- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я
кажете ми какво да правя моля ви, обичам едно момиче ужасно много, просто немога да го опиша с думи плача дори, но я познавам от 10 години и тя не искам да сме заедно защото съм и бил приятел. За мене това е най тъпото оправдание, но както и да е. дайте съвет, иначе сме имали преживявания заедно, но тя не ме иска ;( ;( ;(
Човече...сам си правиш да ти е гадно...Първоначално написано от ManUnited
Тук какво можем да направим.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
защо сам да си го правя?
Първоначално написано от ManUnited
![]()
![]()
![]()
![]()
еми виждаш,че не те иска .. тогава какво друго може да направиш освен да я оставиш ..като не става ,няма да стане. наистина не си заслужава да си развалите приятелството...
Човек, като не те "иска" остави я..
Има много по- добри момичета от нея.. Ще намериш подходящата, която да запълни липсата ти.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
ох не искам да става майка му.... така не съм обичал до сега![]()
Така си мислиш ..Първоначално написано от ManUnited
на колко си?
19
Така е, но ако те харесваше мислиш ли, че нямаше да сте заедно? Като не те харесва си й приятел, като те харесва сте гаджета. Тва е..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Разума не ти съответства на годините . . .Първоначално написано от ManUnited
Наистина не моа да повярвам ..![]()
ще се примиря май няма как иначе![]()
![]()
![]()
![]()
не мацка просто съм се депресирал сега и говоря като бавно развиващ, не ме познаваш и затова не си гради мнение за мен от това което пиша в един труден момент за мен!Първоначално написано от InloveAgain
о.0Първоначално написано от ManUnited
На акъл си колкото малкия ми племенник на 5 годинки. Човече я се осъзнай малко бе!!!
лолз - ето това е типичен пример за Гери и Иван, само дето ролите са разменени. Затова говоря.
Рейзър - ако влезеш тук и за теб се отнася![]()
Dr. Gregory House
Не градя мнение...Първоначално написано от ManUnited
не знам просто как един 19-годишен човек .. върви след някояя,която не го иска..,а той не спира разбираш ли .. ?
ми защото я искам много, пък и аз не вървя след нея и не и го втълпявам постоянно че я обичам, просто го споделям с вас
Ок, ок.. Тате..Първоначално написано от valdesbg
![]()
да,братле ,ама не винаги можем да имаме това,което искаме..Първоначално написано от ManUnited
перфектно те разбирам,но не трябва такка.. продължавай без нея.. знам ,че е трудно,знам ,че може би не искаш да го направиш,но си остани с надеждата,че ако ви е писано някога да бъдете заедно,просто ще стане .![]()
![]()
+++Първоначално написано от valdesbg
Огледай се за нещо друго ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Точно в такъв момент си проличава кой какъв е и как се справя с трудностите. И точно от трудните моменти за някого се вадят най-верните заключения.Първоначално написано от ManUnited
Жив и здрав![]()
Dr. Gregory House
и тя те обича
Дразниш вече .. ;/Първоначално написано от Nakadah
Ако ще пишеш поне бъди сериозен.. баСи ..![]()
![]()
ей тарикат не са прей на интересен майка ти хамаваПървоначално написано от Nakadah
ето затова не те обичаПървоначално написано от ManUnited
защото много псуваш
ако беше по земен човек
с нормални обноски
щеше да си те харесва
но не, аз трябва да съм мачо
е стой си сам...
Еми, кво да напраиш? Остави я, намери си друга и те така..
nicolepcd
Тва само защото не ти харесах темата или и заради нещо друго?Първоначално написано от valdesbg
![]()