Цитирай Първоначално написано от slaveto1989
Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
Цитирай Първоначално написано от slaveto1989
Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
Аз не виждам защо обиждате момичето...
Едит: Славето89 не ти следя мненията, ако това си мислиш
А аз не виждам защо трябва да се пускат малоумни теми извън кофата. Тя пренесе кофаджийския манталитет по разделите,тъй като спря да пише в кофата. Това ме дразни. Заради това я нападам.

За мненията и следенето ще си замълча... все пак щом го отричаш след всеки мой пост,има нещо,не мислиш ли ?
Защо да е безсмислена темата ? Вие буквално почнахте с тъпа и т.н.. И аз спрях да пиша само в кофата и раздела за пълнолетни, преди 3-4 дена, защото просто в кофата, се напълни с прекалено идиотски теми от типа мен харесвате ли ме ...
Просто така ти засякох мнението.
Темата за мен,пак повтарям е абсолютно лишена от смисъл. Тук не трябва да пишат 16 годишни неосъзнати .....пуберки ,а по-зрели потребителки. И ако пренебрегнем това което казах,нека поне темите които пускат да не са глупави...Кой нормален родител би толерирал пушенето на детето си.

А мнението ми за потребителката и това,че съм я нарекла тъпа,повярвай ми,не се гради само на тая тема.

Няма нищо лошо да се махнеш от кофата,понякога и аз го правя.

За следенето-да приемем,че съм грешала...

Лека сутрин ти желая.
ти в позицията на каква се изказваш?
20-годишна без личен живот, ходеща по гъза на друга още по-елементарна и злобна.

Знам, че не е лесно да се живее живот изпълнен с омраза и мензис, но какво са ви виновни другите?