- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подигравка...
Момичето,което обичам се подигра с мен...Нашата история започна отдавна с връзка с много обич и разбирателство, и постепенно се влюбих в нея до такава степен,че да не мога без да сме заедно..Тя е всичко за мен и предполагам така ще си остане...За съжаление
онази почти перфекна връзка приключи и за известно време ня бяхме заедно,след което отново тръгнахме.За съжаление нищо вече не беше така както преди и по-голямата част от връзката премина в караници.И все пак намирахме начин да останем заедно защото предполагах че не можем 1 без друг.Докато вчера не и влезнах в skype-a и не видях някои неща.В чатовете с най-добрия и приятел пишеше "слънце","мило","миличък"и пишеха разни още по-гадни неща,от които ми стана много ш*бано.Говорих с нея и тя ми каза,че всичко било на майтап,но когато четях тези работи,сигурно всеки би си помислил разни неща.Тя винаги е имала някакво по-специално поведение към този нейн приятел,а и той към нея също,дори са щели да тръгват преди време,когато скъсахме 1-вия път,но тя все още обичала мен,и все пак,от написаното в skype не знам какво да мисля.Обичам я страшно много,но се чудя дали и от нейна страна има същите чуства..Кажете ни вие какво мислите за това и дайте съвет,не че ще повлияе на решението ми,просто искам да чуя и други гледни точки.![]()
секс за нея
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
опс 3ка за вас
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
Защо се ровите по чужда кореспонденция. Ако имаш съмнения я питай директно, но появили ли са се съмненията и ревността при теб е много лошо. Озапти се или ще пратиш всичко по дяволите.
Поредното неориентирано момиченце![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
След като е щяла да тръгва с него.. следователно има чувства ..Съвета ми е добре да си поговорите ,за да разбереш какво иска тя. Наистина това,което си видял в скайпа и е доста неприятно,но винаги отношенията между най-добри приятели са такива .
![]()
Според мен е малко странно приятели да си пишат"мило","миличък","слънч це" и т.н.Тя ми каза че не е тръгнала с него защото все още ме обичала и се надявала че ще се съберем след 1-вото късане.
С моя най-добър приятел си пишем същите работи,но нямаме чувства ..Първоначално написано от venom0706
![]()
Бе братче кво се чудиш взимаш брадвата намираш тъпото копеле и оставяш гнева да те води![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Както винаги, съгласен с Priceless.Първоначално написано от Priceless
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
поговори с нея кажи и че не ти е приятно да си пишат такива неща ако наистина те обича няма да се повтори
Don`t guve a fuck ! xaxa
Молил съм я,молих я и да не се държи гадно с мене по skype и да ми се ядосва за всяко нещо и то много пъти,тя всеки път казва,че ще спре..и всеки път 1 и също...
На умния човек му трябва един път - максимум 2 пъти да го направят за смях и да разбере какво трябва да прави ... ти направо ....Първоначално написано от venom0706
![]()
Може би...и все пак я обичам.
Ами тогава не се оплаквай онбре. Сега ако седнеш на някой таралеж ще пуснеш тема - боли ме гъза - помагайте ?!!Първоначално написано от venom0706
![]()
Въпроса е,че не знам тя дали наистина ме обича,не мога да я оставя просто така,но не мога и да търпя нейното държание..
Ако се чука с теб - сигурно те обича по неин си начин, ама дали обича само теб - кво ти пука - нали ти пуска ??!! Да не смяташ да се жениш за нея ?!!Първоначално написано от venom0706
![]()
Помисли си над това дали тя те кара да си щастлив или да се чувстваш гадно. Ако е второто режи. По-добре да боли един път, отколкото безкрайно. После се напий, изчукай друга и ще ти мине.
Спри да я търсиш... (не късайте, но просто охладней към нея) Виж дали ще те потърси тя или ще се радва да си пише с най-добрия приятел...
Иначе е мн тъпо тва, че си й ровил в скайпа...![]()
И според мен е супер тъпо това,че си й ровил в скайпа.Още от това става ясно,че ти така или иначе и нямаш доверие и може би винаги си се съмнявал в отношенията й с този нейн най-добър приятел.И аз имах и все още имам най-добър приятел,с който също щяхме да тръгваме преди време и,с който също си говорим на мило и си подмятаме някакви по-странни неща,НО нищо повече.За твоето момиченце има два варианта-или има чувства и към него и към теб и в момента се чуди какво да реши или просто ти си станал параноичен .Моят съвет е да седнеш да поговориш с нея и да си изясните нещата,НО НИКОГА ПОВЕЧЕ недей да й ровиш в скайпа . Супер подло е .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тя сама ми даде паролата си в скайпа и ми каза да влизам когато поискам.Тя също има моята.Просто влезнах за да проверя дали съмненията ми ще се окажат верни.
Ахаа .. Ами не беше го споменал това за това така се изказах .Добре значи вече казах - може да не е това,което изглежда .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Връзка, при която има съмнения, не е връзка. Ако се чувстваш притеснен относно онова с нейния най-добър приятел, по добре поговри с нея, бъди по-твърд и й кажи, че ако смята да постъпва така спрямо теб, по-добре връзка да няма. И времето ще покаже....![]()
![]()
"I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same. Infact, we've made 12 albums that sound exactly the same." - Angus Young
Човек ти си я молилтогава кво очакваш да стане покажи на едно момиче че е всичко за теб и 90% от тях се взимат за богини и почват да те правят на прост.Забелязал съм тука че голям процент от момчетата които пускат теми за загубена или изчезваща любов са направо паднали в краката на приятелките си.Така ли не разбрах те че това е сигурния начин да се прецака всичко момичетата не се кефят на такива изпълнения те са си момичета искат момче до себе си а не още едно момиченце.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
За съжаление това е реалността, ама според мен процентите не са 90 ами 97%Първоначално написано от Faces
![]()