Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
Казвате,че ставаме банални с това "да бъдем естествени",но замислете се не е ли по-хубаво да опознаеш истинската,естествена същност на човека срещу теб и след това да се радваш на здрава връзка,отколкото да мислиш,че познаваш някой и той да се окаже съвсем друг човек.Например аз много се радвам като ходя на плаж и някой момче ме хареса,защото тогава съм естествена не само като характер,но и външност ,дето викам на мойте фр "тука ме харесват някфа с гадната коса ала бала,а представи се да се оправя,да сам нагримирана(нацапотена),с някфи яки дрешки ала бала"

Момичетата трябва да бъдат недостъпни,но не и да се ПРАВЯТ на такива.В природата на мъжа е да бъде "ловец" както сте чели на 100 други места,но в интерес на истината е точно така! Не сте ли забелязали примерно някое момче ви харесва,обаче вие хич не го харесвате и се отдръпвате като разберете чувствата му, и точно тогава той продалжава да упорства и упорства. Също така момичетата трябва да са весели усмихнати да се чувстват привлекателни ,женствени ...мързи ме да пиша повече
Добро разсъждение.Такава трябва да мисли и болшенството от млади госпожици.
Въпреки всичко,не можем да наложим начин на мислене на всекиго.Хубаво е да знаете как да подходите към определено момче,понеже не всички сме толкова еднакви.Имам на предвид типичния израз на момичетата "Всички мъже сте еднакви ..."
ДА ама НЕ ...