.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 135 от общо 135
    Не знам как ще съм облечена,но само се моля времето да е колкото се може по-топло,не искам да съм навлечена на последния си първи учебен ден.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Не знам как ще съм облечена,но само се моля времето да е колкото се може по-топло,не искам да съм навлечена на последния си първи учебен ден.

и аз, но съм такъв инат,че ще отида с една черна къса рокля и обувки на ток, ако ще камъни да падат от небето,щом съм казала, тъй че не ме бърка мн мн какво ще е времето ,като се замисля

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    ми бях с дънки, блуза и некъв суитчър май..беше студено и маратонки, де
    на тоя -> пак същата работа..чудя се на някои, които си купуват специаално поличка, ризка или нещо подобно, което не се знае дали ще облекат 2ри път.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Град
    ямбол
    8 клас ще съм и мисля да съм с едни тъмни дънки, имам 1 много готина блузка 3/4 ръкав и кецовите и тва е Нищо особено

Миналата година бях с жълт панталон и блузка, а тая година още не съм го измислила и нищо не съм си купила.

Не съм мислила,но ще е спортно-елегантно.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    аз дори не съм почнала пазара, а само на него разчитам защото миналогодишния ми гардероб беше страшно .. абе страшен!! ама нещо от сорта на кецове с пнталон блуза и елече .. така си го представям за сега ..

аз си взех едни дънки началото на авгууууст ... или края на юли просто нямаше как да не си ги купя точно тях и реших че с тях ще съм на 15 , но сега отслабнах и са ми малко широки но едно коланче ще оправи нещата и някаква блуза... нищо особено както всяка година,като бях по-малка повече се вълнувах какво ща облека , а сега ...
    ONE LIFE ONE LOVE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си