- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз го обичам .. А той .. ;xx
Та ..
Не, че искам съвет или нещо такова .. Просто имам нужда да споделя с някого дори и непознат .. Та ситуацията:
Януари месец 2008 година на един купон се запознах с едно момче (е не с едно де) .. Като на всеки купон аз бях пияна и се оказа, че сме си разменили номерата и на следващия ден ми се обажда и решихме да поизлезнем на кафе .. Добре ама аз не го харесах .. Но се оказа, че той ме хареса супер много и постоянно ми правеше предложения да станем гаджета и така нататък.. Но уви все отказвах.. След някоя друга седмица се отказа .. И разбрах, че ходи с една много добра приятелка .. Естествено като всяка добра приятелка се радвах адски много на връзката им защото не го обичах и дори не го харесвах ..
И постоянно взехме ние тримката да се делим от компанията и т.н. .. Те колко пъти се скарваха толкова пъти ги сдобрявах .. И така до април месец .. Един ден това момиче дойде при мене и ми каза "Душичке аз повече не мога да те лъжа .. Тръгнах с Ицо (така се казва въпросното момче) само защото той адски много те харесва и решихме, че така ще се опознаете по-добре и ти ще го харесаш" И ме помоли да му дам поне един шанс..
Е добре на 02.03.2008 му дадох този шанс .. И ходихме ала бала .. И постоянно го обикнах .. Но септември месец се налагаше да замине за Турция и не беше ясно дали ще се върне и решихме да прекратим вързката си .. И дойде 14 февруари и той ми се обади по телефона и каза "Слънчице върнах се , искам да се видим" И аз в целият си възторг отидох и там целувки бля бля .. Но вече нямаше същата тръпка нито при мене нито при него (поне така казваше той) и решихме да не се събираме отново .. Но ето дойде 15 Март и телефонна звъна .. Беше непознат номер .. И аз кво да права , кво да права .. Вдигнах му и веднага познах гласа му ..
Говорихме си там извесно време (1-2 часа) и той ми каза че онази тръпка никога не е изчезвала .. И както и да е излезнахме .. И когато ми каза "Слънце обичам те." Имах чуството, че света спря да се върти.. Но както и да е ..Мина там колко време и Юни месец (не помня датата) той ми се обади и каза, че трябва да говорим за нещо важно .. И срещахме се и той ми каза, че се е напил предишната вечер и ми е изневерил .. Аз трудно го приех но някак успях да му "простя" .. Или поне така си мислих .. И почнахме да се държим постепенно по-хладно .. И от средата на Юни почти не си говорихме до към 1-2 тоя месец .. И както и да е след прослувута фраза "Слънце обичам те" всичко уж се оправи .. И ето и това за което ви пиша .. Днеска отидох до това момиче с което "ходиха" само за да се опознаем защото тя ми се обади и каза, че е спешно .. Отидох и я попитах какво има толкова и тя ми каза "Седни" седнахме и тя почна да ми обяснява, че още от както миналата година са скъсали той не е преставал да и пише колко я обича и така нататък .. Но тя все го игнорирала .. И даже показа хронология от скайп, какво и писал днес .. Колко я обичал и , че аз не съм значела нищо .. И точно тогава той и се обади и тя му вдигна и го пусна на високоговорител .. Чух как хиляди пъти казваше, че я обича и, че аз съм била просто едно нищо в живота му .. И тогава не издържах и му казах да върви подяволите .. и затворих телефона и .. Тя ми каза, че това не е всичко .. когато "бил" в Турция всъщност си е бил тука но ме е излъгал и не я е оставял намира .. За доказателство ми показа обаждания .. Дори снимки с дата през тва време (уж на цялата компания) .. И аз се прибирах .. Щеше да ме блъсне камион с превръзки .. Но не ми пукаше .. И от тогава до сега не съм спирала да плача ..А уж не го обичах .. Е оказа се че не е така.. та това беше основното .. Благодаря на всички които са си направили труда да прочетат темата ми .. Надявам се да не бъда нападана колко съмм тъпа и наивна щото това го знам прекрасно ..
