- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте облечени на първия учебен ден???
Миналата година бях облечена с дънки кецове и якенце...нооо уви тази година ще съм с униформа![]()
![]()
Не знам как ще съм облечена, но определено ще бъде нещо невероятноА миналата година... честно казано нямам спомен как бях облечена.
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Важно е какво впечатление създаваш първия ден, щом си в ново училище. Мислиш ли, че ми пука, че някой ще подхвърля злобни коментари? Хах. Че то такива ще има винаги, без значение дали съм облечена по-официално или не. И какво означава "да ви разкисне изисканите тоалетчета" ? К'во разкисване, какви изискани тоалетчета, да не би да тръгват девойките с 5 етажни рокли от захар?
БоУже, боУже, защо изобщо ги пънете тея мозъчета като орехчета изобщо? Най-много да ви заболи глава, друго няма да се случи.
Мармаладке, много е право момичето, знаеш ли защо? Точно защото ще отидеш наконтена и определено НЕ облечена по начина по който се обличаш попринцип и след това всички ще започнат да те бъзикат, а повярвай ми - ще ти запука ако всеки си прави е*авка с теб. Миналата година бях с дънки, кецове и суичър.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
още не съм решила как ще съм облечена тогава, но предполагам ще е с някаква рокля/пола - в това се чувствам най-добре. Евентуално първо трябва да видя как ще е времето и тогава ще си правя окончателно планове![]()
Първоначално написано от xHARDCANDYx
Има значение как си облечен разбира се.. , много е важно първото впечатление, което ще направиш!В началото никой няма да те пита колко знаеш, а ще види как си облечен...
По дрехите посрещат, по ума изпращат..
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
Първоначално написано от mysticinside
амиии миналата година бях с дънки кецове и тениска.Тази година ще е същото
![]()
Ем миналата година бях с дънки, бяла тениска с разни шарении отпред, бели маратонки и бяло горнище. Защо трябва да си с нещо специално не разбрах? Мен ако питате на училище мога да отида и по пижама и ще ми е през..![]()
абе хора просто бъдете себе си...предполагам не е чак толкова лошо.Първоначално написано от LittleFashionista
иначе аз на 15 септ. на 8 клас бях с маратонки, дънки и няква блуза....иначе след 8ми как съм била облечена на 15ти и идея си нямам![]()
![]()
Дънки потник и кецове
поредния ден все пак не е нищо особено само дето почва даскало![]()
rauwkost, никой никога не ме е бъзикал, защото точно на 15-ти съм отишла по-елегантно облечена.
Никога не са били втрещяващи разликите.
Просто блузата или панталона, или самото съчетаване на дрехите е било малко по-различно от обикновеното, никога обаче не е било така набиващо се в очите, че да прави лошо впечатление.
Явно ви е голямо въображението...![]()
Дънки и блуза обикновено
Миналата година бях с потник и ръкави ,дънки и маратонки![]()
Аз миналата година заек, ама пак си се облякох супер нормалноДънки тип цигара, бели маратонки, бял колан, бяла тениска, черно яке и черна чанта
![]()
Тая годинааа.. идея си нямам честносигурно ще съм на токчета, някакви дънки (надали ще е пола, но дънките може и къси), някое потниче, тениска, блузка (от времето зависи) и тва е..
Аз бях с маратонки, дънки, кожено яке (че беше хладно) и главно най-хубавото нещо беше блузата ми (с флорален десен).
аз сега се замислих вие ще носите ли цветя както сте в непознато училище?![]()
When you can live forever, what do you live for?
Да,ще нося.
и аз ще съм сигурно такаПървоначално написано от MissInd3p3nd3nt
![]()
![]()
When you can live forever, what do you live for?
тъй като пях,трябваше да бъда с риза и вратовръзка на училището; иначе тази година нямам идея![]()
мислех си за къси панталонки,как ви се струва ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ми не е зле ,само да не ти е студено.8 клас,не очаквайте кой знае каквоПървоначално написано от tonie__
![]()
абе и аз т'ва се чудех,дали ще ми е студенок'во го мисля и аз,15 минути ще стоя и после с мъжо
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Абсолютно никаква представа нямам какви дрехи ще си нахлузя след близо месец.
Доколкото си спомням, миналата година бях облечена с тъмни дънки, черна блузка, а отгоре с едно черно якенце. Общо взето нищо специално.![]()
You are broken, I can fix you...