.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    От всичко изчетено по форума стигнах до простото заключение,че на мъжете им трябват няколко неща за да са доволни цял живот:
    1.Секс
    2.Бира
    3.Храна
    4.Телевизор

Нали?
    Офффф, мъка, мъка. Знаеш ли каква ми е мечтата Богче. Да стана сутрин да ми направят една свирка, докато си пийвам бирата, хапвам сандвич и гледам телевизия. Неземно удоволствие, което няма аналог
    Знам,знам

като за начало стига да не е куха, да има приятна аура и да е естествена. а за по-серозна връзка и а не знам

От всичко изчетено по форума стигнах до простото заключение,че на мъжете им трябват няколко неща за да са доволни цял живот:
    1.Секс
    2.Бира
    3.Храна
    4.Телевизор

Нали?
    и аз останах с този извод

Град
    40 Miles from the Sun
    Няма значение дали искаш да те хареса момче, момиче или хермафродит. Идеята е една и съща - дръж се естествено. Много изтъркано, но пък правилно.

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Не трябва да ми разправя разни простотии,уж смешки и да се залива от смях,на такива им викам-аре да те водя ти купувам червен нос. Забравих да кажа,че не харесвам такива с токчета(ва да не ти е бал) и супер нагримирани и с големи маникюри и изкуствени мигли,дето се ронят като борови иглички.
    Ужасно прав си!
    Аз дето съм момиче и се гримирам,правя си прическа и всичко - няма процедури дето да не си ги правя като една нормална тийнейджърка изглеждам естествена,красива и без да съм сложила 2 тона грим и да съм си топирала косата,че да се закача по по-ниските дървета,лампи,стълбове
    Това за токчетата не ми харесва,аз обичам да нося токчета!Това е толкова типично за една жена,прави я още по-женствена,секси въобще придава цялостно по-секси образ,какво значение има,че не е на бал ами на разходка - да носиш токчета е секси,но все пак и да можеш да вървиш на тях и да не са прекалено високи де (се едно на кокили) ако са много високи,или неможеш да вървиш на токчета се губи ефекта на цяло!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Where streets have no name
    Не можеш да се харесаш на някого или пък той на теб. От личен опит го знам. Истината е, че това е на първична основа и ако нещо в някого ти харесва, то той те грабва в първите няколко секунди, ако ли не, после и звездите да ти сваля...хм. Поне при мен винаги е било така. не говоря за външен вид, а за някакъв чар, обаяния, начин на говорене, движение на тялото, глас...всичко е точна формула, а когато започнеш да говориш с него магията се засилва или отслабва.
    Това е моето мнение, а относно това да се държиш естествено, хм, ами то в днешно време от толкова роли повечето хора сами не знаят кои са...
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Как ли пък не! Ще се СТАРАЯ да се харесам на момче? Не мога, съжалявам. Държа се, както обикновено, пък ако иска да ме харесва. Пфф...

Голям фен
    ни мойш

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    1.Секс
    2.Бира
    3.Храна
    4.Телевизор

Нали?
    Офффф, мъка, мъка. Знаеш ли каква ми е мечтата Богче. Да стана сутрин да ми направят една свирка, докато си пийвам бирата, хапвам сандвич и гледам телевизия. Неземно удоволствие, което няма аналог
    lele..
    рай..
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    баце порасни малко
    и сам ще разбереш
    Баце пораснала съм ..
    И да баце момиче съм ..
    баце
    пии 2 водки

Град
    ForSaken city (:
    баце порасни малко
    и сам ще разбереш
    Баце пораснала съм ..
    И да баце момиче съм ..
    баце
    пии 2 водки
    Баце снощи изпих цяло шише .. ;/

да не пуши

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Баце снощи изпих цяло шише .. ;/
    Напълно ти вЕрвам

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Те момчетата по принцип не знаят ного ного какво искат. Днес искат мазна кифла, утре яка метълка. Само за да са различни. Абе момичета, не мислите ли, че момчетата трябва да мислят как да се харесат на нас, а не ние на тях?!
    Имаше един виц:

Иванчо отива при Марийка с новото си колело.
    - Хаха, Марийке виж какво си имам. Ти си нямаш такова.
    Марийка тича при татко й.
    - Тати, тати, Иванчо има ново колело, искам по - хубаво!!!
    На другия ден се появява със скутерче.

Иванчо отива при Марийка с новата си кола - Лъскав Мерцедес.
    - Хаха, Марийке виж какво си имам. Ти си нямаш такова.
    Марийка тича при татко й.
    - Тати, тати, Иванчо има супер яка кола. Искам по хубава!!!
    На другия ден Марийка идва със Порше.

Иванчо се чудил, чудил, какво аджеба да направи, че пак да има нещо повече от Марийка. Попитал баща си и след разговора тича при Марийка.
    - Марийке, Марийке виж, е такова ти вече не можеш да имаш!!!
    ..и събува гащите.
    Марийка се разстроила и отишла при майка си. Обяснила й ситуацията. Майка й се чудила какво да направи...

На следващия ден Марийка отива със мазна усмивка на лицето.
    Иванчо се чуди какво ли е сторила, горката му приятелка от отчаяние.
    Стои Марийка пред Иванчо.
    Събува гащите и му казва:
    - Докато аз си имам т'ва, мога да имам много като твоето!!!

И те така.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    глупости
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Той ако ме харесва наистина ...ще ме хареса ако ще на чума да приличам ... зависи вече от самото момче.
    Не всички ...но съм забелязала че момчетата искат момичето им да има хубав външен вид!
    Аз съм нормално момиче (или не чак толкова) което се поддържа .. харесвам едно момче ама няя се правя на идиот само да ме забележи да ходи на майната си аз съм си аз и не си търся някой който ще е с мене само заради тва което изглеждам!

Цитирай Първоначално написано от 8992LIGHTER
    Той ако ме харесва наистина ...ще ме хареса ако ще на чума да приличам ... зависи вече от самото момче.
    Не всички ...но съм забелязала че момчетата искат момичето им да има хубав външен вид!
    Аз съм нормално момиче (или не чак толкова) което се поддържа .. харесвам едно момче ама няя се правя на идиот само да ме забележи да ходи на майната си аз съм си аз и не си търся някой който ще е с мене само заради тва което изглеждам!
    Никой не е казал,че трябва да се правиш на идиот!Точно това казваме,че трябва да си себе си за да те хареса някое момче.

Jingles Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 12:38 pm

точно в момента си се харесала само на себе си и си си дигнала самочуствието,аз си праа изводи,щом ти би тряялоси най-добрата че да учиш другите,мамооооо заминахме.
    Много си прав
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Повече от фен
    spored men za da se xaresame na nqkoe mom4e trqbva da se darjim estestveno :P

Голям фен
    аз съм по пълничка и не смятам че всички мъже харесват тип барби с идеално тяло ,тен и цици !на 1-во място трябва да си естествена ,без тоновете грим ,задлжително с усмивка ,да изслушваш човека и да го предразположиш към разговор
    love is gone!

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    Какви са тези всеобщи правила, които налагате. Различни хора, различни вкусове.

Това да бъдеш естествен е доста тъпо , защото ти ако попринцип не си си естествен, имаш мн повече проблеми от това, че не можеш да си хванеш за гадже, момчето което искаш
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Голям фен
    1. да не прилича на крокодил в лицето
    2. много ми е важно да не е някоя свиня.
    3. аресвам мн малки или средни дупенца.
    4. да не е курва.
    5. да не е куха като лейка
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Според мен не е това,но всеки с мнението си .
    +++++++++++++++++
    пссст..

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    И аз бих искала да чуя мнение по- различно от "да праи хубави свирки, да е пичка и т.н " .. мисля, че темата трябва да стане важна

Комплексно е

Ако искаш да те хареса свястно момче, просто бъди себе си и ще имаш успех/ освен, ако не си адски куха или нещо супер отблъскващо/, ако искаш да те хареса някой си дришльо в никакъв случай не забравяй ку*венското облекло, същото държание и префанцуненото поведение.

Темата е тъпа. Аз бих помолила модераторите да я заключат, както и всяка подобна. Всяко момче оценява различни качества у момичетата. Днес ще прочетеш какво са написали 5-6 потребителя, утре ще отидеш да прилагаш прочетеното пред "голямата ти любов", а в други ден ще пишеш тема как те е разкарал. Ако искаш да те хареса за това, което си, а не заради непристойното ти поведение, породено от прочетеното в някой си сайт, просто бъди естествена и непринудена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си