.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Град
    Знам ли и аз,майна
    Не трябва да ми разправя разни простотии,уж смешки и да се залива от смях,на такива им викам-аре да те водя ти купувам червен нос. Забравих да кажа,че не харесвам такива с токчета(ва да не ти е бал) и супер нагримирани и с големи маникюри и изкуствени мигли,дето се ронят като борови иглички.

Moje li da mi pomognete ?????
    Haresvam edno mom4e v edno y4ili6te sme i sme staq do staq. Jivee po4ti do nas i e edna godina po golqm molq vi daite mi suveti kak da go vpe4atlq ???

I MOLQ AKO PISHETE PO MOQ VUPROS PISHETE IMETO MI ZA DA ZNAM !!! BLAGODARQ VI PREDVARITELNO !!!

Аз като за начало опитах с това да съм себе си и не стана номера, с много момчета на които се мъчех да се харесвам. В момента харесвам едно момче 1 година по голям от мен и искам по някакъв начин да го накарам да ме хареса и т.н от известно време го сънувам и отделно последно, като се видяхмеи той беше седнал до мен обърнах но две ръце разтояние към мен и забелязах,че той леко се доближи до мен и се чудя какво значи това.Отделно, че ме е страх, ако му кажа че си падам по него да не ме отреже.Аз искам да ме хареса а не да го отблъстна и не знам какво да правя дайте ми съвет и моля без съвета за бъди себе си много пъти пробвах и не проработи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си