- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да кажа
...хмхмхм искам да споделя и аз. И така това лято пристигна моят съсед който учи в друг град и този въпросният съсед ми е бивш.Миналото лято бяхме заедно но той трябваше да заминава да учи и за да мога да го забравя аз постоянно се карах с него и в момента си излизаме само каот приятели.Проблемът е че той ме познава най-добре от всички и с него мога да си говоря за всичко което не ме кара да го забравя.Дали да рискувам и да му кажа,че отново имам чувства към него или пък да оставя нещата така ?![]()
![]()
![]()
между другото аз съм на 16 а той на 20
Поздрав![]()
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:830ff041[/vbox7]
Хвърляй боба![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И къв е смисъла, ако пак стане като миналото ти лято...? Аз не виждам смисъл в повтарянето на нещата
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
И без това не го е забравила и пак й е гадно, по-добре поне да си изкара едно хубаво лятоПървоначално написано от SunSmile
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Може чувствата му да не са същите, но все пак провери и рискувай!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
глешно е да тъпчеш на едно място,да повтаряш една и съща история всяко лято,животът е кратък![]()
действай смело,нищо не губиш![]()
Кажи му ... макар, че ако пак замине ще се полчуи същото ама все пак ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да погледнем така на нещата : ти му казваш какво чувстваш и той ти отвръща със същото , вие сте заедно цяло лято мн ти е приятно с него , привързваш се към него до няма и на къде и в един момент идва времето в което той трябва да си заминава, лятото свършва. дали ще ти биде по леко да го изпратиш така без да са толко задълбочени нещата или ако нещата станат по сериозни ? решението ти го взимаш![]()
Hm i kude tochno e smisela da si s nego za 20 dni za 30 ili 2 meseca? i posle da se chudish kak da go zabravish.. 1,2,3 meseca i tn.. kakuv e smisela dori da mojesh da si s nego/?? po dobre go zabravi izbi si go v glavata i si nameri nqkoi drug nqkoi po ot blizo i takamda ne e pa nezamenim... sega sigorno shte kajeesh nemoga da go zabravq...(ako si pomislish takova neshto znachi che ne che ne mojesh a prosto si povqrvala che nemojesh da go zabravish kazvaiki dumite nemoga... priemash che ne mojesh... misli po drug nachin opitai po drug nachin... i shte go zabraish ako iskash de ako li ne shte stradash sled nego sqko lqto i nakraq veche prosto shte se umorish i rano ili kusno shte go zabravish iskash ili ne) nz tova e moeto mnenie moqt suvet po vuprosa ti si imash glava ti si znaesh nai-dobre kak e po-dobre za teb i nego
kato kazah nego... i toi sig ima chuvstva i malko ili mnogo i toi e naranen sled kraq na lqtniq sezon
takache pomisli pak ima li smisel??? :P
Sichko nai![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Ако има някакъв шанс да поддържате връзка от разстояние след края на лятото (предполагам имаш свое, а знаеш и неговото мнение по въпроса... не може да не сте го мислили миналото лято) - пробвай, но иначе само ще си затрудниш живота...![]()
Първоначално написано от slaveto1989
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Дааа !! Гадно е да те сърби сливата ...Първоначално написано от sladurankata_meri
![]()
говори с него нищо не губиш ако има шанс и след лятото да продължите връзката ви не се замисляй,но пък ако е само за лятото направи си кефа с него ама не тъи надежди за нещо по сериозно![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Kажи муу![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
Ами .. помисли ..ако му кажеш и той реши да се съберете,недей да забравяш,че след края на лятото той сигурно пак ще заминава..Ще го понесеш ли отново..Връзките от разтояние не са лесни.
Питаш дали да отваряш краката?Струва ми се несериозна подобна връзка(младеж с тийнейджърка)
Точно такаПървоначално написано от ItalianMafia
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
мерси на всички за коемнатарите независимо какви са били тено той снощи ми предложи
![]()
![]()
![]()
![]()