.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    остави космите ти да пораснат и си направи причесчица ....ох срам я било

без 0сн причина ...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Няма нищо срамно,спокойно! Просто трябва да си сигурна че го искаш,за да нямаш задръжки!Другото ще дойде от самосебе си!

П.С. Трябва и да си сигурна че той няма да нарани по някакъв начин самочувствието ти.Смисъл да не е някой фуклио,дето се мисли за голяма работа.

И мен отначало ме беше много срам някой да ме види гола,но всъщност не е толкова страшно. Просто се отдай на удоволствието

Че какво по красиво от женското тяло? Естествено има изключения, знаете кога.

и аз бях тъи обаче се прижалих и не загубих нищо...спокоино все някога трябва да го направиш...

Град
    България
    Помисли пак дали си готова и дали го искаш...щом сте от 1год би трябвало да сте близки и да си имате доверие...сподели какво искаш(може да не е орално)
    Здравейте!

Не мисля , че има от какво да се притесняваш от човек,с който си била 1 година....Аз съм го имала това притеснение при едно момче,но не да ме види от долу а като цяло да ме види без дрехи...Просто се чувствах неудобно,ама това беше защото не си споделяхме много и не го чувствах толкова близък...

Ами то и мен ме беше лекинко срам в началото ,но след тва се отпуснах всичко си беше ок
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: Срам/за момичета

Цитирай Първоначално написано от thfenka13
    как точно да го кажа имам приятел от 1 година и все още не сме го правили..това не ме притеснява притеснява ме факта да ми види с една дума пу***та незнам защо..а като става на въпрос за оралната любов не мога да приема някои да ме лиже в смисъл аз да лижа да ама на мен.. при вас така ли е било
    п.п на 17 съм
    Не е хубаво да се притесняваш от човешкото тяло.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си