- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте облечени на първия учебен ден???
Миналата година бях с дънки и яке, нищо особено.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Съвсем нормал. Черно право дънки, тениска на черно и сиво рае, сиви маратонки и черен къс шлифер.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Тази година ще съм с униформа.Миналата година бях с кецове,дънки и тениска.А и суичър защото беше студено и валеше
![]()
MaLty имаш страхотно тяло може ли да направиш темичка как го поддържаш или нещо от сорта.БЛАГОДАРЯ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
по темата:предишните години винаги съм се тормозела по тоя поводно изключително мноооо време,но тая година ще си вкарам най-новото,което имам и давай да върви въобще няма да се впрягам както преди
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз също се чудих т'ва в началото на ваканцията, предтавяте ли си ..после постепенно престана да ми пука и сега чесно не ме боли особено много какво ще нося, а и не ми дреме за мнението на сополанковците, които ще ме объждат.Важното е на мен да си ми е гот, пък и то няма да е кой знаи какво ден като всички, само че с малко повече дъжд и едно от първите ми ранни ставания за периода. Досада и половина
![]()
Както обикновено..Смисал нема да се кипря![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
spox taq u4ebana godina deto po4va mi e tretata v kipar az poprincip u4a tam i si idvam samo lqtoto spoko nqma da zabravi6 da govori6Първоначално написано от LittleFashionista
![]()
Тъпо на този ден да си със къси панталонки...по-добре със дънки,а пък и зависи от времето от години не си спомням хубаво време на 15...винаги вали дъжд.ее,поне при нас,де.Първоначално написано от tonie__
![]()
еми аз си мислех дели дънки
една уникална лилава туника
нещо да си направя косата и така :P
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
мисля да съм ей така, само че ще трябва да си зема някого, който да ми държи шлейфа на роклята /мойта е малко по-различна -отзад е дооста дълга/ и това е общо взето, купих си я още в началото на лятото, се пак 15-ти септември е най- важният ден в живота ти, трябва да си на ниво
за началото на 8ми клас (миналата година), бях с дънки, черна блузка, обувки и сакенце...нищо особено![]()
Миналата година бях с черен панталон, черна блуза с якичка и дънкови кецове, дълги.Ама те бяха бая странни, та си ходеха с всичко.
Бях си цапнала малко черен молив и гланц.
При все, че се успах с около 20 минути, бях доста бърза в избора си.![]()
Тая година ще съм с дънки/пола, потник/нещо като ризка/блуза, кецове/маратонки и евентуално суитчър/яке, ако е много студено.
аз миналата година бях с светло розов панталон, бяла блузка с дълъг ръкав и бели кецки..
тази година ще съм с униформа която включва бяла риза, дълга тъмно синя пола-почти черна, червено фишу и някакви черни обувки
Аз в 8 клас бях с дънки,тениска,кецове и едно тънко горнище защото беше студено,ама аз си бях в същото даскало.Тая година ще сам в ново ама няма да си обличам нищо специално пак дънки,тениска и ако е студено горнище.Според мен няма смисал да си обличаш нещо специално за 15 сптември.Аз единствено по различно от обикновенно се обиличам на края на годината и то не няква фрапираща разлика
![]()
То винаги времето е гаднона тоя ден, защото е преход към АДА.![]()
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos...9_458060_n.jpg
Ето така ще съм облечена, може би. Но има вероятност да съм и с червена коса.![]()
А пък аз си купих много сладка, синя мини рокля за 15ти![]()
Дано не ме върнат да се преобличам..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Абе, тея работи с униформите как ще са? Само в първите дни на седмицата ли ще ги носим, или?Първоначално написано от Romance
Нямам идея.. както дойде, но тази схема със "само в понеделник" ме съмнява да работи
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
sq 6te sum 9ti i mislq da sum s dunki potnik bez prezramki i obyv4ici s platformaako e hladno 6te nosq ne6to gorno, a ako e po toplo 6te smenq dunkite s kusi pantalonki
![]()
minalata godina bqh s dunki 4erven potnik 4erbeni obyv4ici i mn qk golqm kolan koito vsu6tnost be6e glavnata ideq![]()
..
.. It's Real Love, That you Don't Know about ..<-- True!!
![]()
Female !!
Де да помня аз т'ва.. нещо с бяла риза.. ама иначе дали с дънки или к'во бях не помня
![]()
ми и ние имаме униформи , но ще си нося тениската и вратовръзката в една торбичка за СИГУРНОСТ !
- ДРЕХИТЕ - тъмно сини дънки , бели кецове и бяла тениска с една личност на нея , която нямам идея коя е![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
very very strangee... остарявам... 10ти класВери вери бед...
Иначе аз ще си взема някакви дънки, блуза и суичерии някякви ако е студено и за попринцип ии евентуално някакви маратонки и чанта ...абе нищо особено за кво тря се барваш се едно на бал отиваш :d Все пак както горе каза някой.. това си е преход към АДА
![]()