Не бих могъл да направя един генерален извод, нито да изброя дадени критерии, които трябва да следва момичето, по простата причина, че всеки е с мнението си. А моето е следното - за мен няма НИКАКВО значение размерът на гърдите, дупето или каквото и да било там. Просто не ми е важно, ама изобщо. ;д
Както каза някой по-горе, въпросът е да ги има. На външен вид, в лице по-точно, наистина би ми се искало да има хубава усмивка и очи.. Ако едно момиче има красиви очи и лъчезарна усмивка със сладки устни, тялото й изобщо не би ме вълнувало - дали ще бъде слабичка или леко пълничка. : )
Относно поведението - наистина ще бъде добре, ако се държи като себе си.. ах, това ме подсеща за едно момиче, с което се срещах, бях написал дори една тема тук. ;д Та тя беше голяма актриса, с две лица, но беше адски чаровна и реших да й дам втори шанс, след една излагация от нейна страна, когато ми се правеше на съвсем друг човек.. Е, не стана работата, защото реши да се държи неестествено, за жалост. Мда. : ) Мога да дрънкам още много на тази тема, но засега това ми идва наум.. ;д Естествено държание /ако ще дори и да има най-странния смях на света, супер много ще се кефя, ако си позволява да се смее така пред момче ;дд/, чаровна усмивка и красиви, дълбоки очи. Ако се чудите що съм толкова лигав, аз съм си "поет" по душа, една от причините, поради които никога нЕма да си намеря подходящо момиче. : ) ;дд