.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 135
    Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Ем нормално маратонки дънки и блуза-кво повече?

бях облечена мн обикновено. се ми е тая за тва шибано даскало
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Град
    София

Re: Как бяхте облечени на първия учебен ден???

И аз миналата година много се чудих какво да облека,но ще разбереш, че никой няма да забележи с какво си била облечена точно тогава.Иначе аз бях с бяла риза,тъмни дънки(от тези високите до под бюста) и черни високи обувки. ;]

Супер фен
    С униформа.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    с армани баце
    и дойдох с S600 AMG

Супер фен
    Хах еми аз си бях облечена просто по дънки маратонки и суитчер, нищо особено От една страна е добре да се облечеш добре, но като се замисля от друга страна на 15 септември като сте си нови всички никой няма да помни кой как е бил облечен. Всичко ще мине точно за 30 мин и всички ще се разделите нанякъде. Облечи нещо стилно в което се чувстваш добре

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    аз като бях 8ми клас в новото даскало си бях облечена както си излизам навън-гащиризона,кецовете и обикновен потник.Не виждам защо трябва да се контиш и да си с някви специални дрехи,ден като ден-нищо специално.

Благодаря ви

не помна
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Моме,аз не помня ,с кой бях на кафе преди 2 часа,ти за преди една година ме питаш.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Град
    На .... Марс
    хммм.. Аз сега ще съм 8-ми клас ии нз сиг нещо ще си купя да се поизтупам.. ама мисля да съм с дънки, няк'ва риза иии неразделната част - кецове.
    * * *
    ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
    Оптимистите вярват, без да мислят.

абе аз миналата година бях 8ми клас идоса се потрудих да изглеждам добре..но все пак аз си бях стар заек,защото пт 5 до 7ми клас си бях в същото училище..иначе облечи това,което знаеш,че подчертава хубавите ти черти..но за да направиш впечатление не се обличай небрежно

Град
    На стадиона за бягане.
    с някви изсухлени дънки, сива тениска по тялото, бели кецове и сив анорак с цип(разкопчан) ...
    Running is my drug and I am overdosed ..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз не съм на мнение, че първия учебен ден е нещо много специално и не съм мислила какво да си облека. Като бях първи, втори клас се обличах официално, разбира се. После имахме униформи. Ама миналата година (се преместих в ново даскало) и тогава бях с тъмни дънки и блуза с дълъг ръкав на зелени и сиви райета. И другите не бяха облечени специално.

А за новия учебен ден - каквото хвана от гардероба сутринта, както правя през цялата учебна година

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    миналата година бях 8 клас станах хванах дънките маратонките и една яка блузка замъкнах се стоях 1 час нит аз гледах нит мен ме гледаха с какво съм облечена тръгнах ме си и на другия ден дори лицата и имената не си помнехме

Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    ^ защо 4ти ?
    Не искам да отговарям вместо LittleFashionista ама попринцип музикалното в моя град почват от 4-ти септември. Ама не знам ...
    Mне...всъщност ще уча в Англия Много се притеснявам защото ще ми е за първа година там...Имам чувството, че ще забравя езика и няма да мога да отговоря когато ме питат нещо
    ебати късмета имаш беее .. наеш кво е образованието там .. най- доброто ..
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Защооооооооооо защоооооооооооо?

ЛЯТО Е !

Супер фен
    Обикновено си бях облечена Дънки, блуза и суичър.

п.п. Оффф, що ме карате да мисля за училище сега
    nicolepcd

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Оооо да помня как се бях облякла в 8ми. Имах някаква пола или рокля и беше кошмар. Не съм свикнала да нося такива дрехи и ми беше неестествено...

Иначе сега както и миналата година се надявам да мина с дънки и някоя блузка. Само дано не ни задължат да ходим на 1вия учебен ден с униформа.

Цитирай Първоначално написано от time_remember15
    не помна
    +1

Ми бях с един леко свободен черен панталон,розов анорак с някви шарении по него и черни кецове,нищо специално не мисля че 1вия учебен ден и специално тоя в 8 клас е някакъв повод за излишно токане
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    на мен не ми дреме,аз ще съм с униформа като всички други
    И аз така... по-добре..

аз бях знаменоска тъй че нямах мн избор

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Какво сте ми се разконтили... ден като всеки друг..обличате нещо колкото да не е без хич и тва е. Кво толкоз му мислите то не са прически то не са специални тоалети...е че голямата работа като си в ново даскало.Както и да отидеш никой не познаваш и никой няма да помни как си бил облечен... е почти де но колкото по издокаран си толкова по се биеш на очи и със сигурност ще се подхвърлят кофти коментари за теб ... пък и се почва даскало не е голям купон ...в 99% от случаите на 15-ти септември вали дъждец и най-много да ви разкисне изисканите тоалетчета

^Не,съм напълно съгласна.По дрехите посрещат,по ума изпращат.Така би трябвало и да е в този случай,но знам ли?!А при мен е още по кофти,че на 15 освен в ново даскало ще имам и рожден ден ужас :Д.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си