- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жената ме санува от 2 седмици ;д хелп xD
Такам въпроса е че гаджето ме санува от 2 седмици... Е ше си кажете кво толко нема лошо,дам и аз така мисля но въпроса е по-сложен от 2 седмици секи ден сънъва че правим секс.. и пак ше кажете кво лошо дам няма ;д но се чудя на какво може да се дължи това според вас.. аз лично предполагам че идва от незадоволена сексуална нужда ддз или просто много го мисли заштото знам и съм чувал че човек санува нещо което мисли често в ежедневието си.. сега ще кажете е попитай я и ще разбереш ами попитах я и не казва нищо или поне нищу разбираемо... просто си е по потаина и си траика дори да знае от кво е дори да и се прави нещо неказва засега та ше я попитам пак но нз кажете вие кво мислите по въпроса аз мисля по-горе написаното и съм почти обеден че е това а има и друго от 8 месеца сме заедно и още не сме го праили.. просто не насилваме нещата и такам обичкаме си се много сичко ни е екстра и имам чувството че иска да го направим или да ми се отдаде по някакъв начин по-интимно но нз или несмее или неиска да ми каже и са като разбрах и за тия две седмици и напрао са шокирахх ;д
Вие сте.!
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME