.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Ако искаш да те хареса свястно момче, просто бъди себе си и ще имаш успех/ освен, ако не си адски куха или нещо супер отблъскващо/, ако искаш да те хареса някой си дришльо в никакъв случай не забравяй ку*венското облекло, същото държание и префанцуненото поведение.

Темата е тъпа. Аз бих помолила модераторите да я заключат, както и всяка подобна. Всяко момче оценява различни качества у момичетата. Днес ще прочетеш какво са написали 5-6 потребителя, утре ще отидеш да прилагаш прочетеното пред "голямата ти любов", а в други ден ще пишеш тема как те е разкарал. Ако искаш да те хареса за това, което си, а не заради непристойното ти поведение, породено от прочетеното в някой си сайт, просто бъди естествена и непринудена.

+25 000 Тия теми са безсмислени ... трябва ПРОСТО ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ за да няма изненади после ... КЛУЧ...

Град
    Sofia
    според мене на едно момиче и трябва смо една чаровна усмивка за да привлече едно момче, нищо друго.

Известно количество макиаж..
    Не се смейте на човек,
    който прави две крачки назад..
    Той може просто да се засилва!!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от afkforlife
    Ако искаш да те хареса свястно момче, просто бъди себе си и ще имаш успех/ освен, ако не си адски куха или нещо супер отблъскващо/, ако искаш да те хареса някой си дришльо в никакъв случай не забравяй ку*венското облекло, същото държание и префанцуненото поведение.

Темата е тъпа. Аз бих помолила модераторите да я заключат, както и всяка подобна. Всяко момче оценява различни качества у момичетата. Днес ще прочетеш какво са написали 5-6 потребителя, утре ще отидеш да прилагаш прочетеното пред "голямата ти любов", а в други ден ще пишеш тема как те е разкарал. Ако искаш да те хареса за това, което си, а не заради непристойното ти поведение, породено от прочетеното в някой си сайт, просто бъди естествена и непринудена.

+25 000 Тия теми са безсмислени ... трябва ПРОСТО ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ за да няма изненади после ... КЛУЧ...

Тъй като всяка тема според теб е безмислена,очаквам от теб да направиш смислена!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мен не ме интересува вашето мнение, за да правя тема. Тук съм за да убивам време и съм в правото си да изразявам мнение, независимо дали на някой му харесва какво е то.

Цитирай Първоначално написано от haritov

Тъй като всяка тема според теб е безмислена,очаквам от теб да направиш смислена!
    Повечето теми са лиготии и не помагат на никого. По добре да има 10 , ама както трябва , отколкото да се пишат тонове простотии.
    А иначе ,защо не се научиш да пишеш правилно.Нямаш изречение без правописна грешка

TeenSpirit напълно те подкрепям

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    дрехите са обратнопропорционални на харесването
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Да му пееме

Според мен, освен естествено и чаровно, едно момиче би било много по-интересно за момчетата, ако е уникално. Ако не е от типа тинейджъри, които се опитват да подражават на своите връстници. Друг важен елемент по мое мнение е, че не е съвсем добре, когато целунеш момиче по бузата, да се обелва един пръст "шпакловка". Ако едно момиче е красиво без грим, а има много такива, то ще бъде изключително, когато за някой по-специален повод подчертае красотата си. Така момчето ще бъде много приятно изненадано от факта, че най-красивото за него същество би могло да бъде още по-прекрасно.

Цитирай Първоначално написано от Gigi1302
    Според мен, освен естествено и чаровно, едно момиче би било много по-интересно за момчетата, ако е уникално. Ако не е от типа тинейджъри, които се опитват да подражават на своите връстници. Друг важен елемент по мое мнение е, че не е съвсем добре, когато целунеш момиче по бузата, да се обелва един пръст "шпакловка". Ако едно момиче е красиво без грим, а има много такива, то ще бъде изключително, когато за някой по-специален повод подчертае красотата си. Така момчето ще бъде много приятно изненадано от факта, че най-красивото за него същество би могло да бъде още по-прекрасно.

