Абе нека си се разписват из теми като "Какво слушате в момента", но ме дразни че малко хроа се включват в теми-дискусии, или ако се включват, изобщо не са чели предишните мнения (показателно!!), драскат 2 реда и просто ги мързи да си размърдат клетките.
Да, мързи ги.
Не мога да накарам един човек да седне и да прочете някой дебат из форума, да каже мнение. Всичките ги мързи да четат толкова много.
Просто адски ги мързи да се напънат да измислят нещо, те предпочитат всичко да им е сдъвкано, само да консумират.
Изобщо не продуцират нищо.
Ако ще се намесят в някоя тема, се стараят да има минимум разсъждение в поста, просто набързо да кажат нещо, ако изобщо се привличат от такива теми.
Тъпи имбецили. Да мислиш = да боли!

И тва си личи във форума, иначе и в живота е така. Какво ще искаш мнение от хората. Те лафят някакви глупости, но в никакъв случай няма да си задълбочат повърхностния разговор.
В никакъв случай няма да прочетат малко чужда критика, чуждо мнение или изобщо каквото и да е. Изобщо не се интересуват.

Аз пък не мога да влезна в някоя тема и да не прочета поне 2 страници от темата /ако не и цялата!/, и тогава да се намеся. Ама другите кво ги ебе.

Прост народ!

/може да съм преувеличила малко, но в момента съм бясна и си го изкарвам в темата. това което коментирах е само прашинка от ужасното ми настроение, породено от различни хора, хората като цяло, казусите за живота и т.н.; изобщо ДНЕС сбърканата ми главица се е натварила с адски много неща. /