- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Как бихте реагирали?
Въпросът ми е към мамите на форума и към тези,които още не са но след години искат да бъдат![]()
Как бихте реагирали ако детето ви се прибере пияно или ако разберете че пуши? Какво бихте предприели - шамари,наказания или нещо друго? Бихте ли одобрили,ако детето ви пие или пуши?
Не съм мама и никога няма да бъда, но да не би да си се прибрала пияна и ваще да са разбрали, че пушиш?![]()
Не пуша.А за пиенето те отдавна знаят а даже със баща ми сме се напивали заедно.Първоначално написано от YakUZa777
Просто ми стана интересно,как биха реагирали други хора и затова пуснах темата![]()
Радвам се за теб.Първоначално написано от selens
![]()
нито съм мама
нито съм баща
но съвсем нормално е когато дете се пребере като боклук
родителите да го оставят така
нали разбираш
какво им дреме че се лишават от всичко за него
и че се чудят как да му огдят
то нека стане боклук
Еми ако се прибере пияно-какво мога да направя?!Ще му се карам,но няма да го бия!Ще му обясня,че няма лошо да пие по-малко,но да се напива,особено ако е момиче![]()
А за цигарите-каквото и да кажа,не мога да го спра.Винаги може да се крие.Само да не прекалява...![]()
Зависи от годините. Но ще гледам още преди това да сме обяснили всичко за наркотици, алкохол и цигари.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ти нормална ли си ??Първоначално написано от selens
![]()
Да попитам пак - ти НОРМАЛНА ли си ????
Коя майка или кой баща на тоя свят би одобрил детето му да пуши????
ПРедставям си някой родител как казва на дете си: *Напивай се, пуши си, толкова е хубаво!* ???![]()
![]()
Отново ще се намеся, но на един фр. баща му, му гледа цигарите и му вика кентче а ? И нищо друго.
Ем прибирала съм се пияна и майка ми само ми вика "Що гледаш стерео?"Като разбра че пуша ми каза да ги спра и след 1 седмица ми намери цигарите и бях наказана
Иначе рано ми е да мисля за тфа ии мнението ми 100 % ще се промени до тогава ама мисля че зависи от годините..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Абсолютно същото отношение имам по темата.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
С наказания и бой далеч не се стига.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А как леля ми си пуши със дъщеря си,тва не е ли ододбрение да пушиш заедно със 15 годишната си дъщеря???Първоначално написано от ItalianMafia
![]()
Направи разликата между примирение и одобрение, мила..Първоначално написано от selens
И аз ако пуша, естественот родителите ми няма да го одобрят, но след като нямат друг избор ще се примирят с това.. Сий дъ тълковен речник и си напъни мозъчето да схванеш разликата между горе цитираните две думички .. Не е толкова трудно ..
еми за алкохола родителите ми казват просто да не прекалявам.за цигарите казват недеи заради асмата.за наркотиците ако случаино пробваш кажи да ти помогнем да не продължаваш.![]()
Die motherfucker !!
не съм майка, евентуално един ден ще съм баща..
по-добре да му шибна 2-3 шамара и да ме намрази за известно време, да се стресне, да се осъзнае.. отколкото да кима и да гледа умно и да си казва на ум 'писна ми да ти слушам глупостите аре млъквай' и като излезе пак да направи същите глупости..
Айде само не ми казвай какво да правяПървоначално написано от ItalianMafia
![]()
![]()
Някой замислял ли се е, че когато детето вече се прибере вкъщи пияно, момента явно е бил изпуснат. И че е трябвало методично да се действа през времето по тези въпроси.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ще си поговорим на дълго и широко за тези неща.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Я пак, я пак..Първоначално написано от selens
Даже и иронията не различаваш.. Злее злеее
![]()
Може да спреш със спама,не си интереснатемата е към младите мами на форума и другите които имат някакво мнение по въпроса а не за твоите тъпи забележки това,че мнението ми не съвпада с твоето не значи,че съм зле.
![]()
Айде със здраве
не виждам защо ТИ трябва да пишеш тук при положението,че повечето от мненията ти са от типа на (+1)Първоначално написано от selens
Когато една безгласна буква се обади,нищо смислено не излиза![]()
selens, ти си по-тъпа от колкото си мислех..
Не съм изказвала неодобрение към мнението ти, а просто подчертах, че както и да реагира един родител никога няма да одобри това, че детето му пуши или пие.. Толкова ли си задръстена, че да не можеш да го схванеш ?
Пфф сеедно ми пука,какво мислите вие за мен![]()
Аз спирам със спама
![]()
![]()
Най-лесно е да кажеш това,помисли си дали само двете обаче мислим,че си повърхностна. Ти работиш доста добре по затвърдяването на тази представа.Първоначално написано от selens