Свалям ти шапка за хубавия коментар!

няма кво да пишете тонове безсмислици по темата. за да се хареса жената на един мъж, са необходими 2 условия (цитирам ги от един небезизвестен сайт):
    1. Show up naked.
    2. Bring beer.
    ай със здраве - другото не е важно

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от haritov

Повечето теми са лиготии и не помагат на никого. По добре да има 10 , ама както трябва , отколкото да се пишат тонове простотии.
    А иначе ,защо не се научиш да пишеш правилно.Нямаш изречение без правописна грешка

TeenSpirit напълно те подкрепям
    А да поправя твоите грешки?
    Има си модератори за да преценят коя тема става и коя не!
    И кой е казал,че трябва да се помогне на някой?
    Ами ако просто искам да си споделя мнението?

Порастни малко и се научи да уважаваш мнението на другия,макар и да е грешно!
    И да те питам така,като пишеш колко са безмислени темите ни и как пишем тъпи коментари,с какво помагаш?
    Нали каза,че трябва да се помогне на някой?
    И не ставаш ли неволен участник в така наречената от теб простутия?
    От теб не съм видял един коментар в,който да посъветваш някой нещо.
    Ама не да съвет от типа ''спри да спамиш''така че и ти пишеш безмислени коментари.
    Добре дошъл в клуба!
    пп
    сега очаквам от теб един излишен коментар в който се казва колко съм тъп
    аз темите и коментарите ми
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    down the rainy hills
    Цитирай Първоначално написано от blgt
    няма кво да пишете тонове безсмислици по темата. за да се хареса жената на един мъж, са необходими 2 условия (цитирам ги от един небезизвестен сайт):
    1. Show up naked.
    2. Bring beer.
    И после като се окаже,че въпросната е изключително глупава ?

Цитирай Първоначално написано от RochelleSpears
    И после като се окаже,че въпросната е изключително глупава ?
    изхвърча през прозореца
    ай със здраве - другото не е важно

Moje li da mi pomognete ?????
    Haresvam edno mom4e v edno y4ili6te sme i sme staq do staq. Jivee po4ti do nas i e edna godina po golqm molq vi daite mi suveti kak da go vpe4atlq ???

I MOLQ AKO PISHETE PO MOQ VUPROS PISHETE IMETO MI ZA DA ZNAM !!! BLAGODARQ VI PREDVARITELNO !!!

Апфф според мен е е вайно дали на момичето гърдите ще вървят два километра пред нея ... И какво ако има малки гурди , да нве е болка за умиране ?? ЩЕ видишпървата кифла на пътя с големи гърди и хайде ти си за нея .. Не мисля , че е така . Това което едно момиче с малко грим , обикновени дънки и тениска може да ти даде е доста повече отколкото кифла с 100 тона грим , коса на 500 метра над главата , гърди 100 киломтра пред нея , пола до прашките и висок ток около 12см. а и в телефона снимки с уста тип " патешко дупе"
    Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Като изглеждаш добре ...
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на Chacho
    Хората коментират крайности тогава, когато не могат да поставят чертата посредата.

По темата не съм достатъчно компетентен. Външният вид е задължителен. Повече трудно мога да кажа със сигурност.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от LudetinA55 Виж мнението
    Апфф според мен е е вайно дали на момичето гърдите ще вървят два километра пред нея ... И какво ако има малки гурди , да нве е болка за умиране ?? ЩЕ видишпървата кифла на пътя с големи гърди и хайде ти си за нея .. Не мисля , че е така . Това което едно момиче с малко грим , обикновени дънки и тениска може да ти даде е доста повече отколкото кифла с 100 тона грим , коса на 500 метра над главата , гърди 100 киломтра пред нея , пола до прашките и висок ток около 12см. а и в телефона снимки с уста тип " патешко дупе"
    абсолютно вярно....
    аз бих добавила че насила не можеш да се харесаш -.-
    като не става да става уф...

