Цитирай Първоначално написано от afkforlife
Цитирай Първоначално написано от haritov
Цитирай Първоначално написано от afkforlife
Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
Ако искаш да те хареса свястно момче, просто бъди себе си и ще имаш успех/ освен, ако не си адски куха или нещо супер отблъскващо/, ако искаш да те хареса някой си дришльо в никакъв случай не забравяй ку*венското облекло, същото държание и префанцуненото поведение.

Темата е тъпа. Аз бих помолила модераторите да я заключат, както и всяка подобна. Всяко момче оценява различни качества у момичетата. Днес ще прочетеш какво са написали 5-6 потребителя, утре ще отидеш да прилагаш прочетеното пред "голямата ти любов", а в други ден ще пишеш тема как те е разкарал. Ако искаш да те хареса за това, което си, а не заради непристойното ти поведение, породено от прочетеното в някой си сайт, просто бъди естествена и непринудена.

+25 000 Тия теми са безсмислени ... трябва ПРОСТО ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ за да няма изненади после ... КЛУЧ...

Тъй като всяка тема според теб е безмислена,очаквам от теб да направиш смислена!
Повечето теми са лиготии и не помагат на никого. По добре да има 10 , ама както трябва , отколкото да се пишат тонове простотии.
А иначе ,защо не се научиш да пишеш правилно.Нямаш изречение без правописна грешка

TeenSpirit напълно те подкрепям
А да поправя твоите грешки?
Има си модератори за да преценят коя тема става и коя не!
И кой е казал,че трябва да се помогне на някой?
Ами ако просто искам да си споделя мнението?

Порастни малко и се научи да уважаваш мнението на другия,макар и да е грешно!
И да те питам така,като пишеш колко са безмислени темите ни и как пишем тъпи коментари,с какво помагаш?
Нали каза,че трябва да се помогне на някой?
И не ставаш ли неволен участник в така наречената от теб простутия?
От теб не съм видял един коментар в,който да посъветваш някой нещо.
Ама не да съвет от типа ''спри да спамиш''така че и ти пишеш безмислени коментари.
Добре дошъл в клуба!
пп
сега очаквам от теб един излишен коментар в който се казва колко съм тъп
аз темите и коментарите ми