.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 166

Hybrid View

нормално е да ти е гадно но с пла4ене нищо няма да промениш.въпреки това сълзите малко ще ти умек4ат болката.дай си време (1-2 седмици ).след това вдигаш глава и продължаваш напред.нямаш друг избор.живота ни излага пред изпитания.от теб зависи как и за колко време ще ги преодолееш.вси4ко е до желание ,воля и упоритост.няма невъзможни неща. това мом4е пове4е не го и поглеждай.колкото до твойта приятелка.....ами или е много тъпа или просто не ти е истинска приятелка.и двамата са те лъгали поне по един път.аз ли4но вярвам 4е и в момента може да има други работи които да не ти казват.намери си хора на които можеш да вярваш.не е толкова трудно да ги разпознаеш
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    valdesbg- Handicapped?
    Go ahead, my boy

C'mon, show me your best
    Не заслужаваш, пък и ся не ми е до тва.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мхм, мхм и аз така си мисля

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Мхм, мхм и аз така си мисля
    Мдаа, напълно си прав.. И твоя дядо да почине днес сутринта от инсулт и на теб няма да ти е до нищо, нали? Не ми се занимава в момента..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    Насред пустошта, между сенките
    Ако рИвеш нищо няма да постигнеш! От капките може да ти се протрие лицето и ква стана тя Кефи се на живота и си намери друг !
    Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!

Сбогом на всички пътници,
    които с нокти се крепят,
    защото аз подрязах своите
    и падам за последен път.

Ситуацияла ти наистина е много гадна. А това, че те е лъгал толкова време като уж е бил в Турция, си е направо ужасно. Поне е добре, че приятелката ти е казала за това и сега си наясно с всичко. Направо го зарежи и спри да общуваш с него. Ако иска и приятелката ти да направи така - още по-добре. Да ходи да лъже някой друг, не теб. Ти си намери момче, което наистина заслужава вниманието ти и ще видиш, че пак с времето ще го харесаш много и ще забравиш мухльото.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    споко
    и той те обича
    Да бе ..

споко
    Май не си ми чел темата?
    споко
    не се и наложи
    просто испии 2 водки
    и отиди да му удариш 2 шамара
    на сутринта всичко ще е както трябва

Вярно, че е много гадно, но не е единствения
    {~}{}~}{~{}{}{}

Мега фен
    ама, чакай, кво значи ''аз знам, че ако се видим/ говорим, той ще каже еди кво си и аз ще се върна при него''. кво значи тва? дали ще се върнеш или не, си зависи от теб. като си твърда, няма да се върнеш. и не ми излизай с ''о ама той като ми го каже, аз забравям всичко''. как така забравяш всичко? ти да не си програмирана, като чуеш тия думи, да се връщаш? атига филми, бе, баси... като ти се подиграва най- явно, верно трябва да си адски глуповата, че да продължаваш да се връщаш. ''като чуя думите такова..''- едни думи могат да те трогнат, ако смяташ, че са истина. като си сигурна, че са лишени от смисъл, не би трябвало по никакъв начин да ти действат. внушаваш си, че си по- безпомощна, отколкото си всъщност. ако ти харесва да се правиш на жертва, продълажвай.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    ForSaken city (:
    Така ..
    1во
    Мерси за спама от страна на лолз..
    2ро Ако исках критика или нещо подобно щях да кажа на първият човек за който се сетя..
    3то
    На всичките ви е толкова лесно ..
    Я се поставете на мое място ..
    Ебаси ..

