- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз го обичам .. А той .. ;xx
Ама няма я авторкара да ни просветли .. : (Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Първоначално написано от InloveAgain
мхм.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Аз пък като й гледам акъла нищо чудно да си е на 10.
Първо: тя пише тук и иска съвет, но когато някой си изкаже мнението, че е твърде навътре във филма тя започва да пищи как този някой не я разбира; никога не е обичал истински и блаблабла.
Второ: в същото време обяснява колко са й помогнали онези, които, видиш ли, са я разбрали. Аз не разбирам как едно "ооо да, миличка, много е гадно; в много кофти ситуация си'' помага, но нейна си работа.
Трето: авторке, осъзнай се и излез от филма. Щял да ти каже фразата-която-не-бива-да-се-назовава и край ти вече ще си в краката му.
Докато искаш да си с него ще е така да. Когато си изградиш принципи и започнеш да ги спазваш тогава ще е иначе. И тук да ти помогнат могат точно онези, които не те разбират и са безчувствени копелета. Но и те ще ти помогнат само с осъзнаването. От там нататък сама трябва да си помогнеш и да се сетиш как точно трябва да постъпиш спрямо въпросния индивид. Докато си на мнението, че знаеш какво трябва да направиш, но не можеш понеже е твърде трудно - значи все още не знаеш какво трябва да направиш или не искаш да го направиш. Нали знаеш, "няма не мога - има не искам".
Сократ.Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет.
The principles of lust are easy to understand
Do what you feel - feel until the end.
The principles of lust are burnt in your mind
Do what you want - do it until you find love.
Септември месец той прави 26 .. Явно не съм видяла кво съм писала .. ;/ Извинявам се ..
Та смятайте .. ;дд![]()
В НАЧАЛОТО НА ТЕМАТА ЯСНО СЪМ НАПИСАЛА, ЧЕ НИТО ИСКАМ СЪВЕТ НИТО НЕЩО ДРУГО. ИСКАХ ПРОСТО ДА СПОДЕЛЯ .. ЕБАСИ..Първоначално написано от Six
Не се спичай.
Znachi si na 16 ..Първоначално написано от gLypChenCee
![]()
още един човек да е на моето мнениеПървоначално написано от Six
![]()
![]()
Марио
евала на приятелката ти..друга щеше да те изиграе
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
жалко че благодарение на тях още съжествувате...Първоначално написано от KiSsMyAsS
![]()
Ахахах кажи им го !!Първоначално написано от Nakadah
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Хммм ,прочетох мнението ти във всяка една страница . . Според мен е глупаво да не го забравиш при полужение ,че той те използва. . освен това не зная ,но как прощаваш на приятелката си?Тя е играла по неговите правила цяла година . . много по-малко би била наранена ако още в началото тя ти беше казала ,че все пак той не я оставя и само те използва.Това не е приятелство според менВ моите очи това момче се държи като 11 годишен.Разбирам те напълно, труден момент е, но трябва да си наложиш да го забравиш.Сама казваш ,че често се засичате, тогава поне не му вдигай.Не му позволявай да каже тази фраза, която винаги ти стопавя сърчицето.Зная ,че на мен ми е по-лесно да го кажа от колкото на теб ще ти е да го направиш, но . . повярвай ми по-добър избор нямаш.
А относно тази приятелка - може и 2ри път да те предаде. . може би се е опитвала да те предпази и за това не ти е казвала . . но ако е една истинска приятелка ще ти каже още от самото начало ,за да не си правиш излишни илюзииНо ти решаваш дали да й простиш или не . . аз бих останала приятелка с нея, но бих имала едно на ум.
Надявам се ,че малко поне ти помогнах![]()
мда добре, а кой ти плаща всички боклуци бе, та то ако не сме ние тука вие и пукнатата стотинка няма да имате, и ще мрете от град, и няма кой да ви вземе на работа, и нз си кво ще станеПървоначално написано от KiSsMyAsS
ама че сте надути, особено ТИ!!!
мацкаа тр да си стъпиш на краката и да се стегнеш. Не го обичаш вярвай .. простоо си в хмм.. емоционална "дупка" да го наречем. Овидно ти е отношението и постъпката на това момче затоваа плачеш, защото си му вярвала ..а дефакто е било напразно.
Разбирам те прекрасно и съм съпричастна, минах през това съвсем скоро и просто трябва да се стегнеш и да премислиш..наплачи се ии ъо само ще ти ти писне да цивриш за лузъри![]()
Егати и историята...Ако питаш мен смени си номера и не позволявай да го научат момчето и "приятелката" ти!!!Започни живота си начисто без тях!Това е мнооогоо странна и оплетена история...но не разбирам как ти през времето през,което той не те е търсил и ти си си го чакала......а като ти се е обадил след 1 месец все едно тоя месец го не е имало и ти хоп при него....много странно....Тоя май се ебава и с двете ви,а действително незнае какво искаа...
.Това хич не е присъщо за неговата възраст
,хората имат вече деца,а той прави "любовни триъгълници".....и дори не се сещам каква му е ползата от тези неща...струва ми се извратен,гаден,долен,ненор ален........
Вииж какво .. въобще не трябва да ти мигва и окото за тоззии .. пълен тъпакк е ! и ще се изпаттии сигурна съм!
И аз имах подобен случей само,че при теб е приятелка.. а при мен беше най-най-най голямата курва на света,която познавами само приятелите ми помогнаха да го ппеживеяя и за това супер много си ги обичаамм..
а ти наистинаа заеби го и негоо и приятелката ти(и тя не е много чистаа като гледамм)![]()