Мила,изобщо не си тъпа.Това,което ти се е случило е доста гадно .. прекрасно ти се е подигравал,а ти дори не си разбирала..
Недей да плачеш за него,не го заслужава ,игнорирай го ..и все едно го няма .точно тогава ще разбере какво е направил..
Колкото до приятелката ти.. малко късничко се е сетила да ти каже истината,но се радвай,че го е направила,а ти продължавай напред.Ще го забравиш .![]()
![]()
Момиче, твоята история е достойна за сценарий на латиноамерикански сериал![]()
Аз казвам да го разкарвате и двете от живота, което означава напълно да го разкарате, да не сте и приятели. Тоя здраво ви е въртял обаче, кретенска история
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Еми след като се е разделила с 2 момчета на които адски държеше само защото въпросното момче буквално ги е "изгонил" ..![]()
Не съм толкова тъпа колкото наивна ..![]()
Ам за мен не е проблем .. Даже не ми се обади да каже "извинявай" .. А относно приятелката ми .. Той не я оставя намира .. Звънни и по 50 пъти на ден .. Ако не вдигне звъни докато го направи .. Все като излезне по случайност са на едно и също място и т.н.Първоначално написано от Ilikeliljon
Имам чуството че е фанатик .. ;/
Ти не си виновна .. нямало е как да знаеш какъв е той.. не се самообвинявай .. ; ).Първоначално написано от gLypChenCee
чудя се как хората са способни на такива неща..просто му дай да разбере какъв боклук е и не се тормози заради него
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Той е идиот.Приятелката ти не му отстъпва.Дишай дълбоко,пресичай на зелено и си продължавай живота далече от такива хора..![]()
Не мога .. Тъкмо когато си мисля че съм го забравила и не го обичам .. Той почва да ме обеждава колко ме обича .. И след прослувутата фраза "Слънце обичам те." Просто .. Незнам кво ми става и забравям за всичко ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така като си спомняш за хубавите неща , които е правил за теб ,и които ти е говорел,няма да го забравиш.Погледни лошите неща,които ти е причинил.Първоначално написано от gLypChenCee
Сега звъни по телефона ..
Не мога да му вдигна ..
Не искам ..![]()
Недей..Първоначално написано от gLypChenCee
Не трябва...
Той е упорит като магаре ..
Не спира да звъни ..![]()
![]()
![]()
изключи си GSM-a..Първоначално написано от gLypChenCee
Първо- Историята е относително тъпа и постъпките ви са доста необмислени.
Второ- Абе, деца.. Вие няма ли да се научите, че като идете на някой купон и като се НАПИЕТЕ, няма да станете безсмъртни. Най- малко, пък момиче да се напива.. ;х Тва са просто евтини "маниери", (ако мога даже така да ги нарека) с които показваш, че си една долнопробна свиня.
Трето- Не трябва да си с някой от съжаление, за да го направиш щастлив. Трябва и ти да искаш да сте повече от приятели и там гаджета ли квото сте.
Четвърто- И приятеля ти не е стока, така че, си подбирай приятелите и компанията, щото от твойте постъпки ще си патиш.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Каквото и да ти казва по-добре не му вярвай защото има ли 1 път има и 2Успех и не се затваряй в себе си заради това,не си заслужава
![]()
Въпроса е, че нашите чакат леля да се обади, щото само аз съм на мтел ..
Лолз ..
Мерси за "мнението" но ако исках някой да ми казва какво трябва и какво не, щях да го кажа на нашите .. ;/
Да съм ти казал, кво тряа да прайш, освен, че ти дадох съвет да си подбираш компанията и приятелчетата?Първоначално написано от gLypChenCee
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Извинявай че го написах така но твоята история направо ме шокира .. Успех![]()
Еми, че да се напиеш особено за момиче незнам кво си било ..
Айде бе ..
Все едно слушам баща си ..![]()
(Мерси за съвета все пак .. )
Не няма нищо ..Първоначално написано от selens
Ако става за правописни грешки или запетаи или тем подобни ..
По принцип обичам да се заяждам за тва ..
Ама в момента не ми е до тва ..![]()
споко
и той те обича
Да бе ..Първоначално написано от Nakadah
![]()