.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria

Досаден баща

С приятеля ми ходим от 1 година.Аз съм на 18 вече..Правили сме секс,обаче винаги съм го криела от нашите.На скоро споделих с майка ми и тя нямаше нищо против.Днес обаче преди няколко часа бях решила да спя у тях и за първи път в живота ми не я излъгах че ще спя у приятелка,защото ми е писнало от това...Еее баща ми като се разкрещя да съм се прибирала веднага трябвало морални норми да има.Аз мн се ядосах и мислех да не се прибирам да му търпя крясъците ама в крайна сметка си прибрах да ни кряска на майка ми.В момента ,в който влязох той се приготвяше да излиза ,за да ме прибере...Побеснях направо чувствам се ужасно ограничена.Мисля че съм достачъно голяма да си взимам сама решенията.Никога не съм правила мизерии ни съм се прибирала пияна или нищо подобно и не разбирам какво е това отношение към мен ;( Ако имате идея какво да правя помагайте плсссс

Град
    Where streets have no name
    Италиански скандал
    Тва правя аз винаги. Крещя, блъскам, плача, ръкомахам, да не може да ми вземе думата, викам като ненормална:Тва ли заслужавам аз?! Кога съм ви правила мизерии, да не съм на 5, не стига, че ви казвам, катод другите ли искате да съм, искате ли да ви лъжа и да бягам?!
    И тем подобни...
    С нужните децибели и доза сълзи ще се стъписа, трябва баща ти да е безчувствено копеле, че да не се трогне от хленчещото си малко момиченце Ако блъскаш като мен по земята и подсмърчаш:Обичам го, обичам го...Ще е идеално
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Мега фен
    Град
    Earth...
    тъпа пикла

просто се притесняват, но според мен трябва да спиш при гаджетто си няма нинщо особено..
    а не разбрах за първи път си иззлъгала ли или за първи път не си ги излъгала че ще си при приятелка?
    Щастието на човека е в малките събития..!

Само си представи какво му е на баща ти.Да си представя там някакъв пикьо как ще си го пъха в негово малко момиченце.

Град
    `In Hell`
    Такива неща не се споделят особено с бащите ..

абе кфото и да е на баща й...
    определено тя вече не му е `малкото` момиченце и има право да решава какво да прави.

след като си на 18 няма причина да те спира да спиш при приятеля си...
    няма нищо...
    ъм...
    неморално в това...вече си голяма
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

кофти
    няма оправия, просто бягаш и не се връщаш докато не свикнат
    така правех аз едно време

Щом си пълнолетна значи можеш да взимаш решения сама и да отговаряш за себе си... Трябва да покажеш на баща ти, че вече не си малкото наивно момиченце!
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Такива работи верно не се споделят с бащи. Те имат некъф инстинкт де да ги знам и та преди време някаде бях чела, че според майките нормалнта възраст момичето им да прави секс е 18-19, а за бащите нормалното е 25-26

Голям фен Аватара на RaZzer
    Абе, те бащите е хубаво да си имат предразсъдъци, ноо когато момичето вече е пълнолетно и бащите трябва да свикнат с тая мисъл... Няма какво да се плашиш - говори с него (разговорът ще е труден и всеки ще си държи на неговото, но в крайна сметка след 2-3 дни баща ти ще почне да осмисля казаното от теб и сл път като идеш няаа да посмее да се обади) :P

П.П. От теб се иска само да му обясниш, че си голяма и че не мизерстваш... Не изпадай в други подробности!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от valence7o
    Такива работи верно не се споделят с бащи. Те имат некъф инстинкт де да ги знам и та преди време някаде бях чела, че според майките нормалнта възраст момичето им да прави секс е 18-19, а за бащите нормалното е 25-26

Лелелеее...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Вие хубаво казвате че момичето е вече на 18,пълнолетна и т.н.,но нали ако недай боже се случи нещо с този приятел тази зряла и пълнолетна госпожица ще се обърне към родителите си?Тогава няма да е голямото зряло момиче.Мислете със мозъците си не с п*тките си !(с извинение)
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Абе бащата ти си е прав...Дъщеря си му, той иска най-доброто за теб. И в представите му за това определено не влиза това да те няма цяла нощ под предтекст, че спиш у тях. Само като си помисли, че няма да спите, а ще правите секс.. и ще му призлее. А може и да си помисли, че го лъжеш и въобще не си в апартамент с приятеля си, а се друсаш или си пияна някъде по улиците навън. Постави се и на негово място, не бързай да ревеш и да тропаш с крак. Докато те храни и ти осигурява покрив над главата, искаш не искаш ще се съобразяваш..

Реакцията му е напълно нормална. Докажи му, че наистина си зрял човек - говори с него, а недей да хленчиш. Опитай се да привлечеш майка ти на твоя страна и тя да ти помогне в разговора с татко ти. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Само си представи какво му е на баща ти.Да си представя там някакъв пикьо как ще си го пъха в негово малко момиченце.
    Според теб дали е редно да си представя такива неща И дали те вече не отиват нанякъде другаде, ако си ги представя
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Разби ме.И си напълно права.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    Лондон
    E dobre be, vsi4ki kazvate "na 18g e ve4e", e i ??? Kakvo ot tova? Bila porasnala i neznam si kakvo, ami kato e taka za6to o6te jivee pri tqhnite? Tova, 4e sme na 18 nezna4i, 4e roditelite nqmat dumata za ni6to. Te q izdarjat i tq 6te trqbva daa se saobrazqva s tqh za sega.

Ina4e e normalno parviq pat da mu e kofti na ba6ta ti kogato iska6 da spiv proqtelq i, ne e sviknal o6te. Edin normalen razgovor po bi pomognal, otkolkoto bqganiq ot vka6ti vikane krqsaci i drami za6toto po zle moje da stane
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си