Не бих могъл да направя един генерален извод, нито да изброя дадени критерии, които трябва да следва момичето, по простата причина, че всеки е с мнението си. А моето е следното - за мен няма НИКАКВО значение размерът на гърдите, дупето или каквото и да било там. Просто не ми е важно, ама изобщо. ;д
    Както каза някой по-горе, въпросът е да ги има. На външен вид, в лице по-точно, наистина би ми се искало да има хубава усмивка и очи.. Ако едно момиче има красиви очи и лъчезарна усмивка със сладки устни, тялото й изобщо не би ме вълнувало - дали ще бъде слабичка или леко пълничка. : )
    Относно поведението - наистина ще бъде добре, ако се държи като себе си.. ах, това ме подсеща за едно момиче, с което се срещах, бях написал дори една тема тук. ;д Та тя беше голяма актриса, с две лица, но беше адски чаровна и реших да й дам втори шанс, след една излагация от нейна страна, когато ми се правеше на съвсем друг човек.. Е, не стана работата, защото реши да се държи неестествено, за жалост. Мда. : ) Мога да дрънкам още много на тази тема, но засега това ми идва наум.. ;д Естествено държание /ако ще дори и да има най-странния смях на света, супер много ще се кефя, ако си позволява да се смее така пред момче ;дд/, чаровна усмивка и красиви, дълбоки очи. Ако се чудите що съм толкова лигав, аз съм си "поет" по душа, една от причините, поради които никога нЕма да си намеря подходящо момиче. : ) ;дд

Banned Мега фен
    То или има излъчване и ,,влюбване'' или няма ..
    Лицето и усмивката са най-важни
    Разбира се и тялото - трябва да е прилично стегнато
    По характер всеки си има различни предпочитания... аз харесвам по разговорчиви , с чувство за хумор и забавни МОМИЧЕТА
    Последно редактирано от loveca777 : 05-06-2012 на 13:49

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    аз харесвам по разговорчиви , с чувство за хумор и забавни ...
    За разлика от... никой друг
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    За разлика от... никой друг
    е , има някои ,които се дразнят да им дърдорят

Вижте сега, бърз отговор на този въпрос няма, няма и универсална рецепта за това как да се харесаш на някого - хора всякакви..Но едно е ясно: момчетата не се захласват по "вътрешната ни красота", поне не е това първичният им инстинкт на привличане (същото е и при нас), затова просто казано-ако искате ТОЙ да ви хареса (колкото и да сте печена), просто не се занемарявайте. Момчетата твърдят, че харесват естествените момичета - непринудена красота, без грим, хубава дълга коса (стереотип), стегнато тяло (да не се лъжем, че между по-слабо и по-закръглено момиче 9 от 10 момчета предпочитат това с по-хубаво тяло), и..да, гърдите (за наше съжаление) са от значение, поне при по-голямата част от мъжкото съсловие.

Друго нещо е, че момчетата разделят момичетата на категории. Имаме:
    1.момиче, което е girlfriend material
    2. супер секси куха кифла, която биха...знаете.. (това не го казвам просто така, а имам много приятели момчета, които ми споделят)
    Обаче, хора, само с външен вид най-много да си хванете някой кух кифлар, а на дали такъв искате...изобщо, работата е много сложна, но що се отнася до поведението- бъдете себе си, подкрепяйте го, но не го задушавайте, еднообразието във връзката ви също е за избягване. Не знам, има много какво още да се напише, само трябва и да се прочете...

Аз като за начало опитах с това да съм себе си и не стана номера, с много момчета на които се мъчех да се харесвам. В момента харесвам едно момче 1 година по голям от мен и искам по някакъв начин да го накарам да ме хареса и т.н от известно време го сънувам и отделно последно, като се видяхмеи той беше седнал до мен обърнах но две ръце разтояние към мен и забелязах,че той леко се доближи до мен и се чудя какво значи това.Отделно, че ме е страх, ако му кажа че си падам по него да не ме отреже.Аз искам да ме хареса а не да го отблъстна и не знам какво да правя дайте ми съвет и моля без съвета за бъди себе си много пъти пробвах и не проработи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си