Вижте сега, бърз отговор на този въпрос няма, няма и универсална рецепта за това как да се харесаш на някого - хора всякакви..Но едно е ясно: момчетата не се захласват по "вътрешната ни красота", поне не е това първичният им инстинкт на привличане (същото е и при нас), затова просто казано-ако искате ТОЙ да ви хареса (колкото и да сте печена), просто не се занемарявайте. Момчетата твърдят, че харесват естествените момичета - непринудена красота, без грим, хубава дълга коса (стереотип), стегнато тяло (да не се лъжем, че между по-слабо и по-закръглено момиче 9 от 10 момчета предпочитат това с по-хубаво тяло), и..да, гърдите (за наше съжаление) са от значение, поне при по-голямата част от мъжкото съсловие.
Друго нещо е, че момчетата разделят момичетата на категории. Имаме:
1.момиче, което е girlfriend material
2. супер секси куха кифла, която биха...знаете.. (това не го казвам просто така, а имам много приятели момчета, които ми споделят)
Обаче, хора, само с външен вид най-много да си хванете някой кух кифлар, а на дали такъв искате...изобщо, работата е много сложна, но що се отнася до поведението- бъдете себе си, подкрепяйте го, но не го задушавайте, еднообразието във връзката ви също е за избягване. Не знам, има много какво още да се напише, само трябва и да се прочете...