- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да продължа или не ?
Първоначално написано от selens
Абсолюютно съм съгласна
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Моето мнение е да останеш с него, все пак нали сте заедно от два месеца. След още толкова(ако се задържите) може да те обикне.
И ти стана ясно налиПървоначално написано от yahhooo
![]()
Кофти момиче...колкото и да ти е гадно,че всички казват само за секс е,в интерес на истината май е така![]()
според мен не е хубаво да продължаваш връзката с този човек
![]()
Забога това е незаконно..как може да има такива хора като него![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от sLaDyRchEt0
Общи интереси ?! Мацко, ти си на 16, той е на 26... това се 10 години ОГРОМНА разлика - къде видя общи интереси ?Човекът отдавна е надживял пубертета и лигавите историйки, предполагам си има и сериозна работа, което значи, че вече си е поел по своят път в живота, а ти тепърва ще завършваш училище, после ще учиш сигурно в университет, ще завършиш и него, ще си търсиш работа... Страшно много неща ти прдстоят, през които той вече е минал! Не виждам къде имате допирни точки... ама ти си знаеш де.
Колкото до това, което ти е говорил и уж сте "планували" - според мен той е с тебе само заради секса. А когато един мъж иска секс е готов да изговори какви ли не простотии само и само да го палучи... Както има една дума "Жената за любов би направила всичко - дори и секс. Мъжът за секс дори би обичал" ... Ти самата казваш, че правите квото правите и после ставаш и си тръгваш - това не ти ли говори достатъчно ?
Погледни реално на нещата и се замисли - 10 години са наистина голяма разлика. Ако ти беше на 26, а той на 36 айде някак си по-се ядва, ама ти си на 16, а той е на 26... Първо, че е незаконно и подсъдимо и второ - предполагам си на ясно повечето на неговата възраст защо си хващат такива като теб... Знам, че звучи много гадно да го чуеш и да се почувстваш използвана обаче по-добре прекрати взаимоотношенията си с него, защото наистина не виждам никакво бъдеще за подобна връзка...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!