- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шопинг - кога, къде, защо?
(1) Какво най-много обичате да си купувате? - блузи,обувки и съм манияк на тема обици
(2) Любими магазини, предпочитани марки? - Не
(3) Колко често ходите на пазар? - Достатъчно
(4)Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'?- Ако нямам пари не обичам са зяпамзатова излизам винаги за нещо определено
(5) Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами?- Само със сестра-никога![]()
(6) МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците? - И двете
(7) Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място? - Ник'во онлайн![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Какво най-много обичате да си купувате?
Всичко,но най-вече дрехи.
Любими магазини, предпочитани марки?
Любими нямам,където си харесам нещо,но маратонките държа да бъдат Adidas.
Колко често ходите на пазар?
Когато е необходимо или когато ми е кеф.![]()
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'?
И двете ..
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами?
В никакъв случай сама , сестра нямам , с приятелки предимно,но и с майка ми,защото всичко,което тя каже,че не харесва на мен ми харесва и го взимам.![]()
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците?
И двете .
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място?
Предпочитам магазините,он-лайн-шопинга ми е малко..хмм гаден. ;]..
Първоначално написано от lDoLLl
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
![]()
![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Какво най-много обичате да си купувате? Аксесоари като че ли...
Любими магазини, предпочитани марки? Нямам чак любими марки.
Колко често ходите на пазар? Като имам пари - и два пъти в седмицата мога да ходя, като нямам - не ходя :Д
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'? - обикновено знам къде да търся и си намирам бързо това, което ми трябва
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами? - с приятелка, ако може.
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците? - улиците
![]()
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място? - поръчвала съм си тениски, значки, обици, мъниста, герданчета. Супер фен съм
Извън България има страаааашни неща.
Saatana vittu perkele hate crew!
Какво най-много обичате да си купувате? -обувки
Любими магазини, предпочитани марки?-няма значение
Колко често ходите на пазар? -когато ми кефне
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'? -търся докато не го намеря
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами? -с мамето
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците? МОЛ
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място? -предпочитам да я видя
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Какво най-много обичате да си купувате? Чанти и всякакви дрехи
Любими магазини, предпочитани марки? Adidas,Lee Cooper,Mango,Tom Tailor,Pepe Jeans,Esprit,Nike
Колко често ходите на пазар? Доста често
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'?И двете
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами? С приятелка
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците? Зависи дали ме мързи
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място? Предпочитам да пробвам, но ако нещо го няма в БГ и онлайн ме устройва
Боксерки и бикиниА лятото прибавяме и потничета.
Еми навсякъде разглеждам пък което ми хареса :P
Колко често ходите на пазар?
В месеца 1 път поне,но зависи от сезона.
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'?
Понякога търся до дупка,ама ако нещо толкова много ми хареса си го вземам веднага![]()
И двете ми харесват.
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците?
МОЛ
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място?
Предпочитам да отида да го видя в магазина.
Готина темичка![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
Какво най-много обичате да си купувате?По принцип най-много дрехи и аксесоари ;p
Любими магазини, предпочитани марки?Доста са..Terranova,New Yorker,Fox,Benettonn,Tom Tailor,Pepe Jeans,Nike..
Колко често ходите на пазар?Когато ми се приходи, нямам точно определено време за пазар ;D
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'?Ами зависи..по принцип обичам да се поразходя хубаво, но ако нещо наистана ми "грабне окото" веднага му се нахвърлям ;D
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами?Важното е да има компания..
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците?И двете..ноо може би повече обичам мол-а, щото всичко е на едно ии по-бързо свършвам с покупките ;д
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място?Мне, не съм й фен ;д Друго си е да видиш и да пипнеш това, което купуваш, друго си е просто така на вяра да си даваш парите..
Какво най-много обичате да си купувате?-дрехи,козметика обувки и аксесоари
Любими магазини, предпочитани марки?-любимите ми магазини са:Escape,Fresh,Багабонт и др. а за марките Diamond
Колко често ходите на пазар?-по 1 път на седмица понякога пропускам
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'?-обикалям докато не намеря това което искам
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами?-с приятелки
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците?-кеф ми е да се разхождам
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място?-не съм фен на online магазините
Humans need fantasy to be human.
Какво най-много обичате да си купувате? Дрехи и Козметика.
Любими магазини, предпочитани марки?Няма.Просто ако го харесам го вземам.
Колко често ходите на пазар?Не съм ги броила но поне 1-2 пъти седмично .
Това което ми грабне окото.
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами?С приятелки
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците?И двете
Да определено съм фенка на он-лайн-шопинга![]()
Какво най-много обичате да си купувате? - блузи,тениски,туники
Любими магазини, предпочитани марки? - каквото ми хареса просто го взимам..няма значение
Колко често ходите на пазар? - на седмицата поне веднъж
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'? - когато тръгна за нещо специално не го намирам.. за това когато ми хареса нещо просто го взимам
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами? - приятелки
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците? - навсякъде
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място? - по-добре е да видя..око да види ръка да пипне все пак![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Обувки! Обичам обувки.. всякакви.
Преди харесвах Кенвело.. не беше толкова разпространено.. Имам няколко неща на Aber. & Fitch .. за жалост тук нямат магазини и дрешките на Конверс
Колко често ходите на пазар? Когато реша, че ми се харчат пари. Винаги си заделям по нещо, така че когато реша - отвам.
Когато нещо ми грабне окото си го взимам дори и да имам 100 като него. Ако конкретно си търся нещо - обикалям докато не намеря.
С приятелки. Мразя да ходя на пазар с мама, защото тя винаги ме разколебава и после съжалявам, че съм я послушала.
Колкото и да говорят против моловете - предпочитам ги. Досадно ми е да трябва да отида от единия край на града до другия само заради някакъв си магазин.
Онлайн си поръчвам само ботуши, обувки .. обмислям скоро да прибавя и бельо в графата
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
[b]
Какво най-много обичате да си купувате?дрехи;гривни;кецове и спортна екипировка
)
Любими магазини, предпочитани марки?много са..
Колко често ходите на пазар?когато се налага ;д не много често... веднъж месечно някъде
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'?-зависи
хахх
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами?-с френдчета;може с майка ми;може пък и сама
) всеки път различно .
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците?-зависи..
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място?-не пазарувам онлайн
![]()
To infinity and beyond.
Какво най-много обичате да си купувате?- козметика
Любими магазини, предпочитани марки?- нямам точно определен любим магазин или пък марка
![]()
Колко често ходите на пазар?- Един или два пъти в месеца
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'?- по принцип аз винаги знам точно какво търся ии така докато не го намеря..
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами?- мразя да пазарувам сама.
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците?- зависи.
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място?- взимала съм си и от он-лайн магазин,но предпочитам първо да я видя и така
.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Какво най-много обичате да си купувате?Дрехи и обувки
Любими магазини, предпочитани марки?Нямам любими ,защото не си подбирам дрехите по марката каквото си харесам това е.
Колко често ходите на пазар?Веднъж на два месеца най много(но не броим малките покупки ,а само сезоните)
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'?Често се захласвам по витрините и си копувам харесаното.
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами?С приятели, винаги е най-забавно.
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците?Обичам да ходя по моловете или някакви други такива места в който има много магазини на едно място,но ако е хубаво времето не ми пречи да се поразходя
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място? Не обичм да поръчвам дрехи,особено пък обувки....![]()