.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

обичам го , но ...

Преди малко прочетох историята на едно момиче и също като нея " не искам да се оплаквам , а просто да споделя дори и с непознат."
    Та всичко започна миналата година по това време не помня дата точно в един от сайтовете за запознанства ( няма значение кой) се запознах с едно момче , което пишеше , че е от София , а всъщност е от една градче близо до моя град на около 20 км и учи в този град , който аз живеч и има баба тук . В началото като всеки чат си пращахме целувки ала бала и бяхме просто интернет приятели тогава не се интересувах от него , а от момче от неговия град , с което учихме в едно и съшо училище и когато август месец ходих там от където е въобще не ми беше зор да се запознаваме лично и не се и зпаознахме не се видяхме , с което направих най - голяма грешка , но кой би могъл да предположи , че ще се влюбя в него така си минаваха месеците и ставахме все по близки , но така и не се виждахме всичко все по интернет ставаше ... и се започна с милите думи и страхотното отношение и аз каквато съм влюбчива го обикнах започнахме с телефоните разговори по няиколко пъти на ден по усма ти време си говорехме дори от час излизахза да си говоря с него ,дойде Коледа пратих му подарък и най - накрая дойде съдбоносната дата 03.01.09 г. когато се запознахме и щом го видяхза пореден пър си доказах колко силни чувста имамкъм него , но направих огромната грешк да му призная за чувствата си и се разочаровахот това , че той несикалда ме нараня ва , но бил мн ого наранен и неискал никой в живота си казахси , че ще му дамвреме и ще го чакам и през това време от началото на годината насам не спирах да гио търся да се сближавам с него да търся пътя към сърцето му даже поне два пъти в месеца ходих и се вийдахме , но и до ден днешен няма нищо между нас , нямам шредстава като кава ме възшриема той , но аз съм сигурна в това , че адски много го обичам и , че искам да бъда с този човк въпреки всичко случило се , макар че в същото време искам да го забравя , но немога или по скоро не го искам достатъчно силно ... обичамго и в момента за мен няма нищо по важно от това въпреки , че тормозя самата себе си с таази нежъможна любов ...

Мега фен Аватара на SunSmile
    Мале, моля ти се купи си правописен речник! една две грешки... ама към края не го четох... ужас!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

ne e do pravopisnite gre6ki sys stariq si kompiutyr sym i klaviaturata e mn 6ibana sry za pravopisnite gre6ki ...

pak i ne mislq 4e ste tuk da mi popravqte pravopisnite gre6ki move da gi ima no se razbira kakvo iskamda kaja

Град
    Париж
    Гадна работа Ще ти кажа какво бих наравила аз (или по-точно какво правя в подобни ситуации) Продължавам живота си и вярвам в съдбата .. вярвам, че ако ни е писано да сме заедно рано или късно ще сме,без значение обстоятелствата, без значение дали е готов .. просто вярвам
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми явно за него сте само приятели .. и понякога трябва да се примириш с това .. живота продължава .. .. не ти казвам да го забравиш .. тва е много трудно .. просто се опитай да не му обръщаш толкова много внимание и да не се ограничаваш спрямо другите момчета ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Лошо е когато другата страна не иска .. Няма как да го накараш да те заобича ... щом до сега не те е ...

Голям фен Аватара на RaZzer
    е, кво е тва... мили думи, нз си кво, пък всъщност само те развърта - аз тия не ги разбирам

иначе - или се отказваш, или правиш някъв сериозен подвиг и го убеждаваш (не с думи) колко мн има нужда от теб!

Мега фен
    Град
    Earth...
    бии си 2 шамара

Голям фен Аватара на js7tw
    бацеее стига с тея шамари е
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Цитирай Първоначално написано от js7tw
    бацеее стига с тея шамари е
    ако зависеше от него да ни е набил всички

много кофти ситуация се е получила ... но е минало доста време , говори с него кажи му какво чувстваш и този път ако те отхвърли по добре прекрати всякакви контакти с него за да ти е по - лесно да го забравиш . След пак това е супер много време като си му казала как се чувстваш и той не е направил нищо мисля че можеш да се откажеш

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Идиот
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Остави всичко така и продължи живота си .
    Ако трябва да бъдете заедно - просто ще бъдете ; ).
    Може да има чувства,но да не иска да ги покаже,заради това,което му се е случило.. и може просто наистина да му трябва време,затова не те съветвам да седиш и да го чакаш .. просто си имай едно в предвид и тва е . ; ).

Голям фен
    Отдръпни се за малко от него-не да се държиш грубо или надуто,просто увеличи дистанцията между вас и изчакай да видиш неговата реакция

Град
    ForSaken city (:
    Моята тема си чела значи ..
    Еми разбирам те прекрасно ..
    Просто ..
    Един съвет от мен - Не показвай чуствата си до като не си сигурна, че той те обича истински ..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Един съвет от мен - Не показвай чуствата си до като не си сигурна, че той те обича истински ..
    Мммммм - кой го казва !!!

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Грешката ми е, че прекалено рано му показах, че го обичам ..
    И още след първата му голяма издънка щом му простих явно му е станало ясно, че го обичам и за всичко ще му прощавам .. ;/

Супер фен Аватара на l0lz
    И още след първата му голяма издънка щом му простих явно му е станало ясно, че го обичам и за всичко ще му прощавам .. ;/
    Бе ти си най- зле от целия форум.. Няма кво да се лъжем.
    М/у другото, всичките ти мнения са различни.. Кво да говоря повече.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 258
    Гадна работа Ще ти кажа какво бих наравила аз (или по-точно какво правя в подобни ситуации) Продължавам живота си и вярвам в съдбата .. вярвам, че ако ни е писано да сме заедно рано или късно ще сме,без значение обстоятелствата, без значение дали е готов .. просто вярвам
    +1
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Бе ти си най- зле от целия форум.. Няма кво да се лъжем.
    М/у другото, всичките ти мнения са различни.. Кво да говоря повече.

На твое място бих продалжила да си живея живота с друг човек......
    Това е най добре за теб.......

ако и той те искаше както ти го искаш щеше да е с теб.колкото и да си наранен като се влюбиш пак болката се зали4ава.говори пак с него.ако пак ти откаже се опитай да го забравиш.сама ще решиш дали да продължиш приятелските си отношения с него
    I can't stop myself from loving you <3

Знаеш ли от една страна бих те посъветвала да продължиш да го обичаш и да се бориш за него защото след кът аз се борих за момчето на мечтите ми цели две години най-накрая ме огря .. но твърде късно за съжаление .. вече бях с друг а от др страна бих те посъветвала да се откажеш и да продължиш напред
    .. нали ти си преценяваш .. : ))

Късмет от мен :P
    За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Виждаш, че нещатата не става, той просто не те иска (извинявай ако съм била груба), ако спреш да комуникираш с него ще ти е много по-лесно, вместо да търсиш "пътя към сърцето му"
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си