Какво най-много обичате да си купувате? Ммм блузи/потници(според сезона) и поли/дънки,на второ място обувките и след това чанти
Любими магазини, предпочитани марки? -Ами зависи какво търся най-много дрехи имам на PinkFly,Kenvelo,Tally Weijl ии сега не ми се мислят другите марки понякога е каквото ми хване окото друг път обичам да вляза в точно определен магазин,различно е ...
Колко често ходите на пазар? -Ами аз си правя големи пазарувания със смяната на всеки сезон.С него така да се каже полагам основите на гардероба си.По-късно пазарувам още дребни неща.Общо взето си купувам дрехи,когато мога (:
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'? -Зависи.По-често е това,което ми грабва окото,но все пак в повечето случай се връщам и с това,което ми трябва
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами? -С приятелки
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците? -МОЛ,най-вече
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място? -Предпочитам да гледам нещата на живо,но и онлайн е ОК.

Ммм можеш да попиташ всеки за стила му.Или какви дрехи най-много обича.Аз например обожавам разни с анимационни герои по тях.Много са сладички :P