Ходенето по магазините е любимо занимание на много момичета, затова ми стана интересно да питам някои неща ... Какво най-много обичате да си купувате? - ОБУВКИИИИИИ и аксесоари Любими магазини, предпочитани марки? Всички Колко често ходите на пазар? всяка седмица почти Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'? Взимам това, което ми грабва окото обикновено, но ако става дума за дрехи... Когато си ших рокля за бала попаднах на две страхотни дизайнерки, които до ден днешен ми шият разни неща като им покажа снимка и им обясня. Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами? Сама или с приятелка. МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците? Мол, но само ако времето навън е неблагоприятно за разхождане. Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място?
Око да види, ръка да пипне