само ... А това с плановете за бъдеще и т.н. всеки може да си говори празни приказки.Само те оплита още повече в мрежите си с тея думи и както изглежда ти се връзваш ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на vagarious
    Зарежи го преди да си се влюбила ти!!!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Според мен те е използвал,защото бившата му е била в чужбина По-добре прекрати връзката ви за да не страдаш много след време.

Абсолюютно съм съгласна
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Моето мнение е да останеш с него, все пак нали сте заедно от два месеца. След още толкова(ако се задържите) може да те обикне.

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Прочетох само "аз съм на 16, а той на 26" и спрях да чета
    И ти стана ясно нали

Кофти момиче...колкото и да ти е гадно,че всички казват само за секс е,в интерес на истината май е така според мен не е хубаво да продължаваш връзката с този човек

Забога това е незаконно..как може да има такива хора като него
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sLaDyRchEt0
    Kъде съм казала че нямат значение ???Просто с него имаме мн сходни интереси,обичаме едни и същи неща,като характер доста си приличаме.Затова и се съгласих да съм с него аз също преди бях мн против такива връзки

Общи интереси ?! Мацко, ти си на 16, той е на 26... това се 10 години ОГРОМНА разлика - къде видя общи интереси ? Човекът отдавна е надживял пубертета и лигавите историйки, предполагам си има и сериозна работа, което значи, че вече си е поел по своят път в живота, а ти тепърва ще завършваш училище, после ще учиш сигурно в университет, ще завършиш и него, ще си търсиш работа... Страшно много неща ти прдстоят, през които той вече е минал! Не виждам къде имате допирни точки... ама ти си знаеш де.
    Колкото до това, което ти е говорил и уж сте "планували" - според мен той е с тебе само заради секса. А когато един мъж иска секс е готов да изговори какви ли не простотии само и само да го палучи... Както има една дума "Жената за любов би направила всичко - дори и секс. Мъжът за секс дори би обичал" ... Ти самата казваш, че правите квото правите и после ставаш и си тръгваш - това не ти ли говори достатъчно ?
    Погледни реално на нещата и се замисли - 10 години са наистина голяма разлика. Ако ти беше на 26, а той на 36 айде някак си по-се ядва, ама ти си на 16, а той е на 26... Първо, че е незаконно и подсъдимо и второ - предполагам си на ясно повечето на неговата възраст защо си хващат такива като теб... Знам, че звучи много гадно да го чуеш и да се почувстваш използвана обаче по-добре прекрати взаимоотношенията си с него, защото наистина не виждам никакво бъдеще за подобна връзка...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си