.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Гъбична инфекция

Здравейте,
    днес ходих на гинеколог и ми откриха гъбична инфекция.
    След преглед и секрет от микробиологията,лекарката ми предписа едно кремче Клотримазол и глобули Полигинакс.Искам да попитам дали някой е ползвал от тези лекарства,за да ми каже цена и употреба(глобули не съм ползвала все още).
    Ще съм ви благодарна,ако намерите и полезна информация!
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

Полижинакса е около 9 лв и се слага попринцип вечер преди да си легнеш..слагаш го и на сутринта всичко изтича...затова най-добре си сложи и превръзка.А този крем не съм сигурна..потърси в google..там пише за него..или прочети листовката когато си го купиш.Успех.

Благодаря много,аз намерих вече доста информация,даже си купих и лекарствата ..
    Сега остава само да видим дали ще помогнат
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

Клотримазол е много ефикасен,мажи с него сутрин и вечер и ще има резултат

Град
    София
    Добре де,аз да попитам...при бяло течение...без да се знае от какво точно е причинено ако използваш едно от двете лекарства което казахте,дали ще помогне?

Град
    София
    ^^ няма ли да е по-лесно ако разбереш от какво е причинено?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от amfetamink1a
    Добре де,аз да попитам...при бяло течение...без да се знае от какво точно е причинено ако използваш едно от двете лекарства което казахте,дали ще помогне?
    Ако бялото течение не е вследствие на гъбички, защо ще купуваш медикамент, насочен именно към тях /визирам клотримазол/?!?!?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си