.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 166
    Град
    ForSaken city (:

Аз го обичам .. А той .. ;xx

Та ..
    Не, че искам съвет или нещо такова .. Просто имам нужда да споделя с някого дори и непознат .. Та ситуацията:
    Януари месец 2008 година на един купон се запознах с едно момче (е не с едно де) .. Като на всеки купон аз бях пияна и се оказа, че сме си разменили номерата и на следващия ден ми се обажда и решихме да поизлезнем на кафе .. Добре ама аз не го харесах .. Но се оказа, че той ме хареса супер много и постоянно ми правеше предложения да станем гаджета и така нататък.. Но уви все отказвах.. След някоя друга седмица се отказа .. И разбрах, че ходи с една много добра приятелка .. Естествено като всяка добра приятелка се радвах адски много на връзката им защото не го обичах и дори не го харесвах ..
    И постоянно взехме ние тримката да се делим от компанията и т.н. .. Те колко пъти се скарваха толкова пъти ги сдобрявах .. И така до април месец .. Един ден това момиче дойде при мене и ми каза "Душичке аз повече не мога да те лъжа .. Тръгнах с Ицо (така се казва въпросното момче) само защото той адски много те харесва и решихме, че така ще се опознаете по-добре и ти ще го харесаш" И ме помоли да му дам поне един шанс..
    Е добре на 02.03.2008 му дадох този шанс .. И ходихме ала бала .. И постоянно го обикнах .. Но септември месец се налагаше да замине за Турция и не беше ясно дали ще се върне и решихме да прекратим вързката си .. И дойде 14 февруари и той ми се обади по телефона и каза "Слънчице върнах се , искам да се видим" И аз в целият си възторг отидох и там целувки бля бля .. Но вече нямаше същата тръпка нито при мене нито при него (поне така казваше той) и решихме да не се събираме отново .. Но ето дойде 15 Март и телефонна звъна .. Беше непознат номер .. И аз кво да права , кво да права .. Вдигнах му и веднага познах гласа му ..
    Говорихме си там извесно време (1-2 часа) и той ми каза че онази тръпка никога не е изчезвала .. И както и да е излезнахме .. И когато ми каза "Слънце обичам те." Имах чуството, че света спря да се върти.. Но както и да е ..Мина там колко време и Юни месец (не помня датата) той ми се обади и каза, че трябва да говорим за нещо важно .. И срещахме се и той ми каза, че се е напил предишната вечер и ми е изневерил .. Аз трудно го приех но някак успях да му "простя" .. Или поне така си мислих .. И почнахме да се държим постепенно по-хладно .. И от средата на Юни почти не си говорихме до към 1-2 тоя месец .. И както и да е след прослувута фраза "Слънце обичам те" всичко уж се оправи .. И ето и това за което ви пиша .. Днеска отидох до това момиче с което "ходиха" само за да се опознаем защото тя ми се обади и каза, че е спешно .. Отидох и я попитах какво има толкова и тя ми каза "Седни" седнахме и тя почна да ми обяснява, че още от както миналата година са скъсали той не е преставал да и пише колко я обича и така нататък .. Но тя все го игнорирала .. И даже показа хронология от скайп, какво и писал днес .. Колко я обичал и , че аз не съм значела нищо .. И точно тогава той и се обади и тя му вдигна и го пусна на високоговорител .. Чух как хиляди пъти казваше, че я обича и, че аз съм била просто едно нищо в живота му .. И тогава не издържах и му казах да върви подяволите .. и затворих телефона и .. Тя ми каза, че това не е всичко .. когато "бил" в Турция всъщност си е бил тука но ме е излъгал и не я е оставял намира .. За доказателство ми показа обаждания .. Дори снимки с дата през тва време (уж на цялата компания) .. И аз се прибирах .. Щеше да ме блъсне камион с превръзки .. Но не ми пукаше .. И от тогава до сега не съм спирала да плача ..А уж не го обичах .. Е оказа се че не е така.. та това беше основното .. Благодаря на всички които са си направили труда да прочетат темата ми .. Надявам се да не бъда нападана колко съмм тъпа и наивна щото това го знам прекрасно ..

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Мила,изобщо не си тъпа.Това,което ти се е случило е доста гадно .. прекрасно ти се е подигравал,а ти дори не си разбирала..
    Недей да плачеш за него,не го заслужава ,игнорирай го ..и все едно го няма .точно тогава ще разбере какво е направил..
    Колкото до приятелката ти.. малко късничко се е сетила да ти каже истината,но се радвай,че го е направила,а ти продължавай напред.Ще го забравиш .

Момиче, твоята история е достойна за сценарий на латиноамерикански сериал Аз казвам да го разкарвате и двете от живота, което означава напълно да го разкарате, да не сте и приятели. Тоя здраво ви е въртял обаче, кретенска история
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    ForSaken city (:
    Еми след като се е разделила с 2 момчета на които адски държеше само защото въпросното момче буквално ги е "изгонил" ..
    Не съм толкова тъпа колкото наивна ..