Мега фен
    ^ мда, типично за самосъжаляващ се човек да говори така. ''вие нищо не знаете, толкова ми е трууудно, не ме разбирате, никой не е преживявал, каквото аз...блаблаблаа''- айде сега..
    да, трудно ще ти е, никой не казва, че ще ти е лесно, ама вкарваш много ненужен драматизъм. ''няма да устоя, няма да усепея''- пф, казваш си, че сега го разкарваш веднъж завинаги и толкова. после и да се моли, и да реве, и да се тръшка, и на колене да ти пада, и пода под краката да ти излиже, казваш ''пропусна си шанса'' и заминаваш. няма да тъпчеш на едно място, заради някакъв си неориентиран глупак.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Град
    Earth...
    Така ..
    1во
    2ро Ако исках критика или нещо подобно щях да кажа на първият човек за който се сетя..
    3то
    Ебаси ..
    лелей
    аз май ти давам най доброто решение...
    ма ти каот не искаш да ми повярваш...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Като ти прочетох историята си останах ей така и само казах ОМГ... та както и да е, съветът ми е: Махайте го тоя от главата си и двете и въобще повече не комуникирайте с него! Но приятелката ти може би има малко вина, защото е трябвало да ти каже по-рано за всичко това, което се случва, а не да гледа отсрани как той те разиграва, а ти се влюбваш.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Така ..
    1во
    3то
    Ебаси ..
    Moля, моля.. Винаги си добре дошла.

В много трудно полужение си.Едва ли сега има нещо,което да те успокои.Мога да ти кажа не мисли за него,зарави го,намери си друг,но въпреки малкото ми опит знам,че това е невъзможно!Всяка секунда мислиш за него и в един момент си му простила.. а не трябва да е така,защото това е човек,който си е роден с този характер-да лъже,да знае,че всичко е негово.Това всичко е въпрос на възпитание,но сега това няма значение.Мисълта ми е ,че той няма да се промени и каквото е направил сега ,ще го направи пак,защото знае,че му прощаваш.Именно за това казва тези думи "слънце обичам те" , които са слабото ти място.Тези хора немогат да се променят и никога няма да са честни,а ти убедена съм не искаш такъв човек за себе си,не искаш да живееш в лъжа.Единственото решение е лека по лека да се отдръпнеш от него .. , защото си попаднала на връзка обречена на кръговрат. Трудно е ,но не е невъзможно.Заслужаваш повече,ако останеш с него никога няма да си щастлива,остави другото,просто никога няма да му имаш доверие,я връзка без доверие е обречена на провал извинявам се за дългият отговор.

Така ..
    1во
    3то
    Ебаси ..
    Moля, моля.. Винаги си добре дошла.
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    а от мен се очаква?
    От теб точно, по - добре нищо.

Град
    ForSaken city (:
    sladur4etyYy
    Не знаеш как се чуствам ..
    Ако предполагаше дори и мъничко какво ми е ..
    Нямаше да ми говориш така..
    Знам, че трябва да го забравя ..
    И не съм казала, че все някой ден няма да спра да мисля за него ..
    Но до тогава за мен си остава болката и както ти каза "самосъжеление".
    Съжелявам се не защото не мога да му простя, а за това, че вярвах на всичко и въпреки, че разбрах МНОГО неща които вие не знаете за неговия живот ..
    И незнам дали е нужно да ви го казвам ама ..
    Да вметна само, че възрастовата ни разлика е дооста голяма .. що годе 9 години .. ;/ Та вчера ми казаха доста работи които той не ми беше казвал .. И се радвам, че го направиха защото ..
    Може би сега ще ми е по-лесно да го забравя ..
    Но малко се съмнявам ..

Nakadah аз колко алкохол изпих след тая случка .. Не можеш и да си представиш .. Още ме цепи глава ;/ ( )

Take_That еми тя много пъти ми е казвала, че си мисли, че той я обича .. Може би ми е намеквала .. Не знам .. Но както казват - любовта е сляпа ..

l0lz .. Коментар за тебе нямам ..

bigsmall999 напълно се прав/а ама ..

Jingles от тебе пък кой ли е очаквал нещо ..

