- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте облечени на първия учебен ден???
и аз , само че в 8-и клас, което не беше миналата година, ехх носталгия ме обхванаПървоначално написано от ameli
![]()
Е кфо и аз специален тоалет си купувамПървоначално написано от bloodyF
Ама чак на прическа и грим да ходя не..мога и самичка
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
кво се впрягате, бе, облечете се прилично и с дрехи, които ви седят добре, пък за да ви харесат- поведението е по- важно от облеклото ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ами аз ще съм с униформа ще си сложа гланц,спирала,4ерен молив и сигурно ще си направя обем или по то4но ще ми направятАбе ся като си правя униформата се 4удя дали ще ще мога да си направя полата много къса в смисъл как ще изглежда отстрани
с армани баце
и дойдох с S600 AMG
* да бе и аз ще съм в осми клас![]()
еми какво ще направя ..не съм решила още но смятам да се направя с прическа алаа бала![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
ми кво толкова..15-ти това е траурен ден за ученицитеобличаш се както ти е удобно и тва е...аз миналата година като бях 8 клас бях с бели кецове,беле дънки,тениска и някво горнище...сутринта като станах... това беше първото,което видях
![]()
още не съм мислила как ще ходя тази година,защото е твърде рано...по добре не мисли толкова за 15-ти![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Мен повече ме вълнува с кой ще съм в клас,а не с какво ще съм облечена.
Сега като помислих-може би ще си купя някаква ризка ии мой си панталон.. или блузка няк'ва..абееее не знам.Ще реша септември.То сега е ПРЕКАЛЕНО рано,пък и ако сега реша нещо,то 10000000%,че до 15 септември ще си променя решението 1093029049 пъти.
Но,разбира се,не съм луда предварително да ходя на прическа,грим,маникюр,педи юр и още куп глупости.![]()
Мисля,че трябва да съм естествена.![]()
Оф, помня само на първия учебен ден ме бяха нагласили много. То си е първият учебен ден. След това не съм му мислила.
А когато дойде време за учебния ден в 8ми клас, бях с черен потник, карирана пола и кубинки. Сега има толкова време до училище, изобщо няма да мисля как ще съм, вероятно пола/дънки, риза/потник, кецове/кубинки.
да ви имам проблемите ако се чудите още от сега и се нагласите като за дискотека ще сте повече от смешни.. бъдете себе си![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
хаха с к'вото всеки друг ден![]()
С расо...супер смешно ми е някой като започнат да се правят все едно отиват на циганска сватба,най-обикновен ден си е
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Най-нормално си се бях облякла, както всеки друг ден.
Не помня много,но май бях с дънки,черна блузка и сандали с токчета...нищо специално![]()
-някаква розово-оранжева поличка до коленете
-в същия цвят блузка
-тъмно синьо дънково яке
-пантофки
Тогава не се вълнувах или ако все пак е имало някакво вълнение е било твърде малко за да не си го спомням сега.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ами най-вероятно с униформата .... горката аз ии съм знаменоскаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
бях с дънки и една блузка по официална , но иначе нормална си блузка и на токчета (но аз редовно ходя на токчета) , с 2 думи нищо специално
бладзе ви .. и при нас от втория срок влезнаха ..ама миналата година и са ужасни ..Първоначално написано от vellvet
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
и ние ще сме с униформи![]()
![]()
![]()
![]()
иначе като бях заек с пола и синя блуза с ботуши .. нищо специално
само дето си обърках класа, дадох си цветето на друга г-жа ... смех![]()
![]()
![]()
![]()
иначе до тоя има време![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
е какво ше се гласите.. вие нормални ли сте...
аз бях с кецове,сини дънки и най обикновен сив суичър.. хах
а за тази година..пфф,нямам представа какво ще нося след месец и половина
А какво е значението ??![]()
Пък и не е ли малко рано да го мислиш ...
![]()
![]()
И все пак по темата: Аз бях май с пола ако не се лъжа ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3