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Момиче, твоята история е достойна за сценарий на латиноамерикански сериал Аз казвам да го разкарвате и двете от живота, което означава напълно да го разкарате, да не сте и приятели. Тоя здраво ви е въртял обаче, кретенска история
    Ам за мен не е проблем .. Даже не ми се обади да каже "извинявай" .. А относно приятелката ми .. Той не я оставя намира .. Звънни и по 50 пъти на ден .. Ако не вдигне звъни докато го направи .. Все като излезне по случайност са на едно и също място и т.н.
    Имам чуството че е фанатик .. ;/

Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Еми след като се е разделила с 2 момчета на които адски държеше само защото въпросното момче буквално ги е "изгонил" ..
    Не съм толкова тъпа колкото наивна ..
    Ти не си виновна .. нямало е как да знаеш какъв е той.. не се самообвинявай .. ; ).

Голям фен Аватара на RaZzer
    Идиот... опитай се да го преодолееш!

Град
    ForSaken city (:
    На думи е тоолковаааааааааа лесно ..

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    чудя се как хората са способни на такива неща ..просто му дай да разбере какъв боклук е и не се тормози заради него
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Той е идиот.Приятелката ти не му отстъпва.Дишай дълбоко,пресичай на зелено и си продължавай живота далече от такива хора..

Град
    ForSaken city (:
    Не мога .. Тъкмо когато си мисля че съм го забравила и не го обичам .. Той почва да ме обеждава колко ме обича .. И след прослувутата фраза "Слънце обичам те." Просто .. Незнам кво ми става и забравям за всичко ..

Град
    in Wonderland .. (:
    Не мога .. Тъкмо когато си мисля че съм го забравила и не го обичам .. Той почва да ме обеждава колко ме обича .. И след прослувутата фраза "Слънце обичам те." Просто .. Незнам кво ми става и забравям за всичко ..
    Така като си спомняш за хубавите неща , които е правил за теб ,и които ти е говорел,няма да го забравиш.Погледни лошите неща,които ти е причинил.

Град
    ForSaken city (:
    Сега звъни по телефона ..
    Не мога да му вдигна ..
    Не искам ..

Град
    София
    Сега звъни по телефона ..
    Не мога да му вдигна ..
    Не искам ..
    Недей..
    Не трябва...

Град
    ForSaken city (:
    Той е упорит като магаре ..
    Не спира да звъни ..

Град
    София
    Той е упорит като магаре ..
    Не спира да звъни ..
    изключи си GSM-a..

Супер фен Аватара на l0lz
    Първо- Историята е относително тъпа и постъпките ви са доста необмислени.
    Второ- Абе, деца.. Вие няма ли да се научите, че като идете на някой купон и като се НАПИЕТЕ, няма да станете безсмъртни. Най- малко, пък момиче да се напива.. ;х Тва са просто евтини "маниери", (ако мога даже така да ги нарека) с които показваш, че си една долнопробна свиня.
    Трето- Не трябва да си с някой от съжаление, за да го направиш щастлив. Трябва и ти да искаш да сте повече от приятели и там гаджета ли квото сте.
    Четвърто- И приятеля ти не е стока, така че, си подбирай приятелите и компанията, щото от твойте постъпки ще си патиш.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    `In Hell`
    Каквото и да ти казва по-добре не му вярвай защото има ли 1 път има и 2 Успех и не се затваряй в себе си заради това,не си заслужава

Град
    ForSaken city (:
    Въпроса е, че нашите чакат леля да се обади, щото само аз съм на мтел ..

Лолз ..
    Мерси за "мнението" но ако исках някой да ми казва какво трябва и какво не, щях да го кажа на нашите .. ;/

Супер фен Аватара на l0lz
    Въпроса е, че нашите чакат леля да се обади, щото само аз съм на мтел ..

Лолз ..
    Мерси за "мнението" но ако исках някой да ми казва какво трябва и какво не, щях да го кажа на нашите .. ;/
    Да съм ти казал, кво тряа да прайш, освен, че ти дадох съвет да си подбираш компанията и приятелчетата?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    `In Hell`
    Извинявай че го написах така но твоята история направо ме шокира .. Успех

Град
    ForSaken city (:
    Еми, че да се напиеш особено за момиче незнам кво си било ..
    Айде бе ..
    Все едно слушам баща си ..

(Мерси за съвета все пак .. )

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Извинявай че го написах така но твоята история направо ме шокира .. Успех
    Не няма нищо ..
    Ако става за правописни грешки или запетаи или тем подобни ..
    По принцип обичам да се заяждам за тва ..
    Ама в момента не ми е до тва ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    споко
    и той те обича

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    споко
    и той те обича
    Да бе ..