Град
    София
    sladur4etyYy
    Не знаеш как се чуствам ..
    Ако предполагаше дори и мъничко какво ми е ..
    Нямаше да ми говориш така..
    Знам, че трябва да го забравя ..
    И не съм казала, че все някой ден няма да спра да мисля за него ..
    Но до тогава за мен си остава болката и както ти каза "самосъжеление".
    Съжелявам се не защото не мога да му простя, а за това, че вярвах на всичко и въпреки, че разбрах МНОГО неща които вие не знаете за неговия живот ..
    И незнам дали е нужно да ви го казвам ама ..
    Да вметна само, че възрастовата ни разлика е дооста голяма .. що годе 9 години .. ;/ Та вчера ми казаха доста работи които той не ми беше казвал .. И се радвам, че го направиха защото ..
    Може би сега ще ми е по-лесно да го забравя ..
    Но малко се съмнявам ..

Nakadah аз колко алкохол изпих след тая случка .. Не можеш и да си представиш .. Още ме цепи глава ;/ ( )

Take_That еми тя много пъти ми е казвала, че си мисли, че той я обича .. Може би ми е намеквала .. Не знам .. Но както казват - любовта е сляпа ..

l0lz .. Коментар за тебе нямам ..

bigsmall999 напълно се прав/а ама ..

Jingles от тебе пък кой ли е очаквал нещо ..

Е ти кво искаш в крайна сметка от хората тук ... Казват ти каквото мислят за правилно ... Казват ти да спреш да плачеш, ти само знаеш да се самосъжаляваш .... И ние какво да направим ... ???!!!!!! Толкова се ядосах като го прочетох това горе ^^ ...... думи нямам за теб момиче ... сиг си от някое селце .... престани да обиждаш хората, които все пак си направиха труда да напишат ТЯХНОТО мнение по твоя тъй сложен проблем ... Като не ти харесват оправяй се сама ... ************ Аман от дечковци на 12 с гаджета на 30 ........
    Марио

Град
    ForSaken city (:
    Още в началото казах, че нито искам съвети, нито нападки .. исках просто да го напиша .. да споделя с някого ..
    Това, че хората ми влезнаха в положението не значи, че съм искаала, ама им благодаря защото ми помогнаха много ..
    И не съм на 12 нито той е на 30 (;

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    slun4evka... не си права мила моя Наистина би трябвало да се опиташ да се поставиш на нейно място и ще видиш,че и ти ще бъдеш същата.Колкото до тези твои думи - "престани да обиждаш хората, които все пак си направиха труда да напишат ТЯХНОТО мнение" ..
    Аз не виждам да е обидила някой. Ако не си видяла има доста несериозни постове,за които момичето говори,но ти явно се правиш на сляпа ... Не защитавам никой .. просто нямаш право да говориш кой е от село,кой не,защото понякога точно хората от село са много по свестни от тези в големите градове.
    Извинявам се ..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    InloveAgain - точна както винаги .

Недей да нападате момичето,а се поставете на мястото и,защото наистина т'ва е гадно.
    gLypChenCee - мила,остави го тоя .. той ще съжелява.. не си трови живота.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    My own world
    gLypChenCee, доста голяма ви е разликата в годините и той за това може да си мисли, че ставаш за играчка?!

а ти на колко си?!

Град
    София
    О Боже .... хич не оценява мненията ви тази пикла, а вие сте седнали да й набивате в главата някви врели- некипели .... Болни ли сте вие, че да ми засичате така мнението ... Това е МОЕ мнение, изразявам го, въпреки че вие и това не оценявате .... Колко пъти й се повтори на тая овца тъпа кво да прави .... И ми казвате да се поставя на нейно място ...Еми била съм, даже ако не беше и ПО-ЗЛЕ ...... Вие сигурно и вие сте на по 12-13, че да й ходите по акъла ...
    само ме ядосвате тука ще получа удар в тоя форум ...

Айде и аз се извинявам ... ама ... прекалихте беее
    Марио

Град
    My own world
    slun4evka, защо се ядосваш?!
    Нали си си казала твоето мнение?!
    Какво ти пука, какво пишат останалите?!
    Не е хубаво да хвърляме обиди за щяло и нещяло.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си