И така,

нашият стар познайник Global, който услужливо изтрих от базата данни, решил да сътвори драма. Типично в български стил. Тъй като ме хули по разни ми ти блатисти и силно смрадливи форумчета, че съм бил тиранин - все пак на мен ми е през онова, което си мечтае да обгърне с дланите си. Обаче, както казах, решил да раздуха драмата и направил глупостта да занимава хора, които имат да вършат истински важни неща, с битийните си болежки. Аз пък, понеже си нямам работа - ще ви посветя в тайната на глупостта и ще направя дискусията обществено достояние.
Тук е мястото всеки, който иска да ме напсува - да го направи 'без да се притеснява от каквито и да е последствия'.

Глобалчо реши да разпространи мейл до ръководни кадри в Инестор.Бг, като например колегата администратор Алекс, както и до P.R. отдела на компанията. Долу ще прочетете, в хронологичен ред, неговият мейл до Инвестор.бг, отговора на Алекс, както и вторият мейл на Глобал.
Каня го тук, да си каже болежките, пък ако си заслужи това право - ще му отговоря. Както и на всеки друг желаещ, заповядайте - сега е вашия момент.

Имайте предвид едно - мейла можех да си го сложа в задния джоб и да забравя за случката. Но все пак искам да ви докажа, че това в което ме обвинява няма никаква стойност.