- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпросче към по-големите
Здравейте!
Значи аз съм на 15 години, но след няколко месеца ще стана на 16.
Много бих искала да си сложа пиърсинг, (временно) но ме притеснява факта как ще ме възприемат по-възрастните (учителите ми например , защото уча в добро училище). За тийновете ми е ясно, че повечето биха подкрепили идеята ми,
но бих искала да чуя мнението на по-големите.
Няколко хора,които питах ми казаха, че не биха взели на сериозно ученичка на 15 с пиърсинг, дори и да пращи от ум.![]()
Какво мислите по въпроса?
За тези които носят пиърсинг, случвало ли ви се да ви мислят за глупави пубери, само защото сте се продупчили ?
Ако ще си имаш работа с умни хора, поне хора без предразсъдъци, няма да имаш никакъв проблем.
Не че имаче имаш някакъв.
Това е пълна простотия, че като имаш един пиърс, не си годен..една обеца не прави човека.
Дупчи се и не го мисли толкова.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
win.Първоначално написано от KoRnFlAkE
we give it all.
Не съм от най-големите,но според мен понякога не е много важно как изглежда човека срещу теб,а колко му е сивото вещество. Един фр питал началника си дали татуса му на ръката щял да бъде проблем и шефа му казал: " не ми пука как изглеждаш стига да си вършиш работата..."
Бях пияна, когато си написах ника.
шаблонната примерност и стегнатост понякога е доста отблъскваща
дерзай напред и цепи редиците, на света не му трябват хора по калъп...умствено или физически.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Щом толкова много те интересува какво мислят останалите - не се дупчи. Винаги ще се намери някой, който да не те харесва по тази или друга причина... Вътрешният усещане за точно тези неща е важно. А ти го нямаш![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Пиърс ще си си слагаш, а? Вагабонтин!![]()
Grumpy old madman
Ако искаш и трети крак си сложи... Ако ти харесва, к'во ти пука даскалите к'во ше кажат? О.о
!!!!Първоначално написано от EarthShaker
обаче само из Варна май съм го чувал тоо лаф. или съм изостанал :п
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Боли ме ХуяПървоначално написано от Bianca
много го ползвахме из Детския кът заради лапетата :Д
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Стига я съветвахте глупости... 'ако ти харесва, кво ти пука'... еми трябва да и пука, щото е на 15 и пиърс на тая възраст е повече от нелепо. Айде като не ти пука си обръсни главата.
Аз ти казвам - не се дупчи, има време за това, а и ще ти създаде проблеми в някои отношения с някои хора.
на тая възраст особено - твърдо не.
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами много от приятелките ми ме посъветваха да отида в "На тъмно",но на мен самата идея не ми допадна.. Не знам, не съм решила още дали въобще да си правя.Първоначално написано от KiSsMyAsS
Или на нослето или на джукитеПървоначално написано от KiSsMyAsS
![]()
подкрепям донякъде KiSsMyAsS
Значи това как ще те възприемат учители и въэрастни го остави..Всеки избира какъв да бъде и ако на теб това ти харесва и го искаш го направи..Който те харесва без пиърсинг ще те хареса и с него..Отношенията между хората не зависят от това.Лично аз имам не малък брой обици по себе си и това не ми е попречило досега![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
ако смяташ, че слагането на пиърсинг ще ти попречи в някакъв аспект или ще направи отношението/мнението на дадени хора към теб по негативно, не го прави. ти мислиш, че това няма да е проблем? е, може и да си права, но е 100% сигурно, че това ще повлияе на мнението на хората - а те, ще възприемат едно обикновенно момиче с дънки, ризка и маратонки по 1 начин, а момиче с пиърсинги, татуировки и къси поли - по съвсем друг. разбира се, това е просто пример, не е твоя случай, но надявам се разбра какво имах предвид. изграждането на мнение за даден човек е комплексно. всичко се взима под внимание - от лесно забелижими неща, до най-тънките и малки детайли. а може и хората, от които евентуално се притесняваш, че ще забележат, въобще да не го направят. често си мислим, как бихме изглеждали в чуждите очи и какво е мнението на хората за нас, но истината е, че хората са достатъчно заети със себе си и рядко обръщат внимание на неща по-далеч от собствените им носове.
може би ако си сложиш някъде където няма да може да се вижда докато си на даскало![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Имайки напредвид подписа ти,аватара ти и ника ти, мисля, че се досещам накъде биеш и.. не, не искам да се дупча там... поне засегаПървоначално написано от EroSennin
![]()
![]()
![]()
ае аз преди 1 седмица си каах бх и си обр1снах главата за 1ви път 0 номер без да кажа на никой... и да ви кажа .... наистина ми беше бх ... тва си е от самия човек ако иска да го направи ще го направи ...пък и не разбирам какъв е проблема след като мн момичета и момчета на 15-16 години имат пиарсинг..колко сттранноо било... след 1-2 седмици всички ще свикнат и няма да ти прави впечатление .... важното е наистина ли го искаш ... тва тряя да се попиташПървоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()