- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз го обичам .. А той .. ;xx
Е да ..
Ама като почна да си мисля кво ми е причинил..
И някой каже нещо .. и веднага почвам да си спомням само хубавите мигове ..![]()
Е, не трябва така ...
Аз съм в подобно положение,не знам дали се чела темата ми , 0питвам се да забравя един човек,и осъзнавам,че наистина с хубавото няма да мога да го забравя.Порсто друг начин няма,или го забравяш,или ще продължава да те тъпче.Твое е решението какво ще избереш.,
.
Четох я ..
Въпроса е, че не мога да го забравя ..
А пък и не искаам да се подиграва с мен ..![]()
Имам въпрос ..?
Ако пак звънне да му вдигна ли ..
И кво да направя ако чуя прословутата фраза и хиляди оправдания и извинения .. ?![]()
Можеш да го забравиш,трябва да си наложиш воля.
Еми.. ,ако искаш му вдигни,но трябва да си нясно с това,какво ще правиш.![]()
Искам да му вдигна ..
Ама не трябва щото знам кво ще се случи ..
Стах ме е ..
А и вече му казах да ме забрави .. ;/
Аз мисля,че ако му вдигнеш .. той ще почне да ти говори неговите си глупости,на които ти отново ще повярваш .. и ще нправиш грешката да му простиш ..
Най - добре е да му вдигнеш..
ии да се разберете да се видите.
На 4 очи най - нормално ще се изясните.
Ама ако му простя след 4те очи вие ще сте виновни ..![]()
![]()
![]()
![]()
На думи е много лесно да се каже "забрави го.."..знам го,защото преживях и от декември насам едва сега започвам да забравям въпросния човек...
Не му вдигай..колкото и да ти се иска..игнорирай го..Ако вдигнеш,както казаха,ще започне пак : "Слънчице,обичам те" и подобните му..Не му се връзвай повече!Така по-лесно ще го забравиш..гледай само как те е мамил през цялото време..и теб,и приятелката ти..Не те заслужава..не заслужава нито една своя сълза..Жалко,че аз наскоро осъзнах тези неща и за себе си..
Успех..Ще следя темата ти,бъди силна и ще се справиш
![]()
О да, тва че си глупава патка и че не си държиш на принципите и мнението, ние сме виновни, разбира сееее..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
просто го забрави защото ина4е тои ще продалжава да се подиграва с теб.....
та тои ти е изневерил изобщо не го мисли направо го забрави......
та тои не те заслужава....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
недей да плачеш за него,доста ще е трудно да го забравиш но трябва.......
и запомни от мен че тои не е единствен на света има и други.......![]()
![]()
![]()
Emoooo0, много е лесно да й го кажеш.
И на нея й е лесно да го прочете.
Ама на думи винаги е по - лесно.
Хич не е така както изглежда.
Ами като го види?!
Няма ли да си спомня всичко хубаво?!
И аз мисля, че той не я заслужава, ама тя.. влюбена е горката. Обича го направо. Няма да може да го забрави така изведнъж. Няма да може да си каже "не ми пука" и да спре да й пука. А да задържа емоциите вътре в себе си, е по - зле за нея.
gLypChenCee, опитай да поговориш с него при условието, че няма да ти говори мили неща, а просто ще обяснява защо е постъпил по този начин. Колкото и невъзможно да звучи, може да си има причина.![]()
5-те очи. Смока с едно око къде го забравяшПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ НЕ СА ИНТЕРЕСНИ ОБИДИТЕ ВИ В МОМЕНТА?!!!Първоначално написано от l0lz
Нито е казала, че някой е виновен (още по - малко точно ТИ ), нито не си държи на принципите, нито нищо подобно!!!
Когато обикнеш някоя мадама, ще разбереш какво е.
Айде със здраве.
Аах, един човек да развесели обстановката.Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Sad?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Да ти дам 50 стотинки за разказа?!Първоначално написано от l0lz
![]()
Не ти ги искам.. Купи си ляп, че като гледам си гладен/на..Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Жалки опити за оригиналност.
Ех, ех, на какво ли не се нагледах в тоя форум.
![]()
![]()
![]()
Не се опитвам да бъда оригинален.
Опитвам се да бъда поне някой, за разлика от някои хора..
Ахам.Първоначално написано от l0lz
Много правилно, опитваш сеПървоначално написано от l0lz
Keep tryin`![]()
Поста ми няма връзка с темата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
valdesbg- Handicapped?Първоначално написано от valdesbg
![]()
Go ahead, my boyПървоначално написано от l0lz
![]()
C'mon, show me your best![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House